Νίκη στο διάστημα επισκιάστηκε από ένα κομψό πουκάμισο

Νίκη στο διάστημα επισκιάστηκε από ένα κομψό πουκάμισοΠολλοί θυμούνται τη "διάσημη" ταινία "Armageddon" μεBruce Willis στο ρόλο του τίτλου. Η πλοκή της ταινίας είναι ηρωτικά κωμική. Πολλές πετρελαϊκές εταιρείες που πετούν προς έναν αστεροειδή, διάτρητοι μια τρύπα σε αυτό, και να τον οδηγήσει μακριά από τη γη, προτού να τους βοηθά να εφοδιάζονται με καύσιμα μεθυσμένος Ρώσος κοσμοναύτης φορώντας ένα καπέλο με earflaps στο σταθμό «Mir». Ωστόσο, το χαμόγελο εξαφανίζεται και η θλίψη εμφανίζεται για την κοσμοναυτική μας, μετά την υλοποίηση αυτής της πλοκής της ταινίας στην πραγματικότητα.

Δοκιμάστε

Ο ευρωπαϊκός διαστημικός καθετήρας Rosetta, μετά τις 10χρόνια πείθοντας τον κομήτη 67P / Churyumova-Gerasimenko, έφτασε στο στόχο του και ξεκίνησε μια ειδική μονάδα Philae στην επιφάνειά του. Ο σκοπός της αποστολής είναι καθαρά επιστημονικός. Οι επιστήμονες θέλουν να αποδείξουν ότι οι κομήτες έφεραν νερό στη γη.

Αυτό το γεγονός έχει κάνει πολύ θόρυβο στην επιστήμηκύκλους, ακόμη και ο ίδιος προσπάθησε να εξισώσει την πτήση και προσγείωση των Αμερικανών στο φεγγάρι (ένα γεγονός που τώρα αμφισβητείται) Γκαγκάριν. Στην περίπτωση αυτής της εκδήλωσης ήταν ακόμη γυρίστηκε μια όμορφη ταινία για έναν οδηγό και μαθητευόμενος του.

Αλλά όλη η χαρά της επιτυχίας των δέκα ετών εργασίαςδιέκοψε έναν από τους άμεσους εκτελεστές της Matt Taylor. Ο επιστήμονας ήρθε σε μια ενημέρωση με τους δημοσιογράφους σε ένα κομψό πουκάμισο με μισά γυμνά κορίτσια. Ο Ευρωπαίος πολίτης ξέχασε αμέσως τη νίκη του στο διάστημα και άρχισε να συζητάει για το πουκάμισο του Taylor. Ο τύπος έπρεπε ακόμη να ζητήσει συγγνώμη για την ανήθικη πράξη του με δάκρυα στα μάτια του.Ματ Τέιλορ

Τώρα η μονάδα "Phil" είναι απενεργοποιημένη και περιμένει την προσέγγισηΚομήτης στον ήλιο για επαναφόρτιση. Εάν όλα πάνε σε κανονική λειτουργία, η μονάδα θα ξεκινήσει τη μετάδοση των επιθυμητών πληροφοριών μέσα σε λίγους μήνες. Ίσως εκείνη τη στιγμή, τα πάθη στο πουκάμισο του εκκεντρικού επιστήμονα θα διευθετηθούν.