Τι είναι οι μάρτυρες;

Τι είναι οι μάρτυρες;24 Σεπτεμβρίου 2014, η σιωπή πριν την αυγήΗ ινδική πόλη της Μπανγκαλόρ έκοψε το βροντερό χειροκρότημα από ανθρώπους με μαρκαράκια. Και δεν ήταν σε καμία περίπτωση μια συνάντηση των νέων Ρώσων, νοσταλγική για τις εντυπωσιακές εξήντα. Η εκδήλωση ήταν πολύ πιο παγκόσμια για όλο τον κόσμο.

Άρη

Η Ινδία ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα του IOM (αποστολή στοη τροχιά του Άρη) και οδήγησε την έρευνά της «Mars Orbiter Αποστολή» στην τροχιά του κόκκινου πλανήτη, του οποίου η τιμή και εγκαταστάθηκε στο κέντρο ελέγχου της αποστολής ενός τέτοιου συγκεκριμένο κώδικα ντυσίματος.

ανιχνευτή

Το κόστος του έργου είναι εκπληκτικό - είναι μόνο 67 εκατομμύρια δολάρια. Έτσι, στο περίφημο blockbuster "Gravitation" δαπανήθηκαν περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια. Και όλες οι λήψεις έλαβαν χώρα στο έδαφος.

Η Ινδία κατόρθωσε να ξεκινήσει τον καθετήρα από την πρώτη φορά και να μην την χάσει. Τώρα μπορούμε να μιλήσουμε για αυτή τη χώρα ως ένας από τους ηγέτες στη μελέτη του Άρη.

Η Ρωσία, δυστυχώς, είναι πολύ δύσκολο να κυριαρχείτο έδαφος του κόκκινου πλανήτη και η τελευταία προσπάθειά της να εξερευνήσει τον Άρη, που ξεκίνησε στις 8 Νοεμβρίου 2011, έληξε ένα άλλο φιάσκο. Ο ρωσικός διαπλανητικός σταθμός «Φόβο-έδαφος» καίγεται στην ατμόσφαιρα της γης, χωρίς να αφήνει ποτέ την τροχιά κοντά στη γη. Θα ήθελα τα διαστημικά μας πλοία και οι ανιχνευτές να περάσουν από τον κοσμικό χώρο του κόκκινου πλανήτη, αλλά ακόμη και οι προοπτικές του προγράμματος της Ρωσίας για τον Άρη είναι μάλλον ασαφείς.