Πού και πότε M.Yu. Lermontov

Πού και πότε M.Yu. LermontovΡώσος ποιητής, συγγραφέας και θεατρικός συγγραφέας Μιχαήλ ΓιούριεβιτςΟ Λερμόντοφ γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου (15), 1814, στη Μόσχα. Η μητέρα του πέθανε νωρίς, η εκπαίδευση μιας νεαρής ποιητής έγινε από τη γιαγιά της στη μητρική πλευρά. Η εχθρότητα που κυριάρχησε στην οικογένεια επηρέασε αρνητικά την ψυχική κατάσταση του αγοριού, εν μέρει επειδή διάβαζε πολλά και άρχισε να δοκιμάζει το χέρι του με τη δική του δημιουργική δουλειά.

Πού και πότε M.Yu. Lermontov

Η οικογένεια Lermontov

Μεγάλος Ρώσος συγγραφέας Μιχαήλ Γιούριεβιτς Λερμόντοφσυνέβη στην πατρική γραμμή από τη σκωτική φυλή Georg Lermont. Το 1613 Learmonth στην υπηρεσία του βασιλιά της Πολωνίας, αλλά και κατά τη διάρκεια της μάχης στο οχυρό Λευκό συνελήφθη από τη ρωσική. Αργότερα έλαβε από τη Ρωσική Τσάρου στην κατοχή του την περιοχή Κοστρομά και οδήγησε στο γένος Λέρμοντοβ. Μιχαήλ ανήκε στην όγδοη γενιά του ποιητή roda.Ottsom ήταν Γιούρι Πέτροβιτς Λέρμοντοφ, ένας συνταξιούχος καπετάνιος, που ανήκουν σε μια μικρή περιουσία στην επαρχία Τούλα. Η μητέρα της Λερμόντοφ Μαρία ήταν η μόνη κόρη των πλούσιων γειτόνων της. Ενάντια στις επιθυμίες των γονέων, παντρεύτηκε μια φτωχή καπετάνιος στη μητρική γραμμή 17 let.Babushka Mihaila Yurevicha Lermontova που προέρχεται από ένα ορισμένο είδος Στολίπιν, κατάφερε ένα μεγάλο κτήμα μετά το θάνατο του συζύγου της. Ο Ρώσος μεταρρυθμιστής Πιετρ Αρκαδιεβιτς Στόλιππιν ήταν ο δεύτερος ξάδελφος του ποιητή. Ο μητρικός παππούς του, Μιχαήλ Βασίλιεβιτς Αρσένιεφ προήλθε από μια παλιά οικογένεια ευγενών, μετά το γάμο του με τη γιαγιά του, έτσι αγόρασε από Καταμέτρηση Naryshkin Tarkhany μεγάλο χωριό, όπου στη συνέχεια έζησε με την οικογένειά του.

Γέννηση του ποιητή

Η οικογένεια έζησε μόνιμα στο χωριό Tarkhany, αλλά η μητέραο μελλοντικός ποιητής χαρακτηριζόταν από κακή υγεία, οπότε αποφασίστηκε να μετακινηθεί στη Μόσχα για το χρόνο παράδοσης. Στη νύχτα 2 Οκτωβρίου έως 3 Οκτωβρίου 1814, στο σπίτι απέναντι από την Κόκκινη Πύλη στη Μόσχα, γεννήθηκε ο Μιχαήλ, ο οποίος αργότερα έγινε μεγάλος Ρώσος ποιητής, συγγραφέας και θεατρικός συγγραφέας. Η γιαγιά του έγινε μητέρα, προς τιμή του εγγονό της ίδρυσε ένα νέο χωριό και τον κάλεσε Μιχαήλ.

Παιδική ηλικία

Η μητέρα του Mikhail Yurievich Lermontov πέθανε ότανΤο αγόρι ήταν μόλις 3 χρονών. Η γιαγιά του ποιητή Ελισάβετ Α ανάγκασε τον πατέρα να αφήσει την περιουσία του και αφήνοντας το γιο της για να την. Κακές σχέσεις μεταξύ του πατέρα και τη γιαγιά δυσμενή επίδραση στην ψυχή του παιδιού. Τους τόσο αγάπησε και σε μεγάλο βαθμό χαθεί ottsu.Elizaveta Alekseevna ξοδεύουν τεράστια χρήματα για την εκπαίδευση του εγγονού του, προσέλαβε δασκάλους για την εκπαίδευσή του, ο Michael χρησιμοποιείται για να πάμε διακοπές στην περιοχή του Καυκάσου, καθώς διέφερε κακή υγεία. Ωστόσο, ο νεαρός Λέρμοντοβ δεν βιώσουν τη χαρά σωστό να τους συνομηλίκους του, σύντομα άρχισε να νιώθει την μοναξιά, να αγνοεί κανείς γύρω. Παρά την βαριά κατάσταση του νου, Λέρμοντοβ ήταν απασχολημένος και σπούδασε ξένες γλώσσες, ως παιδί διάβασε γερμανικά, γαλλικά και αγγλική λογοτεχνία στο πρωτότυπο και ήξερε τον ευρωπαϊκό πολιτισμό.