Ενεργειακοί βρικόλακες: 8 κύριοι τύποι

Ενεργειακοί βρικόλακες: 8 κύριοι τύποιΈνας ενεργειακός βαμπίρ είναι ένα άτομο πουαναγκάζεται να τροφοδοτείται με ενέργεια από τους ανθρώπους γύρω του. Ο στόχος ενός ενεργητικού βαμπίρ είναι να σας προκαλέσει συναισθήματα, από τα οποία παίρνει ένα φόρτο ζωτικότητας. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει απλά να βρουν έναν δωρητή, από τον οποίο μπορείτε να αντλήσετε άπειρη δύναμη. Η ικανότητα αναγνώρισης του ενεργειακού βαμπίρ στο χρόνο βοηθά στην προστασία του από απώλεια ζωτικότητας. Η ενέργεια ενός ατόμου δότη δεν μπορεί μερικές φορές να αποκατασταθεί γρήγορα. Υπάρχουν οκτώ είδη ψυχολογικών βαμπίρ.

Ενεργειακοί βρικόλακες: 8 κύριοι τύποι

Αβοήθητος

Ένα τέτοιο πρόσωπο θα σας ρωτήσει συνεχώςβοήθεια, ακόμα και στις πιο φαινομενικά απλές καταστάσεις ζωής. Θα εκπλαγείτε για πολύ και θα σκεφτείτε τον εαυτό σας: "Λοιπόν, πώς μπορείτε να είστε τόσο ακατάλληλοι για την ανθρώπινη ζωή!" Ο στόχος ενός τέτοιου ατόμου είναι να σας κάνει να συμμετέχετε ενεργά στη ζωή του και να τον βοηθήσετε να λύσει τα προβλήματά του. Ο ενεργειακός βαμπίρς αυτού του ατόμου θα ενεργήσει σταδιακά σε σας. Οι βρικόλακες αυτού του τύπου θα μιλούν συνεχώς και με μεγάλη λεπτομέρεια για τα προβλήματά τους, ζητώντας παράλληλα συμβουλές και οι χορηγοί θα τους δώσουν με χαρά, αλλά ο βαμπίρ έχει πάντα κάτι να αντιτάξει στους συμβούλους του. Στο τέλος, οι δωρητές αρχίζουν να βιώνουν μια έντονη συναισθηματική εξάντληση, το πρόβλημα δεν λύθηκε ποτέ και ο βαμπίρ πήρε τη δική του.

Εκδικητικό

Αυτός ο βαμπίρ συμπεριφέρεται εξαιρετικά επιθετικά καιπροκλητική σε σχέση με τους άλλους. Στο κεφάλι του, υπάρχουν ορισμένες απαιτήσεις που κάνει σε άλλους, αν και ο ίδιος δεν τις παρατηρεί. Προσπαθήστε μαζί του ή προσπαθήστε να αποδείξετε ότι κάτι είναι άχρηστο. Θα εξαντληθείτε μόνο με αυτό και την τροφοδοτείτε με την απαραίτητη ενέργεια.

Εξαρτώμενος

Συνήθως αυτοί είναι άνθρωποι που έχουν ένα επιβλαβέςεθισμός στο αλκοόλ. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ένα στενό κύκλο αποδεδειγμένων δωρητών, καθένας από τους οποίους τα τροφοδοτεί με τον δικό του τρόπο. Ο πρώτος χορηγός είναι σύζυγος που προσπαθεί πάντα να τον θεραπεύσει ή να τον βοηθήσει. Ο δεύτερος είναι ένας ναρκολόγος, αν υπάρχει. Στον γιατρό, ο εξαρτώμενος λέει για τα προβλήματά του σε όλα τα χρώματα, περιγράφει τις θλίψεις και τις στερήσεις του. Η τρίτη ομάδα δωρητών είναι συγγενείς (γονείς, αδέλφια κλπ.). Αυτοί οι δωρητές λυπάται ενεργά για τον βαμπίρ, προσπαθούν να δείξουν συμμετοχή και πλήρη κατανόηση του προβλήματός του. Ένας άλλος δωρητής είναι ένας πωλητής που εκδίδει χρέη. Έχει ακούσει την υπόσχεση μιας πρόωρης επιστροφής χρημάτων για μήνες. Η ενέργεια αυτού του ανθρώπου βλάπτει όλους τους ανθρώπους γύρω του

Προσοχή

Σε ένα ορισμένο στάδιο της ζωής της, μια γυναίκαμετατρέπεται σε μητέρα και μόνο σε αυτήν. Έπαυσε ήδη να υπάρχει ως ξεχωριστό ανεξάρτητο πρόσωπο. Η όλη ζωή της επικεντρώνεται αποκλειστικά στα παιδιά. Δεν λαμβάνει υπόψη τα συμφέροντα του παιδιού της - χρειάζεται να μάθει τι είναι πραγματικά απαραίτητο. Πρόκειται για ένα πολύ επικίνδυνο είδος βαμπίρ - εδώ η μητέρα τρώει την ενέργεια του παιδιού της. Σε τέτοιες μητέρες τα παιδιά συχνά αρρωσταίνουν, αλλά μόνο γνωρίζει πώς να τα μεταχειριστεί σωστά, η μητέρα γνωρίζει καλύτερα πού πρέπει να πάει το παιδί της για να σπουδάσει και ποιος θα γίνει στη ζωή. Μια φροντίδα μητέρα καταστέλλει την προσωπικότητα του παιδιού της και τον κάνει πραγματικά δυστυχισμένο.

Ο πάσχων

Είναι συνεχώς άτυχος. Λοιπόν, όλα τα υπόλοιπα είναι πάντα τυχεροί, αλλά δεν το κάνει. Φαίνεται ότι ο πάσχων εργάζεται σκληρά και τα χέρια του μεγαλώνουν από όπου προέρχεται και είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει, αλλά δεν υπάρχει τύχη. Σε ο πάσχων διάθεση να βαμπιρισμού αρχίζει να εκδηλώνεται στην ενήλικη ζωή, όταν τη μισή του ζωή πίσω, και δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσε ποτέ να επιτύχει. Αρχίζει να επικρίνει τους συγγενείς του, προσπαθεί συνεχώς να προσελκύσει την προσοχή τους: θα επηρεάσει τον ασθενή, και στη συνέχεια θα καταθλιφθεί και θα απογοητευτεί. Για αυτόν είναι απαραίτητο να επικεντρωθεί στον εαυτό του την προσοχή των φίλων και της οικογένειάς του. Όλος ο συνοδός του δεν πρέπει να ξεχνάει για ένα λεπτό πόσο ο πάσχων δεν ήταν τυχερός στη ζωή.

Η σκλαβιά

Του αρέσουν τα πάντα, καλά, ή σχεδόν τα πάντα. Ο μετριοπαθής άνθρωπος προκαλεί γενική συμπάθεια για την προθυμία του να έρχεται πάντα στη διάσωση σε μια δύσκολη στιγμή, ακόμη και όταν κανείς δεν το ζητάει. Ο μέτριος άνθρωπος προσπαθεί να δείξει τη μέγιστη συμμετοχή σε όλους τους στενούς του ανθρώπους. Όλη η προσοχή της επικεντρώνεται στην οικογένεια. Αυτό είναι το πραγματικό κέντρο του σύμπαντός της. Εξυπηρετεί ανιδιοτελώς τον σύζυγό της και τα παιδιά της. Ο μετριοπαθής άνθρωπος τρώει ενέργεια όταν κατηγορεί τα μέλη της οικογένειάς του ότι είναι αχάριστα: «Έλαμψα σε σας όλη τη ζωή μου και εσείς ...».

Πρίγκιπα

Ως παιδί, ο Πρίγκιπας ήταν το κέντρο της προσοχής. Ήταν ταλαντούχος σε όλα μαζί, αλλά σε τίποτα ειδικά. Ως παιδί, άλλαξε συχνά τα χόμπι του, παρακολουθούσε πολλούς κύκλους και τμήματα. Έτσι, ο Πρίγκιπας δεν μπορούσε να αποφασίσει καθόλου: πέρασε μισή ζωή και ποτέ δεν κατάφερε να υλοποιηθεί. Ο Πρίγκιπας αναζητά τους λόγους για τις αποτυχίες του στην οικογένεια. Οι δωρητές του είναι η σύζυγός του και τα παιδιά του, τα οποία, κατά τη γνώμη του, είναι φταίξιμα για το γεγονός ότι δεν είναι σε θέση να επιτύχουν τίποτα στη ζωή.

Πριγκίπισσα

Ο πιο κοινός τύπος της σύγχρονης γυναίκαςενεργειακό βαμπίρ. Η πριγκίπισσα πιστεύει ότι την οφείλει ο καθένας. Είναι το κέντρο του κόσμου και όλοι οι άνθρωποι γύρω του είναι υποτελείς σκλάβοι. Αυτός ο βαμπίρ δεν γνωρίζει το αίσθημα της ευγνωμοσύνης. Έχει συνηθίσει να κάνει πολύ θόρυβο γύρω της. Η πριγκίπισσα είναι πάντα διατεθειμένη να υπερβάλει την αξιοπρέπειά της εις βάρος των άλλων.