Πώς να αρχίσετε να σκέφτεστε εποικοδομητικά;

Πώς να αρχίσετε να σκέφτεστε εποικοδομητικά;Πόσο συχνά αισθανόμαστε ότι έχουμετο κεφάλι «χάος»; .. Σκέψεις βρίσκονται σε σύγχυση, όπως αν κάπου σε μια βιασύνη ... και προφανώς δεν συμβαδίζουν με αυτούς, αποσπούν την προσοχή από παράλληλα με τα τρέχοντα προβλήματα, τα οποία δεν φαίνεται να καταλήγουν σε θέαμα. Σε αυτό προστίθεται τελειομανία, προσεκτικά ενσωματωμένο στο μυαλό τους γονείς μας: θα πρέπει να είναι το πιο έξυπνο, το ισχυρότερο, το ταχύτερο ... Και φυσικά, μια μικρή πόλη με εσωτερική αρχιτεκτονικής του: τον οδικό θόρυβο, φασαρία και την πολυκοσμία δεν παύει γείτονα τρυπάνι. Μέσα σε όλα αυτά δεν είναι εύκολο να ακούσει εσωτερική φωνή σας. Αλλά υπάρχουν τουλάχιστον 5 τρόποι για να το κάνετε αυτό.

Krasnaya Presnya, Μόσχα


Οδηγίες

1


Βυθίστε το βήμα. Με την κυριολεκτική έννοια της λέξης. Ξεκινήστε να περπατάτε αργά όπου κι αν πάτε. Ακόμα κι αν καθυστερείτε. Ακόμα κι αν υπάρχει η αίσθηση ότι όσο πιο γρήγορα κάνετε κάτι, τόσο πιο ελεύθερο / ισχυρότερο / πιο έξυπνο, κλπ. Θυμηθείτε την έκφραση "να τρέξετε από το πρόβλημα"; Με την επιβράδυνση του ρυθμού, η μυϊκή δομή του σώματός μας χαλαρώνει, πράγμα που σας επιτρέπει να στείλετε λιγότερες συστολές στον εγκέφαλο. Με άλλα λόγια, αν δεν ακούσετε τον εαυτό σας, σταματήστε.

2


Ξεχωριστές πρωτεΐνες από υδατάνθρακες. Ξεχωριστό φαγητό - είναι εύκολο: πατάτες - ξεχωριστά από κρέας, τυρί - από σπαγγέτι, ντομάτες - από όλα τα άλλα προϊόντα. Για την αφομοίωση της πρωτεΐνης απαιτείται ένα όξινο μέσο για την πέψη των υδατανθράκων - αλκαλικό. Αυτό σημαίνει ότι όταν τρώμε τρόφιμα χωριστά το ένα από το άλλο, δεν υπερφορτώνουμε το σώμα, αλλά, αντίθετα, τον κορεάζουμε με ενέργεια και βιταμίνες. Ο εγκέφαλος αρχίζει να λειτουργεί σαν ρολόι. Θυμάσαι τη φράση "τα πάντα σε τάξη"; Μπορείτε να ξεκινήσετε.

3


Μιλήστε. Για μια ώρα. Ή για ένα ζευγάρι. Ή για μια μέρα. Μέσω της ομιλίας, λαμβάνουμε νέες πληροφορίες, ακόμη και όταν μιλάμε μόνο. Αφήνοντας τον εγκέφαλο χωρίς "τροφή" για λίγο, το αναγκάζουμε να χωνέψει το παλιό. Και σταδιακά απλώς επιβιώνει αυτό που είναι η αιτία του άγχους μας.

4


Φωτιά. Πηγαίνετε στο πεδίο ή στο δάσος, στο ποτάμι. Γίνετε, με τα πόδια μακριά και τα χέρια απλωμένα και ουρλιάζοντας ότι υπάρχουν δυνάμεις. Και στη συνέχεια να φωνάξουμε με τη σειρά τους τους φωνήενους ήχους. "Aaaaa - oooo - uuuuu - eeee - yyyy" και με την αντίστροφη σειρά. Όταν συχνά δεν λέμε κάτι στον συνομιλητή (από φόβο ή συμπόνια), όλα αυτά τα λόγια και τα κείμενα κολλάνε στο μυαλό μας και τώρα και τότε παρεμβαίνουν στη διαδικασία σκέψης. Επιπλέον, η μυϊκή δομή του λαιμού παίρνει ένα χτύπημα πάνω του και αργές ατροφίες. Είναι καλύτερα να αφήσετε τα πάντα ανεξερεύνητα και χωρίς καθυστέρηση στη φύση.

5


Να λιμοκτονήσουν. Η καθημερινή θεραπευτική πείνα είναι ο σωστός βοηθός για να αντιμετωπίσει τη συσσωρευμένη κόπωση και να δούμε την κατάσταση από μια άλλη πλευρά. Μετά από όλα, σε κατάσταση στρες, συχνά στραφούμε σε προϊόντα με "φωτεινή" γεύση (έντονα ωριμασμένα, αλατισμένα ή μεταμοσχευμένα). Επιπλέον, συμβάλλουν στον νευρικό ενθουσιασμό, ο οποίος μας αποσπά από την εποικοδομητική σκέψη. Πόσο σωστά μπορείτε να εισέλθετε και να αποχωρήσετε από τη νηστεία είναι καλύτερα να εκτιμήσετε στο βιβλίο του Paul Bragg "Medical footing".