Συμβουλή 1: Πώς να δημιουργήσετε την ευτυχία

Συμβουλή 1: Πώς να δημιουργήσετε την ευτυχίαΜε την κοσμική έννοια, η ευτυχία είναι ικανοποίησηανθρώπινες ανάγκες. Οι ανάγκες του σώματος, του εγώ, της ψυχής. Και ο καθένας ξεκινά το ταξίδι του από την παιδική ηλικία με ένα όνειρο. Κάθε ένας από εμάς, από την πρώιμη παιδική ηλικία, φέρνει μαζί του ένα πλήρες σύνολο συνθηκών και πρότυπα πρότυπα για το πώς θα πρέπει να είναι η ευτυχία.

Η ευτυχία είναι στα χέρια μας.

Αλλά αφού γινόμαστε ενήλικες είμαστε εντελώςδυστυχισμένοι, κουρασμένοι, λυπημένοι, άνθρωποι που υποφέρουν. Έτσι τι έχει γίνει με το όνειρό μας; Πού είναι τα ιδανικά μιας ευτυχισμένης ζωής; Γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρούμε την ειρήνη και την ειρήνη στην καρδιά; Γεμάτη χαρά από τη ζωή; Γιατί βγήκαμε από την παιδική ηλικία τόσο χαρούμενος και έχασα τη ζωή μας;

Και υπάρχουν λόγοι γι 'αυτό! Το γεγονός είναι ότι ο καθένας από εμάς πηγαίνει μόνο από τη ζωή ως ένας μαγεμένος περιπλανώμενος. Ο άνθρωπος είναι μαγευμένος από τη ζωή, από τη μαγεία του. Και κάθε μέρα είναι αναγκασμένος να πίνει αυτό το φίλημα της ζωής. Είναι μεθυσμένος, ναρκωμένος με αυτό το δηλητήριο και βέβαια δεν βλέπει τον δρόμο μπροστά του. Σκοντάφτει, πέφτει, σηκώνεται και πηγαίνει ξανά. Και έτσι εκατομμύρια άνθρωποι περιπλανούν τον κόσμο, συγκρούονται μεταξύ τους.

Και το πρόβλημα του ανθρώπου είναι ότι δεν το κάνειαναζητώντας μια διέξοδο από την κατάστασή τους. Και δεν είναι δικό του λάθος. Επειδή δεν ξέρει κανέναν που έχει βρει μια διέξοδο από αυτή τη σειρά ζημιών και την προκύπτουσα ταλαιπωρία. Ο ίδιος χάνει μόνο - υγεία, ελευθερία, χρόνος, αγάπη, φιλία, εμπιστοσύνη. Οι άνθρωποι ζουν γύρω του με τον ίδιο τρόπο. Ως εκ τούτου, ο πόνος, η πλήξη, η απελπισία έγινε ο κανόνας.

Και αν σε σας έρχεται η κατανόηση ότι έτσιΔεν θέλετε να ζήσετε πια. Αν μπορείτε να δείτε όλη την πικρία της κατάστασης. Και έχετε αρκετό θάρρος και υπομονή για να αλλάξετε και να αλλάξετε τον τρόπο ζωής που σας οδήγησε σε αυτό το ζωτικό αδιέξοδο. Τότε πρέπει να συγκεντρώσετε αμέσως όλη την απελπισία και τον πόνο, τη θλίψη και το φόβο σας και να πείτε δυνατά στον εαυτό σας: "STOP"!

Πρέπει να σταματήσετε και να κοιτάξετε τη ζωή σας.από πάνω προς τα κάτω. Ήρεμη, αμερόληπτη, από την πλευρά για να αξιολογήσει την τρέχουσα κατάσταση. Και για να δουν στο παράδειγμά τους και στο παράδειγμα των άλλων ότι ούτε αγαπητά πράγματα, ούτε σεβασμός ούτε ευημερία, εργασία, υπερηφάνεια, καθήκον, ταξίδια στο εξωτερικό, φήμη, δύναμη δεν έχουν κάνει κανέναν ευτυχισμένο.

Πρέπει να ρίξετε όλα αυτά τα πούλιες, όλα αυτάτην αναζήτηση ψευδαισθήσεων και να πάτε όλοι έξω για να προσπαθήσετε να γίνετε ευτυχισμένοι. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί η ζωή και να κάνετε μικρά βήματα προς την ευτυχία. Και τότε θα δείτε ότι πολλά ψεύτικα ιδανικά, για τα οποία κυνηγάτε ολόκληρη τη ζωή σας, θα πέσουν μόνοι τους. Και μόνο ό, τι είναι πραγματικά σημαντικό θα παραμείνει στη ζωή σας.

Θυμηθείτε, το μονοπάτι ξεκινάει με το πρώτο βήμα και αφήστε τοτώρα νιώθεις ηττημένοι, νικημένοι, κουρασμένοι, στις αλυσίδες των αφόρητων συνθηκών ζωής και υποχρεώσεών σου. Αλλά μην ξεχνάτε ποτέ ότι είστε σπουδαίοι άνθρωποι! Και κάθε δάκρυ σου και κάθε αναπνοή σου κοστίζει περισσότερο από όλους τους θησαυρούς του κόσμου!


Συμβουλή 2: Ποια είναι η οικογενειακή ευτυχίαΗ κατασκευή οποιουδήποτε σπιτιού αρχίζει με ένα θεμέλιο. Και όπως και άλλα κτίρια, η οικογενειακή ευτυχία έχει επίσης το δικό της ίδρυμα. Αυτό, φυσικά, είναι αγάπη. Η ευτυχία του σπιτιού δεν μπορεί να οικοδομηθεί χωρίς αγάπη και επομένως δεν είναι μόνο ένα σημαντικό στοιχείο εδώ.

Ποια είναι η οικογενειακή ευτυχίαΓια να οικοδομήσουμε την οικογενειακή ευτυχία εκτός από την αγάπηεπίσης απαραίτητη κατανόηση. Στις ευτυχισμένες οικογένειες, υπάρχει πάντα αρμονία και αρμονία μεταξύ των μελών της. Σύμφωνα με τα λόγια του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ, «εραστές - εκείνοι που φαίνονται στη μία πλευρά» .Στην καθημερινές καταστάσεις συχνά προκύπτουν συγκρούσεις. Αλλά αν όλα τα μέλη της οικογένειας θα επιμείνει, τότε το πρόβλημα μπορεί να κλιμακωθεί σε ανοιχτή αντιπαράθεση. Ένα από τα δύο έχει τελικά να δώσει ως ένα άλλο σπίτι από τούβλα ευτυχία είναι αυτο-θυσία. Ποιος πρέπει να κάνει αυτό είναι ένα άλλο θέμα, και αποφασίζει με διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με την κατάσταση. Το επόμενο βήμα για την οικοδόμηση μιας ευτυχισμένης οικογένειας είναι να δώσετε προσοχή στον εραστή σας. Μην ξεχάσετε όλες τις ανέσεις που θα ικανοποιήσουν το δεύτερο μισό. Ένα διασκεδαστικό μικρό σημείωμα που άφησε τη γυναίκα του στα μαξιλάρια, το απροσδόκητο ρομαντικό δείπνο για τους συζύγους μπορεί να δώσει την ευτυχία, η οποία δεν έχει βιώσει ακόμη και μετά το πιο ακριβό και η αναμενόμενη σήμερα rozhdeniya.Umenie να συγχωρήσει και να ζητήσει συγχώρεση και την ικανότητα να φέρουσας τοιχοποιίας είναι το σπίτι της ευτυχίας. Μια αληθινή οικογένεια πρέπει να αποφεύγει τόσο πολύ τις διαμάχες όσο οι συνέπειές τους. Επομένως, κανείς δεν πρέπει ποτέ να αναβάλει τη συμφιλίωση. Μια πραγματικά ευτυχισμένη οικογένεια δεν μπορεί να δημιουργηθεί χωρίς εμπιστοσύνη. Για να μην αμφιβάλλετε ποτέ σε ένα αγαπημένο πρόσωπο, πρέπει να μάθετε να τον πιστεύετε με τον τρόπο που κάνετε. Με τη σειρά του, η εμπιστοσύνη συνεπάγεται την παρουσία ειλικρίνειας στη σχέση. Θυμηθείτε το ρητό: καλύτερα την πικρή αλήθεια από το γλυκό ψέμα. Φυσικά, υπάρχουν εξαιρέσεις σε κάθε κατάσταση, αλλά ένα λευκό ψέμα, ενώ κανείς δεν ακυρώνονται. Είναι σημαντικό μόνο να έχετε κατά νου ότι σε κάποιο σημείο μπορεί να αποκαλυφθεί οποιαδήποτε εξαπάτηση. Και σε αυτή την περίπτωση, ακόμη και μια μικρή υποκρισία θα φαίνεται σαν μια πραγματική προδοσία.