Συμβουλή 1: Πώς να αντιμετωπίσετε τα συγκροτήματα

Συμβουλή 1: Πώς να αντιμετωπίσετε τα συγκροτήματαΤα συγκροτήματα μπορούν να εμποδίσουν σοβαρά ένα άτομο απόόλες τις σφαίρες της ζωής, συμπεριλαμβανομένων σχέσεων με φίλους και αντιπροσώπους του αντίθετου φύλου, την ανάπτυξη σταδιοδρομίας, την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων. Κατά κανόνα, τοποθετούνται σε παιδική ηλικία, έτσι οι ρίζες του προβλήματος είναι πολύ βαθιές. Παρ 'όλα αυτά, να απαλλαγούμε από την ενοχλητική παρεμβολές είναι αρκετά ρεαλιστική, εκτός αυτού, μπορείτε να το δοκιμάσετε μόνοι σας.

Πώς να αντιμετωπίσετε τα συγκροτήματα


Οδηγίες

1


Προσδιορίστε αν πραγματικά είναιπολύπλοκο. Τα «συμπτώματα» του είναι συχνές αδικαιολόγητες εμπειρίες λόγω της συμπεριφοράς ή της εμφάνισής του, μια ισχυρή παράλογη αίσθηση ενοχής, μια επιθυμία για ένα ανέφικτο ιδεώδες και μια υποτιμημένη αυτοεκτίμηση. Συχνά, οι άνθρωποι που πάσχουν από συγκροτήματα φοβούνται να κάνουν κάτι, αισθάνονται αμηχανία να μιλούν στους ανθρώπους, πιστεύουν ότι οι ενέργειες, η εργασία ή η εμφάνισή τους θα κριθούν λανθασμένα. Εάν, για παράδειγμα, μια γυναίκα απλά δεν επιθυμεί να φορέσει σφιχτά ρούχα, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πολύ ντροπαλός της φιγούρας της και έχει συμπλέγματα.

2


Μάθετε να βλέπετε την αξιοπρέπεια της εμφάνισής σας. Η σύγχρονη βιομηχανία ομορφιάς αναπτύσσει συνεχώς συγκροτήματα για τους ανθρώπους να αγοράζουν σαμπουάν, μοντέρνα ρούχα, καλλυντικά και να καταπολεμούν εκατοντάδες πραγματικά και μακρινά προβλήματα. Η κατάσταση επιδεινώνεται όταν κάποιος βλέπει μοντέλα στο εξώφυλλο, φωτογραφίες όμορφων διασημοτήτων. Μην υποτιμάτε τον εαυτό σας και ακόμη περισσότερο συγκρίνετε τα εξωτερικά σας δεδομένα με τις εικόνες που επεξεργάζονται σε γραφικούς επεξεργαστές.

3


Βρείτε τα πλεονεκτήματά σας και τους δώστε έμφασηχρησιμοποιώντας ρούχα και αξεσουάρ. Μπορείτε επίσης να εργαστείτε για την εμφάνισή σας, αλλά σε αυτή την περίπτωση μην ξεκουραστείτε από την ιδέα ότι, θα γίνετε πιο ελκυστικοί, θα γίνετε ταυτόχρονα πιο επιτυχημένοι και θα απαλλαγείτε από τα συγκροτήματα.

4


Ορίστε ρεαλιστικούς στόχους. Εάν συνεχίζετε να κατηγορείτε τον εαυτό σας για αποτυχία, αργή ανάπτυξη σταδιοδρομίας, χαμηλή, κατά τη γνώμη σας, κοινωνική θέση κλπ., Σταματήστε να συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους ανθρώπους. Αφήστε κάποιον να κερδίσει περισσότερα, και κάποιος απολαμβάνει μεγάλη επιτυχία μεταξύ των αντιπροσώπων του αντίθετου φύλου, αλλά αυτοί οι άνθρωποι έχουν επίσης τις αδυναμίες και τις αποτυχίες τους. Συγκρίνετε τον εαυτό σας με τον εαυτό σας: αξιολογεί την πρόοδό σας, θέτει συγκεκριμένους στόχους που μπορείτε να εκπληρώσετε και επαινείτε για κάθε επιτυχία.
Συμβουλή 2: Πώς να αντιμετωπίζετε τη ζήλια ενός κοριτσιούΕίναι δύσκολο να ακούτε καθημερινά αβάσιμεςεπιλήψεις για προδοσία. Ειδικά αν δεν υπάρχουν λόγοι για τέτοιες υποψίες. Αλλά μερικές φορές δικαιολογίες και λόγια δεν βοηθούν, και πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλους τρόπους για να αντιμετωπίσετε τη ζήλια της κοπέλας.

Πώς να αντιμετωπίσετε τη ζήλια ενός κοριτσιού
Οδηγίες

1


Εάν η κοπέλα ζηλεύει, τότε αντιμετωπίστεοι εκδηλώσεις αυτού του συναίσθηματος είναι εξαιρετικά δύσκολες. Ωστόσο, με την απαιτούμενη υπομονή και τακτική από το μέρος των ανδρών, είναι δυνατόν. Καταρχάς, θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι αυτή η συμπεριφορά από την πλευρά της προκαλείται, κατά πάσα πιθανότητα, από συγκροτήματα και χαμηλή αυτοεκτίμηση. Για να την βοηθήσει να απαλλαγεί από όλες αυτές τις αρνητικές αποσκευές, προσπαθήστε να την πείτε για την αγάπη της όσο το δυνατόν συχνότερα. Όχι μόνο με λόγια, αλλά με δράσεις, τονίζετε ότι είναι η μόνη και πιο επιθυμητή γυναίκα στον κόσμο για εσάς. Κανείς δεν μπορεί να το αντικαταστήσει για εσάς. Ενώ είναι στη ζωή σας, θεωρείτε μια απαράδεκτη βλακεία να χάσετε χρόνο σε άλλες κυρίες.

2


Εάν προκληθεί η εκδήλωση της γυναικείας ζήλισηςτη συμπεριφορά σας, ακολούθησε αυτό με μερικούς προσωπικούς στόχους. Να είστε βέβαιος να ζητήσετε από την κυρία σας τη συγχώρεση και να εξηγήσετε τα πάντα όπως είναι. Πες μου ότι το άλλο δίκαιο σεξ δεν σου προκαλεί το παραμικρό ενδιαφέρον. Και αυτή η συμπεριφορά από την πλευρά σας οφείλεται αποκλειστικά στην επιθυμία να επιτευχθεί η θέση και η προσοχή της, να αποκτηθούν αποδείξεις ότι δεν είστε αδιάφοροι γι 'αυτήν.

3


Είναι πολύ σημαντικό να οικοδομήσουμε τις σχέσεις σας, εσείςμάθει να μιλάει με τον σύντροφό σας, να ακούει και να ακούει ο ένας τον άλλον, να συζητάει μαζί όλα τα προβλήματα που προκύπτουν. Αυτή είναι η βάση για μια ισχυρή και διαρκή σχέση, εξυπηρετεί την εμφάνιση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αποκλείει εντελώς την υποψία του συντρόφου για απιστία.

4


Μερικές φορές ζηλιάρης κορίτσια που υποφέρουν από αδράνεια. Δεν ξέρουν τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας και βαριούνται βαρετά. Για να παίρνετε χρόνο τουλάχιστον κάτι, τελειώνουν οι ίδιοι με διάφορες φανταστικές υποθέσεις και υποθέσεις σχετικά με τις προδοσίες και τις προδοσίες σας. Βοηθήστε τον σύντροφό σας να βρει μια θέση στη ζωή. Ίσως πρόκειται για μια νέα δουλειά ή μελέτη. Μπορεί να υπάρχει ανησυχία για το μωρό, το οποίο πρέπει να εμφανίζεται σε εσάς. Δεν έχει σημασία τι ακριβώς θα πάρει την προσοχή και το χρόνο της, το κύριο πράγμα είναι ότι της φαινόταν ενδιαφέρον. Το κυριότερο είναι ότι ο αγαπημένος σας δεν έχει ούτε το χρόνο ούτε τη δύναμη για αβάσιμες υποψίες.

5


Αλλά τέτοιες προτάσεις από την πλευρά σας πρέπεινα γίνει πολύ διακριτικά. Διαφορετικά, αντί να βοηθήσετε, θα καταστρέψετε τελικά την στάχτη της αυτοεκτίμησής της. Για παράδειγμα, συμβουλεύοντας την να αγοράσει μια συνδρομή σε ένα γυμναστήριο για τους καλύτερους λόγους, θα την προκαλέσετε να σκεφτεί ότι έχει κάτι λάθος με την εικόνα. Ως εκ τούτου, εκ των προτέρων, σκεφτείτε τη συζήτηση για να αποφύγετε αμφισημία.
Συμβουλή 3: Πώς να αντιμετωπίσετε την κιρσοκήλη στο σύστημα BraggΌταν συμβαίνει ένα σύστημα φλεβικών βαλβίδωνη αποτυχία, το αίμα αρχίζει να στάζει, έτσι εισέρχεται στις επιφανειακές φλέβες. Σύντομα αρχίζουν να τεντώνουν και να χάσουν την ελαστικότητά τους, πράγμα που οδηγεί σε ανάπτυξη κιρσών.

Πώς να αντιμετωπίσετε το κιρσό στο σύστημα Bragg
Οδηγίες

1


Για τη θεραπεία των κιρσώνχρησιμοποιήστε τη θεραπεία με λέιζερ. Αυτή η διαδικασία είναι απολύτως ανώδυνη και δεν απαιτεί νοσηλεία. Με τη συμπερίληψή του στο σύνολο των μέτρων για την εξάλειψη των κιρσών, θα μειώσετε τη διάρκεια της θεραπείας αρκετές φορές. Η χρήση των συσκευών λέιζερ θα επιτύχει αναλγητικά, αντιφλεγμονώδη και αντι-οξειδωτικά αποτελέσματα. Και επίσης να βελτιωθεί η παροχή αίματος και ο μεταβολισμός οξυγόνου, να επιταχυνθεί η διαδικασία της επισκευής των ιστών και να μειωθεί η ποσότητα χοληστερόλης.

2


Μπορείτε να απαλλαγείτε από κιρσούς με τη βοήθεια τουμαγνητοθεραπεία, η οποία στοχεύει στην λεμφοδρένιο και την τροφιοδιεγέρνηση. Αυτή η μέθοδος σας επιτρέπει να επιτύχετε ένα καλό αποτέλεσμα και δεν έχει αντενδείξεις. Για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, ακολουθήστε μια πορεία μαγνητικής φυσιοθεραπείας. Μετά από αυτό, η φλεγμονή θα μειωθεί, η ανταλλαγή οξυγόνου στους ιστούς θα βελτιωθεί, το ιξώδες του αίματος θα μειωθεί και κατά συνέπεια ο σχηματισμός θρόμβων θα αποφευχθεί.

3


Αρκεί να λειτουργήσει αρκετά καλάυπολογιστική πιεσοθεραπεία. Πάρτε αρκετές συνεδρίες για να επιτύχετε ένα θεραπευτικό αποτέλεσμα. Συμβάλλουν στη σωστή κατανομή του υδάτινου ισοζυγίου και τόνουν τα τοιχώματα των σκαφών. Η πιεσοθεραπεία στοχεύει στην αποκατάσταση του λεμφικού συστήματος.

4


Φορέστε τις κάλτσες ιατρικής συμπίεσης. Σε εξειδικευμένα τμήματα φαρμακείων θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε θεραπευτικές κάλτσες γόνατο, καλσόν ή κάλτσες. Λόγω της δημιουργίας εξωτερικών πλεκτών υφασμάτων, οι φλέβες θα γίνουν στενότερες, γεγονός που θα συμβάλει στην ομαλοποίηση των φλεβικών βαλβίδων.

5


Μην εγκαταλείπετε τη φαρμακευτική θεραπεία. Τα φάρμακα, που ονομάζονται φλεβοτονικά, θα αυξήσουν τον φλεβικό τόνο, θα ανακουφίσουν τη φλεγμονή, θα μειώσουν τη διαπερατότητα των τριχοειδών αγγείων, θα βελτιώσουν την κυκλοφορία του αίματος και την αποστράγγιση των λεμφαδένων. Αλλά πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε φάρμακα, επισκεφθείτε έναν φυλλολόγο.Συμβουλή 4: Πώς να αντιμετωπίσετε την επίθεσηBeats, τότε συμπαθεί - πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν αυτή την παροιμία. Και πολλοί στην πράξη αξιολογούν την αξία του. Η οικιακή βία στη Ρωσία δεν είναι ασυνήθιστη. Αυτό είναι ακριβώς έξω από την οικογένεια, τέτοιες περιπτώσεις δεν βγαίνουν συχνά. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, το 40% των θυμάτων των εγχώριων τυράννων προτιμούν να κλαίνε, να αντιμετωπίζονται, αλλά να παραμένουν σιωπηλοί. Οι ειδικοί παρέχουν επίσης τις οδηγίες τους για το πώς να απαλλαγείτε από την επίθεση.

Πώς να αντιμετωπίσετε την επίθεση
Οδηγίες

1


Εάν είστε κουρασμένοι από ταλαιπωρία και μην θέλετε περισσότεραόταν ο σύζυγός σας επιστρέψει σπίτι, πρέπει πρώτα απ 'όλα να ξεφύγετε από το σπίτι. Και τρέχετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, χωρίς να σπαταλάτε χρόνο για τη συλλογή των πραγμάτων. Πάρτε τα έγγραφα, αρπάξτε τα παιδιά και τρέξτε. Αποθηκεύστε τον εαυτό σας από τους γονείς, τους συγγενείς, τους φίλους σας, οπουδήποτε.

2


Επικοινωνήστε με την κλινική. Αυτό είναι απαραίτητο για να διορθώσετε τους ξυλοδαρμούς. Αφήστε τους να αφαιρέσουν όλα όσα βρίσκονται στο σώμα - με τον ελάχιστο μελανιασμό και μώλωπα. Ως αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό που θα πρέπει να χρησιμεύσει ως λόγος για την έναρξη μιας ποινικής υπόθεσης.

3


Πάρτε την υποστήριξη κάποιου. Μπορεί να είναι ένας αδελφός, ένας πατέρας, ένας σύζυγος ενός φίλου, ένας οικογενειακός φίλος (φυσικά, συμπαθής σε σας), το περίβολο. Με αυτό το άτομο, πηγαίνετε στο σπίτι και συγκεντρώνετε ήρεμα τα πράγματα που χρειάζεστε. Παρουσία ξένων, ο σύζυγός της δεν θα τολμήσει να σας προσβάλει.

4


Αίτηση για διαζύγιο. Τα επιχειρήματα της σειράς ότι θα αλλάξει, θα διορθωθεί και δεν θα αφήσει τη γιαγιά στον πάγκο. Οι στατιστικές είναι αμείλικτες: δεν θα αλλάξουν.

5


Μέχρι τη δικαστική υπόθεση, δεν μπορείτε να φέρετε, αν δεν θέλετε. Αλλά ένας άνθρωπος που έχει πάει πολύ μακριά μπορεί πάντα να εκφοβίζεται από ένα πιστοποιητικό ξυλοδαρμού, το οποίο υποδηλώνει εύγλωττα την ενοχή του. Αν ο άνθρωπος συμπεριφέρεται προκλητικά και δεν μπορεί να ηρεμήσει με κανέναν τρόπο, είναι δυνατό να προσφύγει στο δικαστήριο.

6


Συνιστάται να στείλετε το παιδί κάπου για λίγο: στον παππού και τη γιαγιά, στο στρατόπεδο, σε συγγενείς στη θάλασσα. Για αυτόν, και έτσι ένα ψυχολογικό τραύμα θα είναι ότι οι γονείς είναι διαζευγμένοι. Και το γεγονός ότι ο πάπας χτυπά τη μητέρα του, γενικά, μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στη ψυχή του τρυφερού παιδιού.

7


Επισκεφθείτε έναν ψυχολόγο. Ακόμη και αν δεν το παραδεχτείτε στον εαυτό σας, ο σύζυγος σας έχει προκαλέσει ένα πολύ ισχυρό ψυχολογικό τραύμα. Και τότε μπορείς να φοβάσαι να ξεκινήσεις άλλες σχέσεις. Οπότε πηγαίνετε αμέσως, ενώ η πληγή είναι φρέσκια - θα είναι πιο εύκολο να την καταλάβετε από ό, τι όταν συσσωρεύεται μια συσσώρευση αναμνήσεων, εμπειριών και συμπλεγμάτων.

8


Και θυμηθείτε: σε αυτό που συνέβη, η ενοχή σας έχει φύγει. Ό, τι και αν κάνει η γυναίκα, δεν αξίζει να χτυπηθεί.Συμβουλή 5: Πώς να αντιμετωπίσετε την υπνηλίαΗ νωθρότητα είναι ο αιώνιος σύντροφος των κατοίκων των μεγάλων πόλεων. Είναι ιδιαίτερα έντονο το χειμώνα, όταν η ημέρα φωτός είναι σύντομη. Για να κερδίσετε τη χαρά και να ομαλοποιήσετε τον ύπνο της νύχτας θα σας βοηθήσει με απλούς κανόνες.

Πώς να αντιμετωπίσετε την υπνηλία
Οδηγίες

1


Παρατηρήστε την καθημερινή ρουτίνα. Εάν κοιμάστε συνεχώς λιγότερο από 6-7 ώρες την ημέρα, η κόπωση συσσωρεύεται στο σώμα σας και κάθε πρωί γίνεται όλο και πιο δύσκολο να σηκωθεί. Προσπαθήστε να μείνετε μέχρι τα μεσάνυχτα. Πριν πάτε για ύπνο, καθαρίστε την κρεβατοκάμαρα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει τα παράθυρα με χοντρές κουρτίνες. Στο σκοτάδι, ο ύπνος θα είναι πιο δυνατός.

2


Πάρτε την ευκαιρία να πάρετε έναν υπνάκο στη μέσηημέρα. Μια μικρή ξεκούραση θα σας οδηγήσει μακριά από την υπνηλία και θα σας επιτρέψει να επιστρέψετε στην επιχείρηση με νέες δυνάμεις. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν συνιστάται να κοιμηθείτε για περισσότερο από 20 λεπτά. Ένας μεγαλύτερος ύπνος μπορεί να διαταράξει τον βιολογικό ρυθμό του σώματος και θα είναι δύσκολο για εσάς να κοιμηθείτε το βράδυ.

3


Μην καταχραστείτε τον καφέ και την ενέργειαποτά. Αυτά τα φάρμακα έχουν προσωρινή αναζωογονητική δράση, αλλά με παρατεταμένη χρήση, η αποτελεσματικότητά τους μειώνεται και είναι απαραίτητη η αύξηση της δόσης, η οποία μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία. Μην πίνετε καφέ το απόγευμα. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τον νυχτερινό ύπνο.

4


Η αιτία της εφηβείας είναι η νωθρότηταberiberi. Με αυτή την πάθηση πρέπει να καταπολεμηθεί, χρησιμοποιώντας φρέσκα φρούτα, λαχανικά και ειδικά σύμπλοκα βιταμινών. Η βελτίωση της γενικής ευημερίας προωθείται με το περπάτημα στο ύπαιθρο και τη μέτρια σωματική δραστηριότητα.

5


Προσπαθήστε να μην υπερφαγιάσετε τη νύχτα. Το τελευταίο γεύμα πρέπει να είναι τρεις ή τέσσερις ώρες πριν τον ύπνο. Εάν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε από το πεινασμένο γκρίνια στο στομάχι σας, πιείτε ένα ποτήρι κεφίρ ή πράσινο τσάι.