Συμβουλή 1: Πώς να αναπτύξετε τη δημιουργικότητα

Συμβουλή 1: Πώς να αναπτύξετε τη δημιουργικότηταΦυσικά, είναι καλύτερο να γεννηθείς δημιουργικός άνθρωπος, αλλάαν είστε τόσο ατυχής, μπορείτε να βρείτε ορισμένες ευκαιρίες και δυνατότητες για τον εαυτό σας και να τους προσεγγίσετε στο απαιτούμενο επίπεδο. Η ανάπτυξη δημιουργικών ικανοτήτων είναι, πρώτα απ 'όλα, η ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης αντίληψης για τον περιβάλλοντα κόσμο και η δυνατότητα μεταμόρφωσής του. Και αυτό, με τη σειρά του, είναι η δυναμική χαλάρωση των δικών μας δυνατοτήτων. Με απλά λόγια, η ικανότητα να βλέπει τα περίεργα πουλιά πτήση σύννεφο θρόμβου, και αύριο για να δημιουργήσετε ένα νέο μοντέλο αλεξίπτωτο.

Πώς να αναπτύξετε τη δημιουργικότητα


Οδηγίες

1


Ένα πρόσωπο που είναι προικισμένο με δημιουργική σκέψη μπορεί:- να δούμε τα προβλήματα από όλες τις πλευρές - να δημιουργήσουμε πολλές ιδέες - να έχουμε πρωτότυπα αποτελέσματα - να δώσουμε νέους ορισμούς σε νέους ορισμούς - να αλλάξουμε την οικεία

2


Η δημιουργικότητα εκδηλώνεται καλά όταναπελευθέρωση και χαλάρωση. με βάση την επίτευξη ειρήνης με τις ιδιότητες της δραστηριότητας. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ξαπλωμένη στον καναπέ με την οικογένεια «στολή» στην κατάσταση Kiselny και εναλλάξ στροφή από τη μία πλευρά στην άλλη, καθώς η μετάβαση στη δραστηριότητα, επιτρέπει Πεφωτισμένης κινητήρα ιδέα φωτονίων. Όμως, η απουσία του άγχους, της πίεσης των άλλων, την ελευθερία δράσης, βέβαια, να αυξήσει το επίπεδο της δημιουργικότητας και την προώθηση της δημιουργικότητας. Επομένως, απαιτείται ένα θετικό περιβάλλον για την έναρξη της διαδικασίας.

3


Σχεδιάστε οποιαδήποτε ενέργεια, συμπεριλαμβανομένων των δημιουργικώνη διαδικασία θα πρέπει να συστηματοποιηθεί, να υποτάξει το συγκεκριμένο αλγόριθμο. Διαφορετικά ανεξέλεγκτη δημιουργικότητα Εξαντλημένος εκτός ελέγχου, παύει να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και μπορεί ακόμη και να βλάψει sozdatelyu.Imeya σε μια συγκεκριμένη εργασία, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να καταλήξουμε σε απόφαση του έξω από το κουτί και παρατηρώντας τη χαρακτηριστική σταδιακή κάθε δημιουργική προσέγγιση. Προετοιμασία. Σε αυτό το στάδιο, το πρόβλημα αναφέρεται, είναι γραμμένο τον τρόπο πιθανές λύσεις επώασης της - ένα χαρακτηριστικό μέρος της είναι δημιουργική, προσωρινή απομάκρυνση από την εργασία, όπως φάνηκε από storonyOzarenie - την πολυαναμενόμενη στάδιο της εμφάνισης της διαισθητικής resheniyaProverka - δοκιμή ιδιοκτησία και τη δημόσια στάση απέναντι rezultatuI αν όλα πάνε καλά, το επόμενο βήμα στο δρόμο για την πλήρη αποκάλυψη ξεπεράσει τη δημιουργικότητα.
Συμβουλή 2: Πώς να αναπτύξετε τη δημιουργικότητα και τα ταλένταΟρισμένες δημιουργικές ικανότητες και ταλέντα σας αγγίζουν και δεν υποψιάζεστε ούτε καν για αυτούς. Εάν αρχίσετε να τα αναπτύξετε, τα αποτελέσματα μπορεί να σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Πώς να αναπτύξετε τη δημιουργικότητα και τα ταλέντα
Οδηγίες

1


Δοκιμάστε κάτι θεμελιωδώς νέο για εσάς. Για να αναπτύξετε τις δημιουργικές ικανότητές σας και τα ταλέντα σας, ακούστε μουσική που δεν είναι ιδιόμορφη για το γούστο σας και παρακολουθήστε ταινίες από αυτά τα είδη που αγνοήσατε πριν. Το ίδιο ισχύει για τα βιβλία. Πάρτε ένα νέο είδος σωματικής δραστηριότητας. Ανακαλύψτε τις τελευταίες στον κόσμο της γυμναστικής και του χορού.

2


Αναπτύξτε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Προσπαθήστε να σχεδιάσετε ένα πορτρέτο ενός μέλους της οικογένειάς σας, διασημότητα, κατοικίδιο ζώο. Κάντε ένα κολάζ σελίδων εφημερίδων ή περιοδικών. Από τις αποκοπέντες φωτογραφίες μπορείτε να φτιάξετε μια ιστορία ή μια αφίσα με κίνητρο. Για να αναπτύξετε τις δημιουργικές σας ικανότητες, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα κόμικ. Για να το κάνετε αυτό, καταλήξουμε σε ένα νέο χαρακτήρα.
Πώς να αναπτύξετε τη δημιουργικότητα και τα ταλέντα

3


Διαφοροποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας με φίλους. Οργανώστε ένα βράδυ των επιτραπέζιων παιχνιδιών. Πολλά θετικά συναισθήματα και πολλές καταστάσεις όπου πρέπει να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές δεξιότητές σας ή να αναπτύξετε φαντασία, παρέχονται. Μπορείτε να οργανώσετε μια ταινία βράδυ, δημιουργώντας μια θεματική επιλογή των ταινιών.

4


Ίσως έχετε έναν συγγραφέα ή έναν ποιητήταλέντο. Γράψτε ένα ποίημα σε οποιοδήποτε θέμα. Μπορείτε να κάνετε ένα συγχαρητήριο για έναν αγαπημένο σε στίχο. Σκεφτείτε τι είναι διακοπές και προετοιμάστε ένα αυθεντικό στίχο. Ανακαλύψτε μια ιστορία για ένα μυθιστόρημα ή ιστορία ή τουλάχιστον γράψτε ένα σύντομο ανέκδοτο.
Πώς να αναπτύξετε τη δημιουργικότητα και τα ταλέντα

5


Αναπτύξτε τη δημιουργικότητά σας και αναζητήστετον εαυτό σας νέα ταλέντα. Για παράδειγμα, πάρτε μερικά μαθήματα κιθάρας. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας σε γαστρονομικές δεξιότητες. Ψήστε ένα κέικ με το δικό σας σχέδιο και διακοσμήστε το όπως θέλετε.
Συμβουλή 3: Πώς να αναπτύξετε τις δημιουργικές ικανότητες των παιδιώνΟ καθένας καταλαβαίνει ότι η ανάπτυξη των δημιουργικών ικανοτήτων παιδιά Είναι μια υπόσχεση της εκπαίδευσης για ένα αρμονικά αναπτυγμένο, ενδιαφέρον και δημιουργικό πρόσωπο. Ακόμα κι αν το μέλλον του παιδιού σας δεν σχετίζεται με κάποια δημιουργική δραστηριότητα, αυτό δεν σημαίνει ότι τέτοια ικανότητες δεν θα το χρειαστεί. Ίσως να είναι κάτι άλλο για να ζωντανέψει, αλλά δεν υπάρχει καλή, αμειβόμενη εργασία χωρίς δημιουργικότητα. Ναι, και στην προσωπική του ζωή χωρίς δημιουργικότητα δεν μπορεί να είναι.

Πώς να αναπτύξετε τις δημιουργικές ικανότητες των παιδιών
Θα χρειαστείτε
  • Η επιθυμία και ο χρόνος. Και φυσικά, πρόσθετα υλικά που εφαρμόζονται (χρώματα, πλαστελίνη, μουσικά όργανα κλπ.). Ωστόσο, μπορείτε να διαφοροποιήσετε το σύνολο αυτών των πραγμάτων μόνοι σας.
Οδηγίες

1


Πρώτα απ 'όλα δημιουργήστε όλες τις προϋποθέσεις για δημιουργικότητα. Δηλαδή, πάρτε τα απαραίτητα υλικά, επιλέξτε το χρόνο για τα μαθήματα. Το παιδί για πρώτη φορά θα χρειαστεί την καθοδήγηση και τη βοήθειά σας.

2


Πάντα εγκρίνετε και συγχαίροντας το παιδί σας,αν αποφάσισε να κάνει τη δημιουργικότητα. Ποτέ μην τιμωρείται ή δεν τιμωρείται γι 'αυτό. Ακόμα κι αν το παιδί είναι βρώμικο με χρώματα και πλαστελίνη, προσπαθήστε να ενθαρρύνετε και να αναπτύξετε την πρωτοβουλία του παιδιού σας, αντί να τον αναγκάσετε να κάνει κάτι χωρίς αποτυχία.
Πώς να αναπτύξετε <b> ικανότητες </ b> <strong> παιδιά </ strong>

3


Ποτέ μην ξεχνάτε να συγκρίνετε την ηλικία και τις δυνατότητες του παιδιού σας με αυτό που κάνει. Θυμηθείτε ότι κύριος στόχος σας δεν είναι να αποκτήσετε εξαιρετική δουλειά από τις πρώτες συνεδρίες, αλλά να αναπτύξετε ικανότητες.
Πώς να αναπτύξετε <b> ικανότητες </ b> <strong> παιδιά </ strong>

4


Παίξτε με το παιδί. Σχεδιάστε, συνθέστε ιστορίες, μούχλα από πλαστελίνη, βαφή, τραγουδήστε. Όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε να διαθέσετε σε παιχνίδια με αυτό, τόσο το καλύτερο.
Πώς να αναπτύξετε <b> ικανότητες </ b> <strong> παιδιά </ strong>

5


Στείλτε το παιδί σε ειδικά μαθήματαδημιουργικούς κύκλους (μουσική, ζωγραφική, τραγούδι, θεατρική τέχνη κλπ.). Η επικοινωνία με τους συμμαθητές σας και τους επαγγελματίες εκπαιδευτικούς σε αυτά τα θέματα μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας ικανότητες.Συμβουλή 4: Πώς να αναπτύξετε τις δημιουργικές ικανότητες των προσχολικώνΕίναι η προσχολική ηλικία του παιδιού που επιτρέπεινα ανακαλύψει και να αναπτύξει τις δημιουργικές του ικανότητες. Οι εκπαιδευτικοί πιστεύουν ότι οι προ-σχολές είναι τέλεια εκπαιδευμένοι σε όλα τα μέρη του κόσμου μέσω του παιχνιδιού, αφού η φαντασία τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της ζωής δεν γνωρίζει όρια.

Πώς να αναπτύξετε τις δημιουργικές ικανότητες των προσχολικώνΤι πρέπει να γνωρίζετε προτού αρχίσετε να αναπτύσσετε τις δημιουργικές ικανότητες του παιδιού

Να αναπτύξει με επιτυχία τη δημιουργικότηταθα πρέπει να έχετε την επιθυμία να το κάνετε μόνοι σας. Ούτε το παιδί ούτε ενήλικος κάνει κάτι καλά, αν αναγκαστεί να το πράξει «από μπαστούνια». Δηλαδή, ο δάσκαλος, και σε αυτή την περίπτωση είναι ένας γονέας ή άλλος συγγενής, πρέπει να ξεκινήσει με τον εαυτό σας. Σκεφτείτε τι χρειάζεστε από τη ζωή και από το παιδί σας. Γράψτε τους κύριους, παγκόσμιους στόχους σας σε ξεχωριστό φύλλο. Όταν έχετε κάτι να προσπαθήσετε, τότε το παιδί σας θα δώσει αυτή την επιθυμία. Αν οι στόχοι όλων των δικαιωμάτων, ήρθε η ώρα να κατανοήσουμε τι το παιδί σας ενδιαφέρεται, ότι παίρνει πολύ χρόνο: την κατάρτιση, μοντελοποίηση, τραγούδι ή κάτι άλλο, και δεν odno.U άτομο μπορεί να έχει μέχρι και 10 ταυτόχρονες πάθη, αλλά να αναπτύξει όλα αυτά ταυτόχρονα δύσκολο. Προετοιμαστείτε για το γεγονός ότι η παραμυθία του μωρού θα αλλάξει. Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε, και να επιμείνει στη συνέχιση των δραστηριοτήτων, τη μουσική, για παράδειγμα, εάν ένα παιδί θέλει να μάθει να συντάξει και άτακτος, όταν τον πάρει για να μάθουν μουσική. Ίδια δημιουργικές αναζητήσεις, επίσης, εξαιρετικά χρήσιμο, είναι μια πολύτιμη εμπειρία ότι δεν υπάρχει κανένα υποκατάστατο.

Πώς να χειριστείτε ένα παιδί

Το παιδί σας μπορεί να μην ξεχωρίζει ως επιτυχίαδιδάσκοντας ανάγνωση ή καταμέτρηση, αλλά μπορεί να εκπλήσσει με την πρωτοτυπία της σκέψης και τη δημιουργική προσέγγιση των σπουδών. Τέτοια προικισμένα παιδιά χρειάζονται μια ιδιαίτερα ευαίσθητη στάση. Το ταλέντο δεν μπορεί να συμπιέσει σε κάθε περίπτωση, και εφόσον οι βασικές αρχές των μαθηματικών και της ρωσικής γλώσσας του παιδιού πρέπει να διδάσκεται στο σχολείο, δημιουργικές ικανότητές του πρέπει να αρχίσει να αναπτύσσεται στην οικογένεια και να μην αφήσει αυτό το επάγγελμα στο μισό puti.Obzavedites ωραία ευρύχωρα και φωτεινά δημιουργικό χώρο για το μωρό. Το συγκρότημα θα πρέπει να περιλαμβάνει ένα τραπέζι και καρέκλα για την ανάπτυξη του παιδιού, το σύστημα φωτισμού (ημέρα και ηλεκτρικά), ντουλάπι με πολλά διαμερίσματα για την αποθήκευση των υλικών και των τελικών έργων. Θα ήταν ωραίο να πάει σε μια εξειδικευμένη έκθεση τέχνης των παιδιών με το παιδί, και είδε ότι μπορούσε να δημιουργήσετε τα δικά σας χέρια. Επισκεφθείτε μουσικά σχολεία όπου υπάρχουν χορευτικές και τραγουδιστικές παραστάσεις μικρών καλλιτεχνών. Αρχική σελίδα, μιλήστε με το παιδί σας σχετικά με αυτό που είδαν, podmette ότι ιδιαίτερα vdohnovilo.Pokupat προμήθειες και υλικά για τη δημιουργικότητα είναι επίσης καλύτερα με το μωρό. Συχνά το παιδί διστάζει και θέλει να κάνει τα πάντα με τη μία, ή τίποτα δεν σε όλα, αλλά αξίζει τον κόπο να δούμε ένα τέτοιο πολύχρωμο και δελεαστικός εξαρτήματα για τη δημιουργικότητα, όπως διαμορφώνεται αμέσως μια συγκεκριμένη επιθυμία. Φροντίστε να αγοράσετε υλικά για γειτονικές περιοχές δημιουργικότητας. Δηλαδή σχέδιο / μοντελοποίηση / απλικέ, το τραγούδι / παίζει το όργανο ή κέντημα / patchwork / ύφανση. Συμβαίνει ότι, τυφλή παιχνίδι από πηλό, έτσι ώστε το μωρό ενδιαφέρεται για χρωματισμό, η οποία γίνεται σταδιακά ένα σχέδιο στο albome.Uchites και να αναπτύξουν μαζί με το παιδί σας, απολαύστε την επιτυχία του άλλου. Μάθετε την εμπειρία άλλων γονέων και λαμβάνετε ιδέες από θεματικές πλατφόρμες και φόρουμ.
Συμβουλή 5: Πώς να σχεδιάσετε έναν λαγόΤο σχέδιο με ένα παιδί δεν είναι μόνο πολύ διασκεδαστικόαλλά και μια εξαιρετική άσκηση. Θα βοηθήσει στην ανάπτυξη των δημιουργικών ικανοτήτων του παιδιού και θα βελτιώσει τις κινητικές δεξιότητες των δακτύλων του. Ακολουθήστε τις απλές οδηγίες, προσπαθήστε να σχεδιάσετε έναν λαγό μαζί του.

Πώς να σχεδιάσετε ένα λαγό
Οδηγίες

1


Σχεδιάστε τα κύρια περιγράμματα του λαγουδάκι: κορμό και το κεφάλι. Θυμηθείτε ότι το σώμα δεν είναι ωοειδές, αλλά μάλλον φασόλι, το ανώτερο άκρο του οποίου είναι στενότερο από το κατώτερο. Λάβετε υπόψη ότι ο λαγός δεν θα μας κοιτάξει, οπότε το οβάλ πρόσωπο θα πρέπει να είναι στραμμένο προς την πλευρά.
Πώς να σχεδιάσετε ένα λαγό

2


Προσθέστε επιπλέον στοιχεία για βοήθειαγια να σχηματίσουν ένα ρύγχος και τα πόδια. Εφαρμόστε τα μάγουλα και τη μύτη. Θα πρέπει να υπερβαίνουν ελαφρώς το οβάλ πρόσωπο. Το μακρινό ωοειδές πρέπει να γίνει μικρότερο, αφού είναι πιο μακριά. Μην ξεχάσετε την προοπτική.
Πώς να σχεδιάσετε ένα λαγό

3


Διαγράψτε όλα τα περιττά περιγράμματα. Προσθέστε ένα μικρό κύκλο στο πίσω μέρος - αυτό θα είναι η ουρά. Σχεδιάστε τα μπροστινά πόδια. Αφήστε το κουνέλι μας να κρατήσει ένα καρότο. Σχεδιάστε ένα μικρό τρίγωνο στη μύτη και προσθέστε τα αυτιά. Θυμηθείτε ότι πρέπει να είναι στην αρχή και να επεκταθούν στο τέλος.
Πώς να σχεδιάσετε ένα λαγό

4


Συνεχίστε να προσθέτετε λεπτομέρειες. Σχεδιάστε ένα μουστάκι και τα μάτια. Προσθέστε την ουρά στο καρότο. Επιλέξτε τα μέρη όπου το μαλλί θα είναι διαφορετικό στο χρώμα. Επιλέξτε τα δάχτυλα στα οπίσθια πόδια.
Πώς να σχεδιάσετε ένα λαγό

5


Χρωματίστε το ζώο που προκύπτει. Ο ευκολότερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με μολύβια, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βούρτσες και ακόμη κραγιόνια. Όλα εξαρτώνται από το τι αγαπά το παιδί σας να κάνει το περισσότερο από όλα.
Πώς να σχεδιάσετε ένα λαγό