Συμβουλή 1: Πώς να συνδέσετε τα μποτάκια για ένα παιδί

Συμβουλή 1: Πώς να συνδέσετε τα μποτάκια για ένα παιδίΤα πρώτα παπούτσια στη ζωή του μωρού πρέπει να είναι όμορφα,Είναι εύκολο να πυροβολείτε, αλλά ταυτόχρονα μην πηδάτε στην παραμικρή κίνηση. Τα μπότες-αθλητικά πάνινα παπούτσια ικανοποιούν όλες τις παραπάνω απαιτήσεις και μπορούν να δεθούν με νήματα από μαλλί ή βαμβάκι.

Για pinets χρειάζεστε τα υπολείμματα από μαλλί με δύο χρώματα σε αντίθεση

Επιλογή νήματος

Θα χρειαστείτε νήματα της ίδιας ποιότητας, αλλάδιαφορετικά χρώματα. Για τις σόλες, τα κορδόνια και τα στολίδια, τα άσπρα νήματα ταιριάζουν, για τα χρώματα του πάνω. Προτιμώνται τα έντονα χρώματα. Ζωντανά πράγματα προσελκύουν την προσοχή του μωρού, έτσι ώστε η κόκκινη ή μπλε "ίριδα" ή μαλλί θα είναι ακριβώς σωστή. Αγκιστρώστε το πάχος του νήματος. Για το όχι πάρα πολύ χοντρό άγκιστρο γάντζου # 2, για την ίριδα είναι καλύτερο να παίρνετε ένα λεπτότερο εργαλείο - 1,5.

Μόνο

Knit παπούτσια-αθλητικά παπούτσια ξεκινούν από τη σόλα. Συνδέστε μια αλυσίδα με 8-10 βρόχους αέρα με λευκό νήμα. Θα βρίσκεται κατά μήκος του ποδιού, περίπου στη μέση, έτσι ώστε να μην είναι απαραίτητο να το κλείσετε στο δαχτυλίδι. Η πρώτη σειρά δεμένη με στήλες χωρίς βελονάκι. Στο τέλος της σειράς (όπου υπήρχε «ουρά» από το νήμα) στον τελευταίο βρόχο, συνδέστε το 3 και συνδέστε μια αλυσίδα στην άλλη πλευρά, επίσης με απλές ράβδους. Δεμένη σε κύκλο, δεσίματος στην αρχή και στο τέλος κάθε σειράς σε μια στήλη 5-7 βελονιών, έτσι ώστε να έχετε ένα επίπεδο ωοειδές. Είναι πιθανό ότι θα πρέπει να προσθέσετε βρόχους σε άλλα μέρη. Για να γίνει αυτό, σε 1 στήλη της προηγούμενης σειράς, συνδέστε σε κανονικά διαστήματα 2 θέσεις χωρίς βελονάκι. Το κύριο πράγμα είναι να κάνετε το οβάλ επίπεδο, χωρίς δεσμούς και πτυχώσεις.

Φλάντζες

Συνδέοντας την εξωτερική σόλα με το επιθυμητό μήκος, μεταβείτε στοχάνοντας τις λευκές πλευρές. Συνεχίστε να πλέκετε σε κύκλο με απλές ράβδους, αλλά χωρίς προσθήκη, έτσι ώστε οι πλευρές να είναι κάθετες. Συνδέστε με αυτόν τον τρόπο 3-4 σειρές.

Το πάνω μέρος

Αλλάξτε σε διαφορετικό χρώμα. Συνδέστε ένα άλλο ζευγάρι σειρών με απλές μπάρες χωρίς να προσθέσετε. Σημειώστε τη θέση του άξονα (μπορείτε να συνδέσετε κόμβους). Από την πλευρά της κάλτσας συνδέστε τα μέρη των μποτών, δεμένα σε ζεύγη βρόχους, που βρίσκονται απέναντι από το άλλο.

Golanische

Bundle δεμένη σε κύκλο χωρίς προσθήκη καιμειώνοντας. Μοτίβο - οι ίδιες στήλες, χωρίς sc που πλεκτό πέλμα και ένα άνω. Knit έτσι μια-δυο εκατοστά, τότε πηγαίνετε στο άσπρο νήμα και να κάνει άλλο ένα κύκλο. Η δεύτερη μπούτι γραβάτα με παρόμοιο τρόπο.

Μπάλα ποδοσφαίρου

Συνδέστε 4 ταυτόσημους λευκούς κύκλους. Η διάμετρος κάθε 2-3 cm Για να γίνει αυτό, κάντε μια αλυσίδα από 5 βρόχους αέρα και κλείστε το σε ένα δαχτυλίδι. Συνδέστε 2 βρόχους με την ανάβαση. Ψεκάστε 1 σειρά κολώνων με ένα βελονάκι στον δακτύλιο έτσι ώστε να εμφανιστεί ένας επίπεδος ή ελαφρώς κυρτός κύκλος. Οι υπόλοιπες σειρές πλέκονται χωρίς κροκέτες, κάνοντας 2 βρόχους στην αρχή κάθε κύκλου. Ράψτε ή δέστε τους κύκλους στα μπούτια όπου αγγίζουν τα προεξέχοντα οστά. Συνδέστε δύο πανομοιότυπα λευκά κορδόνια. Τοποθετήστε τα με τον ίδιο τρόπο όπως συνήθως για τα κορδόνια για τα αθλητικά παπούτσια.
Συμβουλή 2: Πώς να Knit ένα AmigurumiΥπέροχα παιχνίδια amigurumi εμφανίστηκαν στην Ιαπωνία,το όνομα κυριολεκτικά μεταφράζεται από τα ιαπωνικά ως "πλεκτά, τυλιγμένα". Αυτά τα μικρά πλάσματα παιχνιδιών πλεκτά, πολύ μαλακά, ζεστά και χαριτωμένα, κέρδισαν τις καρδιές των βελονών στη χώρα μας.

Πώς να πλέκει ένα amigurumi
Θα χρειαστείτε
  • - Νήματα.
  • - το γάντζο.
  • - βελόνα ταπετσαρίας.
  • - γραμμή αλιείας, σύρμα ή κερωμένο νήμα ·
  • πλήρωσης.
Οδηγίες

1


Για το πλέξιμο amigurumi οποιοδήποτε νήμα θα ταιριάζει: βαμβάκι, για παράδειγμα, "Iris", ακρυλικό, αγγόρα. Η μόνη προϋπόθεση είναι ότι δεν πρέπει να είναι παχύ. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα απαλό χνουδωτό παιχνίδι, πλέξτε από μοχέρ, αγγόρα ή μικτά νήματα. Για να δημιουργήσετε μινιατούρες με υφή, το βιδωτό κλωστή είναι το καλύτερο. Επίσης στην επιχείρηση θα υπάρχουν διάφορα υπολείμματα ενός νήματος που θα είναι σε ένα απόθεμα σε πολλές needlewomen.

2


Για το πλέξιμο θα χρειαστείτε ένα γάντζο, το μέγεθός τουθα πρέπει να είναι ένα μέγεθος μικρότερο από αυτό που συνιστά ο κατασκευαστής (συνήθως αναφέρεται στην ετικέτα στο νήμα). Αυτό είναι να διασφαλιστεί ότι ο καμβάς ήταν αρκετά πυκνός.

3


Ξεκινήστε το πλέξιμο από το κεφάλι. Κάντε ένα βρόχο αέρα ή το λεγόμενο δαχτυλίδι amigurumi, στη συνέχεια, δέστε την πρώτη σειρά με έξι μπάρες χωρίς βελονάκι. Στη συνέχεια, πλέκε όλα τα βελονιά σε μια σπείρα.

4


Εάν δεν είστε σίγουροι για τις ικανότητές σας, χρησιμοποιήστε τοκάτι στρογγυλό, για παράδειγμα, μια μπάλα τένις, ως πρότυπο. Συνδέστε το με το πλέξιμο και συνδέστε το μέχρι τη μέση. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το και συνεχίστε το πλέξιμο με την αντίστροφη σειρά. Στη συνέχεια, πλέξει τον κορμό, το οποίο θα πρέπει να είναι μικρότερο από το κεφάλι, τα πόδια και άλλες απαραίτητες λεπτομέρειες σύμφωνα με το σχέδιο.

5


Γεμίστε όλα τα μέρη με πλήρωση. Μπορεί να είναι sintepon, holofayber, sintepuh ή σιλικόνη. Και το κεφάλι πρέπει να γεμίσει όχι τόσο σφιχτά, και το σώμα, αντίθετα, όπως είναι δυνατόν πιο πυκνά. Αυτό είναι να εξασφαλιστεί ότι το παιχνίδι είναι πιο σταθερό, δεδομένου ότι το κεφάλι είναι δυσανάλογα μεγάλο. Για σταθερότητα, τα πόδια μπορούν να γεμιστούν με μπάλες, χάντρες ή άλλα μικρά πλαστικά μέρη.

6


Συνδέστε όλα τα εξαρτήματα. Ράψτε το κεφάλι σας στον κορμό με το ίδιο νήμα που το παιχνίδι ήταν δεμένο. Στη συνέχεια, τα πόδια, τα αυτιά και άλλες λεπτομέρειες.

7


Το ρύγχος του παιχνιδιού είναι κεντημένο με βελόνα ταπετσαρίαςαμβλύ άκρη έτσι ώστε να μην μπορεί να βλάψει το πλεκτό ύφασμα. Το στόμιο και τα μάτια με τις σπείρες μπορούν να αγοραστούν έτοιμα σε καταστήματα για κεντήματα και να τα επικολλήσουν στο ρύγχος. Οι μύγες πρέπει να είναι κατασκευασμένες από γραμμή αλιείας, σύρμα ή κερί.