Τι είναι το φεγγάρι

Τι είναι το φεγγάρι

Για να καταστήσει την προκύπτουσα αλκοόλη πιο καθαρή καιποιότητας, οι λαϊκοί τεχνίτες χρησιμοποιούν συχνά διπλή απόσταξη. Εν τω μεταξύ, μια τέτοια απλή συσκευή σαν σπιτικό ξηρό κύτταρο βοηθά στην επίτευξη των ίδιων αποτελεσμάτων πολύ πιο γρήγορα και ευκολότερα.

Αυτο-κατασκευασμένα ξηρά κύτταρα

Το υπεράριθμο Moonshine δεν είναι υποχρεωτικόμια σύνδεση στην απόσταξη αλκοόλ, είναι πολύ πιθανό να γίνει χωρίς αυτό. Ωστόσο, επηρεάζει σημαντικά την ποιότητα του τελικού προϊόντος, φιλτράροντας τις επιβλαβείς ακαθαρσίες και τα έλαια fusel. Η συσκευή με ξηρό κελί είναι πολύ πιο βολική, καθώς σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από πολλές αποστάξεις αλκοόλ, που απαιτούν πολύ χρόνο και προσπάθεια.

Η συσκευή είναι ερμητικά σφραγισμένηχωρητικότητας, τοποθετείται συνήθως μεταξύ του ψυγείου πηνίου και της δεξαμενής απόσταξης. Το δοχείο συνδέεται με τους σωλήνες που προορίζονται για την κίνηση του ατμού.

Αρχή λειτουργίας bogeyman

Οι ακόλουθες διαδικασίες πραγματοποιούνται στο στεγασμένο σπίτι:

  • Ο ατμός που περιέχει αλκοόλη μέσω του σωλήνα προέρχεται από τη συσκευή ζυθοποίησης
  • Μίγμα όλων των ατμών συμπυκνώνεται.
  • Η συνεχής παροχή θερμότητας οδηγεί στον βρασμό της αιθυλικής αλκοόλης.
  • Τα έλαια Fusel εγκαθίστανται και παραμένουν στο κάτω μέρος του δοχείου, επειδή είναι βαρύτερα.
  • Ελαφρύς ατμός που περιέχει αλκοόλη αποστέλλεται στο πηνίο.
  • Στο κάτω μέρος της δεξαμενής μπορείτε να δείτε ένα ίζημα που μοιάζει με νερό με δυσάρεστη οσμή ψωμιού.

Μυστικά συσκευές με ξηρό στοιχείο

Τα πλεονεκτήματα της συσκευής με ξηρό στοιχείο δεν είναιπεριορίζεται σε καθαρό και ποιοτικό αλκοόλ. Μπορεί επίσης να εμποδίσει τα μπιφτέκια να πάρουν από τη δεξαμενή του φεγγαριού σε περίπτωση εκτόξευσης, δημιουργώντας ένα είδος φραγμού. Για να γίνει αυτό, ο εισερχόμενος σωλήνας τοποθετείται 5-10 cm κάτω από αυτόν που παίρνει καθαρά ζεύγη στο πηνίο.

Ο ρυθμός δράσης και ο βαθμός ρύθμισης του συμπυκνώματοςστα τοιχώματα του στεγνωτήρα μελωδίας εξαρτάται από τον όγκο και το υλικό των τοίχων. Η πιο γρήγορη ψύξη του ατμού σε ένα μεγάλο δοχείο, από γυαλί ή μέταλλο, πιο αργά - σε πλαστικό ή κεραμικό. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ξερό κελί με τα χέρια σας και να επιταχύνετε την ψύξη με ένα επιπλέον ανεμιστήρα.