Πώς να καθαρίσετε ένα παλτό από δέρμα προβάτων στο σπίτι - μερικές συμβουλές

Πώς να καθαρίσετε ένα παλτό από δέρμα προβάτων στο σπίτι - μερικές συμβουλές

Το παλτό της Sheepskin είναι ίσως ένα από τα πιο δημοφιλήντουλάπα αντικείμενα στις κρύες χειμωνιάτικες κοιτάζει προς τα κάτω σακάκια πιο πολύχρωμο και έχει μια δημοκρατική τιμή σε σύγκριση με γούνινα παλτά. Για να εξασφαλιστεί ότι το προϊόν διατηρεί την αρχική του εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι απαραίτητο να του δοθεί η δέουσα προσοχή. Φυσικά, ο ευκολότερος τρόπος είναι να δώσετε τα παλτά από δέρμα προβάτων σε στεγνωτήρια. Αλλά μπορείτε να καθαρίσετε τον εαυτό σας στο σπίτι;

Πώς να καθαρίσετε ένα παλτό από δέρμα προβάτων στο σπίτι - μερικές συμβουλές

Οδηγίες

1

Clear dublenku σκόνης χρησιμοποιώντας ένα συμβατικό ακροφύσιο ηλεκτρικής σκούπας με μια μαλακή βούρτσα.

2

Απαλλαγούμε από ξηρό λάσπη μπορεί dublenku καθαριστεί με μια σκληρή βούρτσα, που ακολουθείται από μια βόλτα μέσα στο προϊόν μια μαλακή βούρτσα, προηγουμένως εμποτισμένο με σαπουνόνερο για να απομακρυνθεί οποιοδήποτε απομένον βρωμιά.

3

Οι λεκέδες από το κρασί μπορούν να αφαιρεθούν με τη βοήθεια αμύλου ή σιμιγδαλιού. Πασπαλίστε μολυσμένη περιοχή, περιμένετε λίγο και στη συνέχεια τρίψτε ελαφρά αυτήν την περιοχή με ένα μαλακό πινέλο.

4

Για να αντιμετωπίσει με χαμηλά λιπαρά σημεία στο γούνινο παλτό είναι σε θέση να κανονικής γόμα γραφείων - μεταχειρίζονται το μολυσμένο χώρο, και στη συνέχεια αφαιρέστε τα ψίχουλα με μια μαλακή βούρτσα.

5

Για να αφαιρέσετε τα ξεχασμένα σημεία, ένα πολύΟ ευκολότερος τρόπος είναι να καθαρίσετε το ψωμί. Για αυτή τη διαδικασία, χρειάζεστε μερικά μικρά κομμάτια ψωμιού. Η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια με την προηγούμενη παράγραφο.

6

Από τα παλιά σημεία μπορείτε να απαλλαγείτε από την επεξεργασίατο ύφασμα γάζας τους, εμποτισμένο με βενζίνη. Τα υπόλοιπα βενζίνης μπορούν να αφαιρεθούν με διάλυμα σαπουνιού. Δεδομένου ότι αυτή η μέθοδος είναι μάλλον επικίνδυνη και μπορεί να καταστρέψει ένα δερμάτινο προϊόν, είναι προτιμότερο να δοκιμάζεται πρώτα το προϊόν σε μια μικρή περιοχή της δέρματος προβάτων στο εσωτερικό.

7

Τα αλατισμένα μανίκια, το κολάρο και οι τσέπες μπορούν να φτάσουν στην αρχική τους μορφή με τη βοήθεια σκόνης δοντιού (ή τάλκη), αμμωνίας και σκληρής βούρτσας.