Πώς να πλύνετε ένα κάτω μπουφάν σε ένα πλυντήριο ρούχων - μερικές συμβουλές

Πώς να πλύνετε ένα κάτω μπουφάν σε ένα πλυντήριο ρούχων - μερικές συμβουλές

Ίσως, στην ντουλάπα του κάθε ατόμου υπάρχει έναΈνα κομψό και πρακτικό πράγμα, όπως ένα κάτω μπουφάν. Τα προϊόντα που περιέχουν χνούδι απαιτούν ειδική και λεπτή φροντίδα, γι 'αυτό οι ειδικοί συστήνουν να μην πλένετε το κάτω μπουφάν στο σπίτι και, αν χρειαστεί, να ζητήσετε βοήθεια για στεγνό καθάρισμα. Αλλά είναι δυνατόν να αποκατασταθεί η αρχέγονη εμφάνιση από μόνος του, ακριβώς με το πλύσιμο σε ένα πλυντήριο ρούχων;

Πώς να πλύνετε ένα κάτω μπουφάν σε ένα πλυντήριο ρούχων - μερικές συμβουλές

Η κύρια δυσκολία του πλυσίματος του κάτω σακάκι στο σπίτιοι όροι έγκεινται στο γεγονός ότι το χνούδι χάνεται σε κομμάτια - αλλοιώνει όχι μόνο την εμφάνιση του προϊόντος αλλά επηρεάζει αρνητικά τις θερμομονωτικές του ιδιότητες. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί αποτελεσματικοί τρόποι για να καθαρίσετε το κάτω μπουφάν από τη βρωμιά, χωρίς να καταφύγετε σε υπηρεσίες στεγνού καθαρισμού.

Πώς να πλύνετε το κάτω μπουφάν σε ένα πλυντήριο, ώστε να μην χάσετε

Για να πλύνετε το κάτω μπουφάν στο πλυντήριο σας(μια κοινή σκόνη πλυσίματος δεν πλένεται καλά από το κάτω υλικό πλήρωσης και αφήνει λεκέδες στο εξωτερικό του προϊόντος), τρεις μπάλες του τένις (πωλούνται σε οποιοδήποτε κατάστημα αθλημάτων) ή ειδικές μπάλες για πλύσιμο.

Μην προσπαθήσετε να λύσετε πολλά προβλήματα για έναώρα και για λόγους εξοικονόμησης χρόνου, πλένετε, για παράδειγμα, δύο μόνο μπουφάν. Κάθε σακάκι πρέπει να πλένεται ξεχωριστά. Πριν τοποθετήσετε το προϊόν στο τύμπανο ενός πλυντηρίου, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλα τα φερμουάρ και τα κουμπιά είναι κουμπωμένα και το ίδιο το σακάκι γυρίζει προς τα έξω.

Στην κορυφή του άρθρου βάζουμε μπάλες του τένις στο τύμπανο(για να αποφύγετε τη συσσώρευση σε σβώλους) και επιλέξτε ένα ειδικό πρόγραμμα σχεδιασμένο για πλύσιμο ευαίσθητων αντικειμένων (με περιστροφή όχι περισσότερο από 400-500 rpm, θερμοκρασία νερού 30 μοίρες). Καθορίζοντας τη λειτουργία πλυσίματος, είναι προτιμότερο να καθορίσετε τουλάχιστον 2-3 ξεβγάλματα - αυτό το μέτρο θα βοηθήσει στην αποφυγή του σχηματισμού διαζυγίου σαπουνιού.

Πώς να στεγνώσει σωστά το κάτω μπουφάν

Στεγνώστε το κάτω μπουφάν είναι καλύτερο στους ώμους, και κάθε2-3 ώρες αφαιρέστε το και ανακινήστε το έντονα για να αποφύγετε τη συμπύκνωση του κάτω πληρωτικού. Μην στεγνώνετε το κάτω κάλυμμα της μπαταρίας ή κοντά σε άλλες πηγές θερμότητας, διαφορετικά το χνούδι θα στεγνώσει και θα χάσει το κύριο πλεονέκτημά του - τη δυνατότητα αποθήκευσης θερμότητας.

Εάν θέλετε να στεγνώσετε ένα κάτω μπουφάν μέσαπλυντήριο, τότε είναι απαραίτητο να το κάνετε αυτό μαζί με μπάλες του τένις. Ακόμα κι αν το προϊόν φαίνεται ξηρό με την πρώτη ματιά, η μόνωση φτερών μπορεί να παραμείνει υγρή - για να αποφύγετε την εμφάνιση διαζυγίων, είναι καλύτερο να στεγνώνετε το μπουφάν στους ώμους.

Αν ακολουθήσετε αυτούς τους απλούς κανόνες για τη φροντίδα των κάτω προϊόντων, το αγαπημένο σας χειμωνιάτικο σακάκι θα διατηρήσει την αρχική του εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα σας ζεσταίνει καλά σε παγωμένους και θυελλώδεις καιρικές συνθήκες.