Πώς να αντιμετωπίσετε τις δυσάρεστες μυρωδιές στα δωμάτια

Πώς να αντιμετωπίσετε τις δυσάρεστες μυρωδιές στα δωμάτια

Αν στο διαμέρισμα παρατηρείτε συνεχώς την παρουσίαεπίμονη, δυσάρεστη οσμή, καθορίστε πρώτα την πηγή της. Αυτά μπορεί να είναι σταχτοδοχεία, παλιά αντικείμενα ή δίσκος κατοικίδιων ζώων. Αφού καθορίσετε το κακό-μυρίζοντας μέρος, μπορείτε να ληφθούν για την άρση της οσμής.

Πώς να αντιμετωπίσετε τις δυσάρεστες μυρωδιές στα δωμάτια

Για να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες μυρωδιές στα δωμάτιαβοηθήστε στην πραγματοποίηση υγρού καθαρισμού και αερισμού. Τα μαξιλάρια και οι κουβέρτες πρέπει να λαμβάνονται εγκαίρως στο δρόμο ή στο μπαλκόνι. Ένας από τους λόγους για την εμφάνιση μιας δυσάρεστης οσμής μπορεί να είναι κατοικίδια ζώα. Ο δίσκος πρέπει να καθαριστεί εγκαίρως - τότε το ζώο δεν θα έχει κανένα λόγο να ψάξει για μια νέα θέση κάτω από την τουαλέτα. Κλουβιά πτηνών και τρωκτικών σε εύθετο χρόνο, καθαρίστε και πλύνετε.

Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να αφαιρέσετε από καναπέδες ή χαλιάη μυρωδιά των ούρων γάτας. Μπορείτε να δοκιμάσετε να χειριστείτε ένα σημείο γάτας με ένα ειδικό εργαλείο που αγοράζεται σε ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων. Εάν η μυρωδιά είναι πολύ δυνατή, ξεπλύνετε την επιφάνεια με νερό και ξύδι και μπορείτε επίσης να καλύψετε την περιοχή με σόδα - έχει την ικανότητα να απορροφά δυσάρεστες οσμές. Μετά από λίγο, η σόδα συλλέγεται με μια ηλεκτρική σκούπα. Στις πιο σοβαρές περιπτώσεις, ένα χαλασμένο πράγμα είναι καλύτερο να ρίξει.

Με μια μυρωδιά που προέρχεται από το ντουλάπι με το πλυντήριο ήρούχα, όλα τα πράγματα πρέπει να εξαχθούν από αυτό και να πλυθούν. Ακόμα και ένα πράγμα δεν μπορεί μόνο να γίνει πηγή κακής μυρωδιάς, αλλά και να το μεταδώσει σε άλλα προϊόντα που βρίσκονται κοντά. Το ντουλάπι θα πρέπει επίσης να αερίζεται.

Ανεπιθύμητη και ανθεκτική μπορεί να είναι η μυρωδιά του καπνού. Αν είναι φρέσκο, μόλις κρεμάσει υγρές πετσέτες στο δωμάτιο - που μπορεί να είναι βρώμικο, και αφού απορροφούν τον καπνό, πλύνετέ τα αμέσως. Το δωμάτιο πρέπει να αερίζεται αμέσως. Με μια παλιά μυρωδιά θα πρέπει να καθαρίσετε χρησιμοποιώντας σόδα και χαλιά, και τα επικαλυμμένα έπιπλα και άλλα υφάσματα.