Ζεστάνετε στον υπολογιστή

Ζεστάνετε στον υπολογιστή

Οι άνθρωποι που εργάζονται σε έναν υπολογιστή είναικαθιστική ζωή. Ακόμα κι αν δεν είχαν προηγηθεί αθλήματα, εξακολουθούν να αισθάνονται την έλλειψη κίνησης και την ανάγκη για προθέρμανση. Αυτή η προθέρμανση είναι σημαντική όχι μόνο για να διατηρήσουμε το σώμα μας σε τόνο, όμορφη και λεπτή φιγούρα, αλλά και για καλύτερη υγεία και καλή διάθεση. Αυτή είναι μια μικρή χρέωση που μπορεί να κάνει ο καθένας που ξοδεύει όλη την ημέρα κάθεται στο τραπέζι. Οι ασκήσεις θα σας βοηθήσουν να ζεσταίνετε κατά τις εργάσιμες ημέρες.

Ζεστάνετε στον υπολογιστή

Οδηγίες

1

Προπόνηση για τα μάτιαΤα περισσότερα από όλα τα μάτια είναι τεντωμένα. Είμαστε συνεχώς κοιτάζοντας την οθόνη και στο τέλος της ημέρας τα μάτια μου κουράζονται, μερικές φορές υπάρχει ερυθρότητα. Για να αφαιρέσετε μια μικρή ένταση από τα όμορφα μάτια μας, μην λύπη για το χρόνο σας, 10 λεπτά θα σας αρκεί. Πραγματοποιήστε κυκλικές κινήσεις με τα μάτια σας δεξιόστροφα, και στη συνέχεια εναντίον. Μην προσπαθήσετε να το κάνετε γρήγορα, είναι καλύτερο να κάνει κύκλους των ματιών αργά και ομαλά, επαναλάβετε αρκετές φορές σε ένα και το άλλο δάχτυλο storonu.Vzglyad. Τραβήξτε το χέρι σας με το δάχτυλό σας πίσω. Κοιτάξτε την άκρη του δακτύλου σας και σιγά-σιγά στο χέρι μου, αγγίζουν τη μύτη με το δάχτυλό σας, χωρίς να παίρνει τα μάτια του, στη συνέχεια ισιώστε αργά το χέρι σας, χωρίς να παίρνει τα μάτια του από το δάχτυλό του. Επαναλάβετε αρκετές φορές. Αναζητήστε πάνω και κάτω. Σιγά-σιγά κοιτάζω προς τα πάνω και στη συνέχεια προς τα κάτω, η κίνηση πρέπει να είναι μόνο τα μάτια σας και το κεφάλι σας για να μένουν στη θέση τους. Επαναλάβετε την κίνηση αρκετές φορές. Δεξιά αριστερά. Κοιτάξτε προς τα δεξιά, και στη συνέχεια προς τα αριστερά, το κεφάλι πρέπει να παραμείνει στη θέση του και να μην ακολουθήσει την ματιά. Κρατήστε τα μάτια σας μπροστά σας, αρχίστε να αναβοσβήνει αργά, αυξάνοντας σταδιακά την ένταση. Κάντε αυτή την άσκηση με μικρές διακοπές για ένα λεπτό. Κλείστε τα μάτια σας. Κλείστε τα μάτια σας και να καθίσει για λίγα δευτερόλεπτα, στη συνέχεια, zazhmurte έντονα και ανοίξτε τα μάτια σας, κάνετε αυτή την άσκηση αρκετές φορές.

2

Μια προθέρμανση για το λαιμό Για αυτό, είναι καλύτερο να σηκωθείτε καιΓια να πραγματοποιήσετε μετακίνηση κοντά στην επιφάνεια εργασίας. Αλλά μπορείτε να κάνετε και να κάθεστε, μόνο απαραίτητα ισιώστε την πλάτη σας. Στρίψτε αργά το κεφάλι σας πρώτα δεξιόστροφα, και στη συνέχεια μετά. Κρατήστε την πλάτη σας ευθεία. Πίσω προς τα πίσω προς τα αριστερά. Αργά, γυρίστε το κεφάλι σας προς τα δεξιά και στη συνέχεια προς τα αριστερά, κάντε αυτή την κίνηση 10 φορές σε κάθε κατεύθυνση. Naklon προς τα εμπρός και προς τα πίσω. Επίσης, σιγά-σιγά και ομαλά, γυρίστε το κεφάλι σας προς τα εμπρός μέχρι να ακουμπήσει το πηγούνι και, στη συνέχεια, σηκώστε το κεφάλι σας πίσω. Η πλάτη πρέπει να είναι επίπεδη και οι κινήσεις μαλακές. Περιστρέφοντας το κεφάλι. Η πλάτη πρέπει να είναι ευθεία, αλλά κρατήστε τα μάτια σας μπροστά σας. Μετακινήστε απαλά το κεφάλι σας προς τα δεξιά και στη συνέχεια προς τα αριστερά μέχρι να σταματήσει. Οριζόντιες κινήσεις. Αυτή η κίνηση δεν φτάνει όλα, αλλά αν καταβάλλετε λίγη προσπάθεια, σίγουρα θα λειτουργήσει για σας. Κρατήστε την πλάτη σας ευθεία, τους ώμους σας στη θέση της, μετακινήστε το κεφάλι σας οριζόντια προς τα δεξιά και προς τα αριστερά, χωρίς να γυρίσετε το κεφάλι σας.

3

Ζεστάνετε για τα χέρια. Τραβήξτε τα χέρια σας μπροστά σας, σφίξτε τις γροθιές σας και περιστρέψτε τα πρώτα σε μία και μετά στην άλλη πλευρά. Έτσι, θα σπάσετε τους καρπούς σας, που στέλεχος ενώ εργάζεστε στον υπολογιστή. "Έγραψα, γράψαμε τα δάχτυλά μας κουρασμένα." Όλοι γνωρίζουν την κίνηση, ακόμα και στο σχολείο του δασκάλου που κάνει αυτή την άσκηση μαζί με τους μαθητές. Τραβήξτε τα χέρια σας μπροστά σας και τοποθετήστε τα δάχτυλά σας προς όλες τις κατευθύνσεις και στη συνέχεια, με αιχμηρές και γρήγορες κινήσεις, πιέστε και ξεκλειδώστε τα δάχτυλά σας. Ισιώστε τα χέρια σας μπροστά σας, τα δάχτυλα μαζί. Τραβήξτε την παλάμη σας στον εαυτό σας και στη συνέχεια κάτω.

4

Θέρμανση των βραχιόνων. Αυτές οι κινήσεις είναι καλύτερα να εκτελούνται σε στάση, με ευθεία πλάτη. Οι αργές και ομαλές κινήσεις περιγράφουν τον κύκλο με τους ώμους σας, πρώτα προς τα εμπρός και στη συνέχεια πίσω. Επαναλάβετε αρκετές φορές, σηκώστε τους ώμους. Η πλάτη είναι ευθεία, σηκώστε τους ώμους σας, σαν να σηκώσετε τους ώμους σας και στη συνέχεια να τους χαμηλώσετε. Επαναλάβετε αρκετές φορές.

5

Πόδι προθέρμανσης Ενώ κάθεστε στο τραπέζι, το δικό σαςτα πόδια μπορούν να κάνουν ασκήσεις. Νοκ τις κάλτσες στο πάτωμα και στη συνέχεια τα τακούνια σας, επαναλάβετε αρκετές φορές. Αργή κίνηση, μετακινήστε το πόδι του, για πρώτη φορά στην εξωτερική πλευρά του ποδιού, και στη συνέχεια vnutrennyuyu.Kogda καθίστε, προσπαθήστε να μην βάλετε το πόδι σας στο πόδι, εμποδίζει την κυκλοφορία του αίματος στο nogah.Hodba - μια καλή προπόνηση για τα πόδια, οπότε αν δεν μπορεί να είναι όπως στο τη διάρκεια της εργασίας, στη συνέχεια, προσπαθήστε να περπατήσει μετά ή πριν από την εργασία.