11 αρωματικά βότανα που μπορούν να καλλιεργηθούν στο σπίτι

11 αρωματικά βότανα που μπορούν να καλλιεργηθούν στο σπίτι

Στο σπίτι αυτό το πράσινο θα αυξηθεί, φυσικά, χειρότερα από ό, τι στο ανοιχτό έδαφος, αλλά ακόμα θα σας ευχαριστήσει με μια συγκομιδή όλο το χρόνο.

11 αρωματικά βότανα που μπορούν να καλλιεργηθούν στο σπίτι

Οδηγίες

1

Βασιλικός (Ocimum basilicum). Δοκιμάστε την ποικιλία Genovese, η οποία έχει μια κλασική γεύση, η βασίλισσα της Siam για οξεία γεύση, το λεμόνι για να δώσει γεύση εσπεριδοειδών στα πιάτα. Lavrushka (Laurus nobilis). Στο σπίτι μεγαλώνει αργά, αλλά μετατρέπεται σε ένα θάμνο που μπορεί να διαμορφωθεί εύκολα. Υπάρχουν δύο χρόνια φύλλα. Chervil (Anthriscus cerefolium). Επίσης γνωστό ως γαλλικό μαϊντανό. Έχει άρωμα γλυκάνισου.

2

Πράσινα κρεμμύδια (Allium schoenoprasum). Είναι πολύ απλό να βρούμε ένα βοσκότοπο από έναν κοινό λαμπτήρα. Kinza (ανήκει στο sativum). Ονομάζεται κινέζικο μαϊντανό, καλά φυτεμένο με σπόρους. Μετά τη συγκομιδή δεν ενημερώνεται, οπότε είναι καλύτερο να αναπτυχθεί αμέσως σε πολλά γλάστρες (Anethum graveolens). Είναι επίσης καλύτερα να σπείρετε αμέσως σε διάφορα δοχεία. Maioran (Origanum spp.) Ανήκει στην οικογένεια ρίγανης, αλλά έχει πιο γλυκιά γεύση.

3

Νομισματοκοπείο (Mentha spp.). Το Peppermint και το Melissu καλλιεργούνται στο σπίτι. Ρίγανη (Origanum vulgare ssp. Hirtum). Δύο χρόνια, συρρικνώνεται συχνότερα από τα φύλλα για να τονωθεί μια νέα ανάπτυξη: Petrolet (Petroselinum spp.). Μπορεί να φυτευτεί με σπόρους και μπορεί να αναπτυχθεί από τη ρίζα του μαϊντανού Rosmarinus (Rosmarinus officinalis). Δεν του αρέσει ο ξηρός αέρας και μεγαλώνει αργά, αλλά το άρωμα από αυτό είναι θαυμάσιο.