Αστεία περιπέτεια στον υπολογιστή

Αστεία περιπέτεια στον υπολογιστή

Φυσικά, η τύχη λέει είναι ένα σοβαρό θέμα και πρέπει να προσεγγιστείπρέπει να είναι υπεύθυνοι, αλλά μερικές φορές θέλετε απλώς να διασκεδάσετε και να μάθετε το μέλλον σας με τη βοήθεια μη παραδοσιακών μεθόδων πρόβλεψης, οι οποίες μερικές φορές δίνουν πολύ ακριβείς προβλέψεις για το μέλλον.

Αστεία περιπέτεια στον υπολογιστή

Εικασία στο όνομα του μελλοντικού συζύγου. Για αυτή την μαντεία, πρέπει να πάτε σε κάποιο δωμάτιο συνομιλίας και να ρωτήσετε το όνομα του πρώτου νεαρού που συναντάει. Πιστεύεται ότι αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο πιθανότατα θα αποκαλούν τον μελλοντικό σας σύζυγο.

Εικασία για το μέλλον. Για αυτό το είδος της τύχης λέει, θα πρέπει να πάτε στοκάποια δημοφιλή περιοχή ταινιών. Καλά σκεφτείτε την ερώτησή σας και τυχαία ανοίξτε μια σελίδα με την ταινία. Το είδος του κινηματογράφου, η περιγραφή, ο προϋπολογισμός και ακόμη και οι κριτικές του κοινού και θα είναι η απάντηση στην ερώτησή σας.

Μερικές φορές αυτή η τύχη λέει μπορεί να προβλέψει πολύπολλά ενδιαφέροντα. Για παράδειγμα, στην ερώτηση του κοριτσιού "Πώς θα συνεχιστεί η σχέση μου με τον άντρα;" Ελήφθη μια πολύ διασκεδαστική απάντηση: "Αυτή η σειρά φαντασίας περιπέτειας με απροσδόκητες ανατροπές της ιστορίας έχει ήδη πιάσει το κοινό. Περιμένετε τις νέες απίστευτες περιπέτειες των χαρακτήρων της σειράς ... "

Εάν η ερώτησή σας αφορά τα χρήματα, τότε πρέπει να σχεδιάσετεπροσοχή στον προϋπολογισμό της ταινίας. Βρίσκεστε σε ένα blockbuster με ένα οικόσημο πολλών εκατομμυρίων - αυτό σημαίνει ότι όλα είναι ωραία, τα χρήματα θα είναι, εάν σε μια ταινία χαμηλού προϋπολογισμού τρίτου βαθμού, τότε, δυστυχώς, ο πλούτος δεν λάμπει ακόμη.

Μαντέψτε τα τραγούδια. Προετοιμάστε μια λίστα τραγουδιών εκ των προτέρων. Είναι επιθυμητό να είναι πολλά και διαφορετικά είδη. Ανοίξτε τη συσκευή αναπαραγωγής στον υπολογιστή σας, διατυπώστε διανοητικά την ερώτησή σας, κλείστε τα μάτια σας και γυρίστε τον τροχό του ποντικιού εμπρός και πίσω. Τώρα κάντε κλικ τυχαία. Ο ήχος του τραγουδιού θα είναι η απάντηση στην ερώτησή σας.

Εικασία στις μηχανές αναζήτησης. Ανοίξτε οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης στον υπολογιστή σας. Σκεφτείτε καλά την ερώτηση που θέλετε να πάρετε μια απάντηση. Τώρα κλείστε τα μάτια σας και εισάγετε τυχαία τη συμβολοσειρά αναζήτησης τριών ή τεσσάρων χαρακτήρων. Η πρώτη εικόνα που αντιστοιχεί στο αίτημά σας και θα είναι η απάντηση στην ερώτησή σας.