Πώς να φτιάξετε ένα παιχνίδι από χάρτινο δέντρο χαρτί-μασέ

Πώς να φτιάξετε ένα παιχνίδι από χάρτινο δέντρο χαρτί-μασέ

Papier-mache - πλαστικό και πολύ ελαφρύξήρανση υλικό με το οποίο είναι ευχάριστο να εργαστεί. Για να εκπλήξετε τους αγαπημένους σας για το νέο έτος, μπορείτε να κάνετε χαριτωμένα παιχνίδια με τα χέρια σας, τα οποία θα διακοσμήσουν οποιοδήποτε δέντρο.

Πώς να φτιάξετε ένα παιχνίδι από χάρτινο δέντρο χαρτί-μασέ

Θα χρειαστείτε

  • Για τη μάζα του papier-mâché:
  • - υπόστρωμα χαρτιού κάτω από τα αυγά ή το χαρτί τουαλέτας ·
  • - ζεστό νερό,
  • - κόλλα PVA-M,
  • - Γυαλιστερό χαρτί.
  • Για τα παιχνίδια:
  • - χάρτινα κλιπ ·
  • - Ακρυλικά χρώματα και λευκά.
  • - λάμψη.
  • - κερωμένο νήμα ή σατέν κορδέλα.

Οδηγίες

1

Πώς να κάνετε massTo κάνετε μόνοι σαςμια μάζα χαρτιού-μασέ, απορροφήστε τα υποστρώματα κάτω από τα αυγά για μια ώρα σε ζεστό νερό ή βράστε τα για μισή ώρα. Όταν το νερό κρυώσει, ξεφυλλίζουμε πολύ προσεκτικά το προκύπτον καλαμάρι και προσθέτουμε σταδιακά την κόλλα PVA σε αυτό, παράλληλα τεντώνοντας. Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να πάρετε μια πλαστική μάζα που κρατά το σχήμα καλά και δεν κολλά στα χέρια σας.

2

Είναι δυνατό να γίνει ευκολότερο - να απολαύσετε ένα ρολό τουαλέταςχαρτί σε μια μικρή ποσότητα νερού, επίσης στύψτε και προσθέστε κόλλα. Από την προηγούμενη μάζα, αυτό θα είναι πιο ομοιογενές. Από αυτό μπορείτε να κάνετε μικρά παιχνίδια σε ένα πλαίσιο με μια λεπτή επεξεργασία των χαρακτηριστικών.

3

Το πιο δημιουργικό και συναρπαστικό στάδιο -στην πραγματικότητα χύτευση. Δεδομένου ότι πρόκειται να κάνετε παιχνίδια Χριστουγέννων, θα πρέπει να σκεφτείτε πώς θα προσκολληθούν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα συνηθισμένο κλιπ, αποσυνδέστε το έτσι ώστε δύο αυτιά να προέρχονται από τα αντίθετα άκρα. Ένα μικρό μάτι πρέπει να πνιγεί σε ένα παιχνίδι, και ένα μεγάλο θα γίνει βρόχος για το δέσιμο του νήματος.

4

Όταν τα παιχνίδια σχηματίζονται, είναι απαραίτητο να τους αφήσουμε να στεγνώσουν. Είναι καλύτερο να το κάνετε αυτό σε μια θερμή μπαταρία - οπότε δεν θα διαρκέσει περισσότερο από μία ημέρα. Κατά την ξήρανση το προϊόν πρέπει να είναι πολύ ελαφρύ.

5

Το επόμενο στάδιο είναι η λείανση των προϊόντων με γυαλόχαρτο. Πρέπει να ξεκινήσετε το δέρμα με ένα μεγάλο σιτάρι, αντικαθιστώντας σταδιακά το λεπτότερο.

6

Μην υπερβολικά λεία - κάποια τραχύτητα δίνει στα παιχνίδια μια ιδιαίτερη γοητεία. Στη φωτογραφία υπάρχουν δύο παιχνίδια - το πρώτο είναι έτοιμο για σχεδίαση, το δεύτερο αφήνεται όπως είναι.

7

Πριν από τη διακόσμηση του προϊόντος της papier-mache, είναι απαραίτητο να αστάρι. Στον ρόλο ενός εκκινητή είναι η ίδια κόλλα PVA-M, η οποία χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία της μάζας. Αφήστε να στεγνώσει.

8

Ένα σημαντικό βήμα είναι να καλύψετε τα παιχνίδια με λευκή βαφή έτσι ώστε το μοτίβο που εφαρμόζεται στην κορυφή να είναι ιδιαίτερα φωτεινό.

9

Όταν το παιχνίδι είναι γυαλισμένο, ασταρωμένο και καλυμμένο με ασβέστη, θα παραμείνει για να το διακοσμήσει κατά βούληση.