Πώς να ποντάρετε στο δαχτυλίδι

Πώς να ποντάρετε στο δαχτυλίδι

Αυτά τα απλά και αποτελεσματικά αρκετά περιουσιακά στοιχείανα σας βοηθήσει να σηκώσετε το πέπλο της μυστικότητας και να προσπαθήσετε να κοιτάξετε στο μέλλον. Τα δαχτυλίδια έχουν χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε προβλέψεις περιουσίας και είναι ένας ισχυρός ενεργειακός φορέας. Για τη διεξαγωγή αυτών των τελετουργιών, δεν απαιτείται ειδική εκπαίδευση. Το κύριο πράγμα είναι να παρατηρήσουμε μερικούς απλούς κανόνες, έτσι ώστε τα αποτελέσματα της μαντείας να είναι πιο ακριβή.

Πώς να ποντάρετε στο δαχτυλίδι

Fortune Tellers

Για αυτή την μαντεία, θα χρειαστείτε ένα δαχτυλίδιπου φοράτε συχνά, μπορείτε να πάρετε μια δέσμευση. Ρίχνουμε λίγο νερό στο διαφανές γυαλί μέχρι το χείλος. Το νερό που χρησιμοποιείται στην μαντεία πρέπει να ρέει. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αποψυγμένο νερό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να ρίξετε απλό νερό της βρύσης, ακόμα και φιλτραρισμένο. Αυτό είναι νεκρό νερό, το οποίο δεν φέρει καμία πληροφορία, έτσι τα αποτελέσματα της περιγραφής της περιουσίας θα είναι ανακριβή.

Πάρτε ένα ποτήρι γεμάτο με νερό και πιέστε μέσαπαλάμες. Πυκνό, και σκεφτείτε τι οι περισσότεροι ενδιαφέρονται για, να χαλαρώσετε, να σκεφτούμε τη ζωή, να μην βιαστούμε. Τώρα απαλά κάτω σε ένα ποτήρι δακτύλιο και να χτυπήσει έξω στο δρόμο στην κρύα νύχτα.

Το αποτέλεσμα της μαντείας θα είναι σαφές όταν το νερόσε ένα ποτήρι θα παγώσει. Τώρα κοιτάξτε την επιφάνεια του κατεψυγμένου γυαλιού. Αν παραμείνει ομαλή, τότε στο εγγύς μέλλον θα έχετε μια ήσυχη και ασυνήθιστη ζωή. Όλα θα αποδειχθούν καλά. Εάν υπάρχουν επικαθήσεις στην επιφάνεια, τότε περιμένετε την προσθήκη στην οικογένεια.

Μπορείτε συχνά να δείτε σε μια παγωμένη επιφάνειαειδώλια ζώων, επιστολές και ακόμη και τα πρόσωπα των ανθρώπων. Αυτά τα σύμβολα να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι σας περιμένουμε στο άμεσο μέλλον. Κάποιος πρέπει να φοβόμαστε, και σε ποιον να απευθυνθεί για βοήθεια σε δύσκολες στιγμές.

Μαντεία για μελλοντικό γάμο

Για αυτή την μαντεία, χρειάζεστε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων,που ανήκε στον στενό συγγενή σας και σε ένα ποτήρι νερό. Διαλύστε τα μαλλιά και αφαιρέστε όλα τα κοσμήματα. Με το αριστερό σας χέρι, χαμηλώστε το δαχτυλίδι αρραβώνα στο κάτω μέρος της γυάλινης επιφάνειας και προσεκτικά κοιτάξτε προς το κέντρο του δακτυλίου. Πιστεύεται ότι εκεί θα δείτε αναγκαστικά το πρόσωπο ή τη σιλουέτα του μελλοντικού συζύγου σας.

Η τύχη λέει με τη βοήθεια ενός εκκρεμούς

Για αυτή τη μέθοδο, ο δακτύλιος ταιριάζει καλύτερα,από χρυσό ή ασήμι. Πρέπει να ανήκει σε εσάς. Λοιπόν, αν έχετε μακριά μαλλιά, τότε μπορείτε να κάνετε ένα εκκρεμές από το δαχτυλίδι, το οποίο θα ανασταλεί για την ισορροπία σας. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια τακτική σειρά από λευκό, μαύρο ή μπλε.

Στο φύλλο χαρτιού γράψτε τις λέξεις "ναι", "όχι" καιαριθμούς από το μηδέν έως το εννέα. Πάρτε το εκκρεμές στο δεξί χέρι και να αρχίσουν να κάνουν ερωτήσεις σας, είναι πολύ αργή και οδηγήστε προσεκτικά το χέρι με ένα εκκρεμές σε ένα φύλλο χαρτιού. Το εκκρεμές θα αρχίσει να αιωρείται σε ένα συγκεκριμένο σημείο, υποδεικνύοντας την απάντηση. Το εκκρεμές μπορεί να απαντήσει "ναι" ή "όχι" σε συγκεκριμένες ερωτήσεις. Για να απαντήσετε σε ερωτήσεις όπως "Πότε θα παντρευτώ;" Θα χρειαστούν αριθμοί.

Μερικές φορές οι απαντήσεις που ελήφθησαν με τη βοήθεια ενός εκκρεμούς,απλά καταπλήξει με βεβαιότητα, έτσι ώστε αυτό το είδος μαντείας θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με μεγάλη προσοχή και να μην καταφεύγουν σε αυτή τη μέθοδο μόνο για λόγους ψυχαγωγίας.