Μαγνήτες στο ψυγείο με τα χέρια τους

Μαγνήτες στο ψυγείο με τα χέρια τους

Μαγνήτες στο ψυγείο είναι τα στοιχεία που πολλοίχρησιμοποιήστε το για να διακοσμήσετε το ψυγείο, μερικά για να τα χρησιμοποιήσετε για να επισυνάψετε σημειώσεις με υπενθυμίσεις για μερικά σημαντικά πράγματα. Κάντε μαγνήτες στο ψυγείο δεν είναι δύσκολο, παίρνει αρκετό χρόνο για να τους κάνει: από μισή ώρα έως μία ώρα.

Μαγνήτες στο ψυγείο με τα χέρια τους

Μαγνήτης στο ψυγείο από αλατισμένη ζύμη

Θα χρειαστείτε:

- ένα ποτήρι αλεύρι.

- 1/2 φλιτζάνι αλάτι (ρηχή),

- 1/4 φλιτζάνι νερό,

- γκουάς,

- άχρωμο βερνίκι,

- χαρτόνι.

- τη λαβή.

- κόλλα (για παράδειγμα, υπερ-κόλλα).

- Ένα κομμάτι μαγνητικής ταινίας μήκους δύο εκατοστών και πλάτους ενός εκατοστού.

Πρώτα απ 'όλα, κάντε μια ζύμη για μοντελοποίηση, για αυτό βάζετε σε ένα μπολ αλεύρι, αλάτι και νερό και ανακατέψτε τα πάντα (θα πρέπει να πάρετε μια αρκετά παχύ ελαστική μάζα, μια σύσταση που μοιάζει με πηλό).

Στη συνέχεια, κυλήστε την προκύπτουσα ζύμη με μια κυλιόμενη περόνη προςπάχους περίπου ενός εκατοστού. Στο χαρτόνι, σχεδιάστε ένα σχήμα με το σχήμα που θέλετε να δημιουργήσετε έναν μαγνήτη, για παράδειγμα, μια καρδιά. Κόψτε το τεμάχιο εργασίας, εφαρμόστε το και ξετυλίξτε τη ζύμη, στη συνέχεια κόψτε απαλά το ίδιο κομμάτι ζύμης με ένα κοφτερό μαχαίρι. Κόψτε το σχήμα σε ένα ζεστό μέρος για περίπου 24 ώρες.

Στο τέλος του χρόνου, χρωματίστε την μπροστινή πλευράσκουπίζει γκουάς οποιουδήποτε χρώματος ή ταυτόχρονα με διάφορα χρώματα. Αφήστε το χρώμα να στεγνώσει τελείως, στη συνέχεια, στρώστε το σχήμα με ένα άχρωμο βερνίκι. Αφού το βερνίκι στεγνώσει, κολλήστε το μαγνήτη στην υπερ-κόλλα στην λάθος πλευρά του τεμαχίου. Ο μαγνήτης στο ψυγείο είναι έτοιμος.

Μαγνήτης στο ψυγείο πολυμερούς πηλού

Θα χρειαστείτε:

- πολυμερή πηλό.

- θερμή κόλλα ·

- μορφοποιημένα καλούπια (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλούπια, για παράδειγμα, για μπισκότα).

- οδοντογλυφίδα,

- ένα κομμάτι μαγνητικής ταινίας.

- στρας ή χάντρες.

Πάρτε στο χέρι ένα κομμάτι πολυμερούς πηλού,τοποθετήστε το σε ένα στρώμα πάχους περίπου 0,5-0,7 εκατοστών. Θα τοποθετήσετε το προκύπτον στρώμα σχήματος ειδώλιο και πατήστε. Λήφθηκε ένα τυφλό πολυμερές πηλό.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια οδοντογλυφίδα για να δημιουργήσετε ένα στολίδι στο κομμάτι εργασίας. Αν χρησιμοποιείτε ένα καλούπι με τη μορφή ενός ζώου για να δημιουργήσετε ένα μαγνήτη, τότε χρειάζεστε μια οδοντογλυφίδα για να διαμορφώσετε το πρόσωπό σας.

Τοποθετήστε το τεμάχιο σε κεραμική πλάκα και στείλτε το σε ένα προθερμασμένο φούρνο στους 120-130 βαθμούς για 20 λεπτά, στη συνέχεια αφήστε το να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.

Χρησιμοποιώντας την κόλλα πάστα στην κάτω πλευρά του ακατέργαστου τεμαχίου κομμάτι της ταινίας, τότε στην εμπρόσθια πλευρά των κρυστάλλων μαγνήτη διακοσμούν ή σφαιρίδια (που μπορεί να τεθεί στην άκρη του σχήματος).

Μαγνήτης στο ψυγείο από κόκκους καφέ

Θα χρειαστείτε:

- κόκκοι καφέ ·

- χαρτόνι.

- κόλλα ·

- τη λαβή.

- μαγνητική ταινία.

- Ένα ωραίο κουμπί.

- μια φωτεινή σατέν κορδέλα μήκους 10 cm και πλάτους 0,5 cm.

Στο χαρτόνι, σχεδιάστε ένα σχήμα καρδιάςμια διάμετρο περίπου 10 εκατοστών και το κόβουμε. Κόψτε απαλά κόκκους καφέ στη μία πλευρά του προκύπτοντος προμορφώματος, τοποθετώντας τις όσο το δυνατόν πλησιέστερα μεταξύ τους. Στην αντίθετη πλευρά του σχήματος, κόψτε ένα μικρό κομμάτι μαγνητικής ταινίας.

Από το τόξο πτυσσόμενο κορδόνι σατέν, στη συνέχεια κόψτε το στην μπροστινή πλευρά του μαγνήτη, στη συνέχεια στη μέση αυτού του τόξου κολλήστε ένα φωτεινό κουμπί. Ένας μαγνήτης από κόκκους καφέ είναι έτοιμος.