Ομαδοποίηση με τηλεφωνική κλήση

Ομαδοποίηση με τηλεφωνική κλήση

Η σύγχρονη τεχνολογία έχει επίσης χρησιμοποιηθεί ενεργά στην μαντεία. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να μαντέψετε τηλεφωνικά, ο οποίος θα σας βοηθήσει να βρείτε την απάντηση στο ερώτημα ενδιαφέροντος.

Ομαδοποίηση με τηλεφωνική κλήση

Μαντεία από την επιθυμία

Για αυτή την μαντεία οποιοδήποτε τηλέφωνο είναι κατάλληλο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κινητό τηλέφωνο ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σταθερή συσκευή. Θα πρέπει να διατυπώσετε μια ερώτηση στην οποία να μπορείτε να απαντήσετε μονοσήμαλα "ναι" ή "όχι", στη συνέχεια να πάρετε το τηλέφωνο και να το ρωτήσετε δυνατά. Τώρα πρέπει να περιμένετε την πρώτη κλήση. Αν κάποιος καλεί, τότε η απάντηση είναι ναι, η γυναίκα είναι αρνητική.

Είναι επιθυμητό να λαμβάνεται η κλήση εντός μίας ώρας,τότε η εικασία είναι πιθανό να είναι αλήθεια. Αποδεικνύεται, όσο γρηγορότερα καλείτε, τόσο πιο ακριβής θα είναι η πρόβλεψη. Το κύριο πράγμα δεν είναι να χάσετε ένα τηλεφώνημα.

Παραβολή από τον εραστή

Για αυτή την μαντεία, οποιαδήποτετηλέφωνο. Μπορείτε να καλέσετε τον αριθμό τηλεφώνου του ατόμου που σκέφτεστε, αλλά να αλλάξετε μόνο τα δύο τελευταία ψηφία. Πρέπει να ταιριάζουν με την ημερομηνία της γέννησής του. Για παράδειγμα, εάν γεννήθηκε την ένατη ημέρα, στη συνέχεια πληκτρολογήστε στο τέλος του 09. Τώρα ακούστε ποιος θα σας απαντήσει. Αν ακούτε τη φωνή μιας γυναίκας στο σωλήνα, τότε ο αγαπημένος σας δεν αισθάνεται σοβαρά συναισθήματα για εσάς, το αρσενικό - σας αγαπά. Αν η κλήση απαντηθεί από τη φωνή του παιδιού, τότε περιμένετε μια πρόωρη προσφορά του χεριού και της καρδιάς. Η κλήση δεν απαντήθηκε - σημαίνει την αβεβαιότητα του μέλλοντός σας μαζί.

Εικασία για το ζήτημα του ενδιαφέροντος

Υπάρχει μια άλλη ενδιαφέρουσα μέθοδος δόρανσης από τοτηλέφωνο. Κάνετε μια επιθυμία ή διατυπώνετε μια ερώτηση, στην οποία θα θέλατε να λάβετε μια απάντηση. Επικεντρωθείτε στην ερώτηση και καλέστε οποιονδήποτε αριθμό τηλεφώνου από τη λίστα επαφών σας. Τώρα, όταν η κλήση πήγε, αρχίστε να μετράτε τους μπιπ. Εάν απαντήσατε μετά από ένα αθόρυβο ήχο, τότε η απάντηση είναι "όχι", μετά την περίεργη - η επιθυμία σας πρέπει να εκπληρωθεί.

Δεν είναι απαραίτητο να μαντέψετε πολύ συχνά, διαφορετικά οι προβλέψεις θα είναι ψευδείς. Ρωτήστε μόνο τις ερωτήσεις που σας ενδιαφέρουν πραγματικά αυτή τη στιγμή.