Πώς να συνδέσετε μια κούκλα με ένα βελονάκι

Πώς να συνδέσετε μια κούκλα με ένα βελονάκι

Παιχνίδια κροσέ - χαριτωμένα και χαριτωμένα- πολύ ευχάριστο στην αφή, έτσι όπως τα παιδιά. Μπορούν να γίνουν μόνο δύο βράδια, και να δεσμεύονται από τα κατάλοιπα των νήματος, που βρίσκονται σε πολλές needlewomen.

Πώς να συνδέσετε μια κούκλα με ένα βελονάκι
Για να δεμένη κούκλες, χρησιμοποιήστε ακρυλικά νήματαδιαφορετικά χρώματα. Εκτός από εσάς της θα χρειαστείτε - γάντζο №2-2,5? - παραγέμισμα πολυεστέρα ή hollofayber - νήμα - βελόνα - nozhnitsy.Osnovnye στοιχεία στο πλέξιμο κούκλα βελονάκι - είναι ένας βρόχος αέρα, στήλες sc με και χωρίς συνδετικές ράβδους.

Κούκλες κνήμης

Για να φτιάξετε τον κορμό μιας κούκλας, σηκώστε το νήμαμπεζ, ανοιχτό ροζ ή κρέμα ή σκιά άμμου. Συνδέστε μια αλυσίδα από έξι βρόχους αέρα και συνδέστε τις με το δακτύλιο. Στη συνέχεια, πλέξουμε το μέρος σε έναν κύκλο. Στην πρώτη σειρά, στερεώστε 6 θέσεις χωρίς βελονάκι. Στη δεύτερη αύξηση του αριθμού τους κατά το ήμισυ, δηλαδή, είναι απαραίτητο να δεμένη στα 2 bar σε κάθε βρόχο της προηγούμενης σειράς. Στη συνέχεια, την αύξηση του αριθμού των βρόχων σε κάθε επόμενη σειρά για έβδομη κύκλο. Στο 3ο στήλες 18 χωρίς δεμένη sc, 4 m-24, 5 m - 30 m στο 6 - 30, στο 7ο 36. όπου η απολαβή διανείμει ravnomerno.S 8ο έως 10ο Οι σειρές συνδέονται απευθείας χωρίς αυξήσεις και μειώσεις των 36 βρόχων σε κάθε μία. Από τον 11ο, αρχίστε να χαλαρώνετε τους βρόχους σε κάθε τρίτη σειρά. Στο 11ο χαμηλώσουμε τις στήλες 6 και 30 δεμένη στο 12ο και 13ο δεμένη και σε 30 μπαρ χωρίς sc. Στις 14 - 24, στις 15 - 17, πλέκονται σε 24 στήλες χωρίς αφαιρέσεις, στο 18ο - 18 πασσάλους, στις 19 - 21 - 18 βρόχους σε κάθε σειρά χωρίς αφαιρέσεις, στις 22 - 15 . στους 23 και 24-th σειρών ραφών 15 δεμένη σε κάθε στήλη του την προηγούμενη σειρά.

Επικεφαλής της κούκλας

Τώρα ξεκινήστε να πλέκετε το κεφάλι σας, συνεχίζονταςνα συνδέσει τις λεπτομέρειες του κορμού του παιχνιδιού. Στην 25η σειρά προσθέστε 3 μπάρες και συνδέστε 18 βρόχους. Στην 26η - 24. Στη συνέχεια, προσθέστε στήλες σε κάθε διαδοχική σειρά σε ένα γεωμετρική πρόοδο έως 32 σειρές, όπου οι στήλες 60 θα πρέπει να έχουν καμία sc. Στις 33 ου - 40 ου σειρές δεμένη ευθεία για 60 στήλες kazhdom.Nachinaya 41 ου ubavki κάνουμε σε κάθε σειρά με την αντίστροφη σειρά. Στην τελευταία 49η σειρά πρέπει να υπάρχουν 6 θέσεις. κεφάλι και τον κορμό κούκλας πλέξιμο του τελειώσετε, κόψτε το νήμα και την απόκρυψη άκρο μέσα στο κεφάλι detali.Nabeyte και πληρωτικό σώμα. Η τρύπα γι 'αυτό είναι μικρή, οπότε βοηθήστε τον εαυτό σας με βελονάκι ή μολύβι.

Στυλό και κούκλα

Για τα χέρια, πληκτρολογήστε μια αλυσίδα από 6 βρόχους αέρα καικλείστε τις στο δαχτυλίδι. Οι επόμενες σειρές δεμένη στήλες χωρίς nakida επίμηκες κομμάτι. Για να το κάνετε αυτό, πριν από την 5η σειρά των βρόχων αυξήσει τον αριθμό σε 30, και στη συνέχεια δεμένη ευθεία μέχρι την 29η σειρά και να τελειώσει το πλέξιμο. Το δεύτερο χέρι γραβάτα με τον ίδιο τρόπο. Γυρίστε ελαφρά τα εξαρτήματα με γέμισμα. Συνεχίστε να πλέξετε τα πόδια. Αρχικά, αφαιρέστε τα παπούτσια της κούκλας. Για αυτούς, χρησιμοποιήστε το νήμα για να τονίσετε τη φορεσιά. Καλέστε 6 βρόχους αέρα, συνδέστε τις στο δακτύλιο. Στη συνέχεια, δεμένη επίμηκες αντικείμενο, αύξηση του αριθμού των βρόχων στην 60η σειρά (θα πρέπει να έχουν περίπου 36). Στη συνέχεια, μειώστε σταδιακά τον αριθμό των βρόχων στη σειρά σε 22 σειρές. Σε αυτό θα υπάρχουν 6 θέσεις. Το δεύτερο παπούτσι συνδέει το ίδιο. Συσσωρεύουμε λεπτομέρειες napolnitelem.Prodolzhayte δεμένη στα πόδια κούκλα. Στο πίσω μέρος του τύπου υποδήματος σε ένα κύκλο των 16 μπαρ και μια σπείρα δεμένη χωρίς ubavok των αυξήσεων και την επιθυμητή τιμή. Γεμίστε τα πόδια σας με το υλικό πλήρωσης.

Κατασκευάστε ένα παιχνίδι

Από τα νήματα κάνω μια κούκλα μαλλιά. Κόψτε κομμάτια νήματος μήκους 7-10 cm, ανάλογα με το επιθυμητό μήκος μαλλιών. Συνδέστε τη δέσμη στο κέντρο του τμήματος της κεφαλής, διανείμετε τα μαλλιά και τα ράψτε με το χέρι με μια ραφή "μπροστινής βελόνας". Κοιτάξτε τα 2 μικρά κουμπιά για τα μάτια, σφυρίστε τη μύτη και το στόμα σας. Σχεδιάστε ένα μολύβι με τα μάγουλά σας. Ράψτε τα χέρια και τα πόδια στο κορμό. Συνδέστε τη στολή για τη κούκλα και βάλτε το στο παιχνίδι.