Τι είναι ένα επαγγελματικό πάνελ

Τι είναι ένα επαγγελματικό πάνελ

Τα επαγγελματικά πάνελ διαφέρουν από τα συμβατικάοθόνες πλάσματος με πολύ υψηλή ποιότητα εικόνας, ομοιόμορφη διαύγεια σε όλη την οθόνη, ανεξάρτητα από τη γωνία θέασης. Το λεπτό σώμα σας επιτρέπει να τα εγκαταστήσετε σε οποιοδήποτε τείχος ως εικόνα ή να φτιάξετε έπιπλα.

Βίντεο τοίχο από επαγγελματικά πάνελ

Μέχρι πρόσφατα, επαγγελματικά πάνελ θα μπορούσαν να είναιδείτε μόνο σε εξειδικευμένες εκθέσεις, αλλά σε λίγα μόνο χρόνια εμφανίστηκαν παντού. Ένας ειδικός αδιάβροχος σχεδιασμός σας επιτρέπει να τα εγκαταστήσετε στο δρόμο και η εκπομπή συνεχίζεται στη θερμότητα και στον παγετό. Ορισμένα μοντέλα μπορούν να τοποθετηθούν δίπλα-δίπλα και να συγχρονιστούν η μετάδοση εικόνων, να πάρουν ολόκληρους τοίχους βίντεο. Η τελευταία καινοτομία στον τομέα αυτό είναι οι επαγγελματικές οθόνες με οθόνη αφής, η οποία μπορεί να ελεγχθεί από ειδικούς δείκτες, γραφίδες, δάχτυλα ή φοίνικες.

Πεδίο εφαρμογής των επαγγελματικών πάνελ

  • Διαφημιστική εκπομπή σε δημόσια κτίρια ή στους δρόμους.
  • Στα συστήματα ασφαλείας, όταν μια μεγάλη οθόνη προβάλλει ταυτόχρονα εικόνες από πολλές κάμερες παρακολούθησης.
  • Στα κτίρια των τραπεζών, των αεροδρομίων, των σταθμών, οι επαγγελματικές οθόνες χρησιμοποιούνται για τη μετάδοση πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο.
  • Σε κλαμπ, εστιατόρια, καφέ, αθλητικά μπαρ, πίνακες πλάσματος σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε τη σωστή ατμόσφαιρα με τη βοήθεια κλιπ ή αθλητικών εκδηλώσεων.
  • Ρύθμιση της κυκλοφορίας σε ιδιαίτερα σημαντικούς χώρους.
  • Παρουσίαση επιχειρηματικών σχεδίων, παρουσιάσεων, τηλεδιασκέψεων.

Πώς να επιλέξετε Πλάκες Plasma

Όταν η επιλογή είναι σημαντική, όχι μόνο η σαφήνεια καιτην αντίθεση της εικόνας, αλλά και τη γωνία θέασης από την οποία μπορείτε να δείτε την εικόνα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις διαφημιστικές και ενημερωτικές επιτροπές, για τις οποίες είναι σημαντικό ο αριθμός των απόψεων από διαφορετικά σημεία. Συχνά οι άνθρωποι παρακολουθούν το εμπορικό εν κινήσει, σε κίνηση. Στα επαγγελματικά πάνελ υψηλής ποιότητας LCD, η οθόνη επεξεργάζεται με ειδική αντι-ανακλαστική επίστρωση, έτσι ώστε οι λαμπτήρες, ο ήλιος και άλλες πηγές φωτός να μην παρεμβάλλονται στην προβολή.

Υπάρχουν δύο ποικιλίες επαγγελματιώνπλάκες πλάσματος. Πρόκειται για πίνακα με περίβλημα και χωρίς περίβλημα. Το πρώτο μπορεί να τοποθετηθεί ανεξάρτητα, καθορίζοντας τον ίδιο τρόπο όπως μια τηλεόραση LCD. Τα πάνελ χωρίς θήκη σχεδιάζονται για την τοποθέτηση σε έπιπλα, τοίχους ή παράθυρα, καθώς και την τοποθέτηση βιντεοπαιχνιδιών.