Πώς να καλέσετε από σταθερό σε κινητό τηλέφωνο

Πώς να καλέσετε από σταθερό σε κινητό τηλέφωνο

Από καιρό σε καιρό, αυτό ή το πρόσωπο αυτό μπορείυπάρχει ανάγκη κλήσης από σταθερό τηλέφωνο σε κινητό τηλέφωνο, για παράδειγμα, εάν δεν διαθέτετε κυψελοειδή συσκευή. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε την τηλεφωνική γραμμή μεγάλων αποστάσεων.

Η κλήση από σταθερό στο κινητό τηλέφωνο μπορεί να γίνει μέσω του "οκτώ"

Οδηγίες

1

Κλήση από σταθερό σε κινητό τηλέφωνοείναι δυνατή μόνο εάν η οικιακή τηλεφωνική γραμμή έχει μια υπεραστική σύνδεση, δηλαδή μπορείτε να καλέσετε αριθμούς μέσω του "οκτώ". Όλοι οι αριθμοί κυττάρων αρχίζουν με τον κωδικό χώρας "+7", ο οποίος αντιστοιχεί στον αριθμό "8" κατά την κλήση από σταθερό τηλέφωνο. Αφού πατήσετε το πλήκτρο "8", περιμένετε τον τόνο κλήσης. Μετά από αυτό, καλέστε τους ακόλουθους αριθμούς του αριθμού κινητού τηλεφώνου: πρώτα τον κωδικό χειριστή (για παράδειγμα, 917 ή 927 κ.λπ.), τότε τα υπόλοιπα επτά ψηφία.

2

Αν χρειαστεί, καλέστε από το τηλέφωνο στο σπίτιστο κινητό σε άλλη χώρα μετά το «οκτώ» κλήση «10», που σημαίνει μια διεθνή κλήση. Στη συνέχεια θα πρέπει να καλέσετε τον κωδικό της χώρας, με το οποίο γίνεται η κλήση (για παράδειγμα, «380», αν σας καλέσει στην Ουκρανία), τότε - το κινητό κωδικός χρήστη και τον ίδιο τον αριθμό.

3

Εάν δεν υπάρχει τηλεφωνική γραμμή μεγάλων αποστάσεων, εσείςμπορείτε να καλέσετε ένα κινητό τηλέφωνο από έναν υπολογιστή μέσω του Internet. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε το Skype ή άλλες εφαρμογές messenger. Για να μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια κλήση σε κινητό ή σταθερό τηλέφωνο, συμπληρώστε τον ηλεκτρονικό λογαριασμό στην εφαρμογή. Επίσης, μπορείτε να καλείτε το κινητό τηλέφωνο από τον υπολογιστή σας δωρεάν. Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιήστε έναν από τους ειδικούς ιστότοπους με τη δυνατότητα να κάνετε δωρεάν online κλήσεις, για παράδειγμα, Call2friends ή Poketalk. Θα χρειαστείτε ένα μικρόφωνο συνδεδεμένο στον υπολογιστή ή το φορητό υπολογιστή από το οποίο γίνεται η κλήση.