Πώς να ζητήσετε να καλέσετε ξανά το "Beeline"

Πώς να ζητήσετε να καλέσετε ξανά το "Beeline"

Συχνά χρήματα σε κινητό τηλέφωνοτελειώνει σε μια πολύ ακατάλληλη στιγμή. Σε αυτή την περίπτωση, οι συνδρομητές της "Beeline" μπορούν να ζητήσουν να καλέσουν τους ανθρώπους κοντά τους χωρίς να χρειάζεται να συνεισφέρουν στο λογαριασμό τους.

Μπορείτε να ζητήσετε μια κλήση πίσω στο Beeline με διαφορετικούς τρόπους

Οδηγίες

1

Χρησιμοποιήστε μια ειδική εντολή υπηρεσίας,για να ζητήσετε να καλέσετε τον συνδρομητή στο "Beeline". Κλήση από το κινητό τηλέφωνο * 144 * (αριθμός συνδρομητή) # και πατήστε το πλήκτρο κλήσης. Ο αριθμός συνδρομητή μπορεί να οριστεί σε οποιαδήποτε μορφή, για παράδειγμα, με τον διεθνή κωδικό +7 ή μέσω του "οκτώ". Η υπηρεσία "Call Me" είναι διαθέσιμη σε όλους τους συνδρομητές της Beeline, χωρίς εξαίρεση, τόσο στο οικιακό όσο και στην περιαγωγή. Παρέχεται δωρεάν.

2

Ο συνδρομητής που έχετε επιλέξει από εσάς θα λάβει ένα μήνυμα SMS μεπαρατηρήστε ότι του ζητάτε να καλέσετε πίσω. Μπορείτε να κάνετε έως και 10 αιτήματα την ημέρα. Θα ήταν χρήσιμο αν, για παράδειγμα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με πολλά άτομα, αλλά στο λογαριασμό του κινητού δεν είναι αρκετά χρήματα.

3

Δοκιμάστε μια άλλη μέθοδοστείλτε ένα αίτημα για να καλέσετε ξανά στο "Beeline". Σε αυτό θα επωφεληθείτε από την υπηρεσία "Call in cost of the interlocutor", η οποία επίσης δεν απαιτεί σύνδεση και παρέχεται δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές του χειριστή. Καλέστε τον σύντομο αριθμό 05050 και, στη συνέχεια, καλέστε τον αριθμό του σωστού ατόμου χωρίς το "οκτώ". Η κλήση θα αποσταλεί στον συνδρομητή και όταν απαντήσει, θα ακούσει αυτόματη αίτηση για άδεια λήψης της κλήσης με δικά της έξοδα. Εάν εγκριθεί, η σύνδεση θα καθοριστεί και θα μπορέσετε να ξεκινήσετε την επικοινωνία. Η υπηρεσία παρέχεται μέχρι και 5 φορές την ημέρα.

4

Εάν έχετε πρόσβαση στο Internet στουπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο, πηγαίνετε σε μια ειδική ενότητα στην επίσημη ιστοσελίδα του "Beeline", όπου οι συνδρομητές του φορέα μπορούν να στείλουν δωρεάν ηλεκτρονικά μηνύματα. Καταχωρίστε τον αριθμό του επιθυμητού συνδρομητή και, στη συνέχεια, συμπληρώστε το πεδίο κειμένου μηνύματος. Καθορίστε το όνομά σας και τον αριθμό τηλεφώνου σας, έτσι ώστε το άτομο να μπορεί να δει ποιος τον απευθύνει.