Πώς να ζητήσετε να καλέσετε ξανά το MTS από έναν άλλο αριθμό

Πώς να ζητήσετε να καλέσετε ξανά το MTS από έναν άλλο αριθμό

Τα χρήματα στον λογαριασμό σας στο κινητό μπορεί να καταλήξουναλλά σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με άλλο συνδρομητή και να ζητήσετε μια κλήση πίσω στο MTS αν είστε συνδεδεμένοι με τις υπηρεσίες αυτής της εταιρείας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό στέλνοντας ένα μήνυμα μέσω του αυτόματου τμήματος υπηρεσιών ή της επίσημης ιστοσελίδας του φορέα εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας.

Ζητήστε από έναν συνδρομητή να καλέσει πίσω στο MTS θα βοηθήσει μια ειδική ομάδα

Οδηγίες

1

Προτού ζητήσετε μια κλήση πίσω στο MTS,βεβαιωθείτε ότι ο συνδρομητής χρησιμοποιεί επίσης τις υπηρεσίες αυτού του φορέα εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας. Οι αριθμοί τηλεφώνου MTS έχουν προθέματα 910-919 και επίσης 980-989. Για να στείλετε ένα αίτημα, πληκτρολογήστε * 110 * στο τηλέφωνό σας και γράψτε τον αριθμό με τον οποίο θέλετε να καλέσετε ξανά, στη συνέχεια πατήστε # και "κλήση".

2

Ο συνδρομητής στον οποίο στείλατε το αίτημακαλέστε πίσω, λάβετε ένα μήνυμα κειμένου με το κείμενο "Κλήση πίσω, παρακαλώ" και υποδείξτε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Εάν δεν τηλεφωνήσατε, μπορείτε να επαναλάβετε την αίτηση, ωστόσο η υπηρεσία "Καλέστε μου πίσω" υπόκειται σε περιορισμό - όχι περισσότερο από 5 φορές την ημέρα.

3

Δοκιμάστε να πληκτρολογήσετε την εντολή * 111 * 6 * 2 #, και στη συνέχεια* 110 * συνδρομητής # για να ζητήσετε μια κλήση πίσω στο MTS. Αυτό πρέπει να γίνει σε περίπτωση που η επιτροπή να ζητήσει οθόνη εμφανίζεται περίεργο χαρακτήρες, δηλαδή, το τηλέφωνο δεν υποστηρίζει ή εν μέρει την υποστήριξη της ρωσικής γλώσσας. Θα λάβετε όλες τις ειδοποιήσεις με τη μορφή μεταγραφής από τα ρωσικά στα λατινικά. Η αντιστροφή της γλώσσας ειδοποίησης γίνεται με την πληκτρολόγηση της εντολής "* 111 * 6 * 1 #".

4

Μπορείτε να στείλετε ένα αίτημα με ένα αίτημα για να καλέσετε ξανάμέσω της επίσημης ιστοσελίδας του διαχειριστή του MTS. Επιλέξτε την ενότητα "Μηνύματα", στη συνέχεια "SMS", "Αποστολή SMS" και "Αποστολή SMS / MMS από την τοποθεσία". Πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου και τον αριθμό τηλεφώνου του ατόμου που καλείτε στα κατάλληλα πεδία. Στο πεδίο κειμένου του μηνύματος, τοποθετήστε την έκκλησή σας στο άτομο, για παράδειγμα, "Καλέστε, παρακαλώ". Ταυτόχρονα, κατά τη δοκιμή, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει τον αριθμό σας για ανατροφοδότηση, αφού ως αποδέκτης το μήνυμα θα υποδεικνύει δωρεάν την υπηρεσία αποστολής μηνυμάτων MTS.