Συμβουλή 1: Πώς να επιλέξετε ένα τηλέφωνο clamshell

Συμβουλή 1: Πώς να επιλέξετε ένα τηλέφωνο clamshell

Ένα τηλέφωνο clamshell είναι ένας βολικός παράγοντας μορφής γιακινητές συσκευές, οι οποίες, δυστυχώς, αντικαθίστανται σταδιακά από συσκευές monoblock με οθόνη αφής. Όταν επιλέγετε ένα clamshell, είναι σημαντικό να προσέχετε την ποιότητα του συγκροτήματος και το λειτουργικό στοιχείο, καθώς και την ευκολία εργασίας με το σύστημα της συσκευής.

Πώς να επιλέξετε ένα τηλέφωνο clamshell

Η συσκευή ενός κινητού τηλεφώνου

Το τηλέφωνο clamshell έχει μοναδικό χαρακτήραΧαρακτηριστικά στα οποία πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή. Το ίδιο το τηλέφωνο αυτού του μορφοποιητικού παράγοντα αποτελείται από δύο μισά, τα οποία συνδέονται με ένα περιστρεφόμενο στήριγμα, επιτρέποντάς σας να ανοίξετε και να κλείσετε το τηλέφωνο. Ο κύριος πίνακας της συσκευής βρίσκεται κάτω από το πληκτρολόγιο στο κάτω μέρος της συσκευής και η κύρια οθόνη βρίσκεται στο πίσω μέρος του καλύμματος. Ορισμένα τηλέφωνα είναι επίσης εξοπλισμένα με εξωτερική έγχρωμη ή ασπρόμαυρη οθόνη που σας επιτρέπει να βλέπετε αναπάντητα συμβάντα ή να καλέσετε τις βασικές λειτουργίες της συσκευής.

Μηχανισμός ανοίγματος

Όταν επιλέγετε ένα τηλέφωνο clamshell, θα πρέπει να προσέχετετην προσοχή στην ποιότητα των προσκολλήσεών της, τα οποία αποτελούν το πιο ευάλωτο τμήμα της. Το γεγονός ότι η κύρια πλακέτα στην οθόνη χρησιμοποιώντας ένα ειδικό καλώδιο, το οποίο μετά από λίγο μπορεί να πλυθεί με συναρμολόγηση χαμηλής ποιότητας. Αυτό το πρόβλημα είναι εγγενές στις περισσότερες συσκευές και επομένως μελετά προσεκτικά την τοποθέτηση και την ποιότητα του συγκροτήματος τηλεφώνου.

Ευκολία χρήσης

Είναι σημαντικό να μπορεί να ανοίξει εύκολα η συσκευήμε τη χρήση του ενός χεριού. Πάρτε το τηλέφωνο στο χέρι σας και προσπαθήστε να ανοίξετε το κάλυμμα του τηλεφώνου. Εάν αυτό απαιτεί πρόσθετη προσπάθεια ή δεύτερο χέρι, μην αγοράζετε μια τέτοια συσκευή, καθώς θα είναι ενοχλητικό για μια γρήγορη απάντηση στις κλήσεις ή την καθημερινή επαναχρησιμοποιήσιμη χρήση. Μελετήστε την ποιότητα της οθόνης και δώστε προσοχή στην ευκολία του πληκτρολογίου. Τα περισσότερα clamshells έχουν ένα μεγάλο πληκτρολόγιο που θα είναι εύχρηστο κατά την πληκτρολόγηση, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Διαβάστε το μενού της συσκευής, ελέγξτε τα υπόλοιπαλειτουργία της συσκευής. Προσέξτε την ποιότητα του φωτισμού της εξωτερικής οθόνης, καθώς εμφανίζει σημαντικά γεγονότα με κλειστό το κάλυμμα της συσκευής.

Εταιρεία-κατασκευαστής

Είναι επιθυμητό να προτιμούνται οι μάρκες που έχουν αποδειχθεί στην αγορά των κινητών συσκευών. Καλές ντουλάπες παρουσιάστηκαν από τη Motorola και τη Philips.
Στο χαμηλότερο τμήμα των τιμών, υπάρχουν συσκευές όπως η Samsung και η Alcatel, οι οποίες είναι κατάλληλες ως ένα βολικό τηλέφωνο για απλή πραγματοποίηση κλήσεων.
Οι περισσότεροι κατασκευαστές τηλεφώνων έχουν σταματήσεισυσκευές απελευθέρωσης σε αυτόν τον παράγοντα μορφή. Αυτό οφείλεται στη μείωση της ζήτησης για αυτούς μετά την έλευση των αισθητήριων συσκευών, οι οποίες επί του παρόντος είναι οι πιο δημοφιλείς. Επομένως, σήμερα είναι δύσκολο να βρείτε και να αγοράσετε μια συσκευή που μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις ενός σύγχρονου χρήστη.

Συμβουλή 2: Πώς να επιλέξετε ένα τηλέφωνο Nokia

Μια τέτοια ερώτηση αντιμετωπίζεται συχνότερα από εκείνους πουπρογραμματίζετε να αλλάξετε σύντομα ή να αγοράσετε ένα νέο τηλέφωνο. Κατά κανόνα, σε μια τέτοια κατάσταση οι άνθρωποι συχνά δεν απευθύνονται σε ειδικούς, αλλά σε φίλους και γνωστούς.

Πώς να επιλέξετε ένα τηλέφωνο Nokia

Θα χρειαστείτε

  • Επίσημη τοποθεσία της Nokia, φυλλάδια των κορυφαίων καταστημάτων που πωλούν κινητά τηλέφωνα.

Οδηγίες

1

Πρώτον, θα πρέπει να αποφασίσετε για την επιλογήμοντέλο από σειρά τηλεφώνων αυτού του εμπορικού σήματος. Η εταιρεία αυτή παράγει νέα προϊόντα σύμφωνα με ήδη υπάρχουσες σειρές. Οι ειδικοί, κατ 'αυτόν τον τρόπο, αρχικά κατατάσσουν την κατηγορία των τηλεφώνων, έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για οποιονδήποτε δυνητικό αγοραστή να επιλέξει υπέρ αυτού ή του μοντέλου και ήταν ευκολότερο για τους εμπόρους να διαφημίζουν και να πωλούν αγαθά.

2

Όλα τα τηλέφωνα της Nokia χωρίζονται σε διάφορες σειρές. Τα Nokia Windows είναι ένα πολυλειτουργικό smartphone πολυμέσων που λειτουργεί με Windows. Η Nokia για 2 κάρτες sim είναι μια ψευδο-σειρά, η οποία περιλαμβάνει κατ 'αρχήν όλα τα τηλέφωνα αυτής της μάρκας που μπορούν να λειτουργούν με δύο κάρτες SIM. C-series - αυτή είναι μια σειρά από τηλέφωνα και smartphones, τα οποία ανήκουν στην κλασσική σειρά μοντέλων και έχουν μεσαία χαρακτηριστικά. Τα προϊόντα X είναι μια σειρά από τηλέφωνα με μουσική και smartphones με στερεοφωνικό ήχο, προηγμένο player για αναπαραγωγή μουσικής και ούτω καθεξής. Smartphone Nokia - μια γραμμή που περιλαμβάνει όλα τα smartphones που παράγει αυτή η εταιρεία. Οθόνη αφής Η Nokia είναι η κατηγορία των τηλεφώνων με οθόνη αφής.

3

Δεύτερον, είναι απαραίτητο να επιλέξετε το τηλέφωνοσε ξεχωριστές παραμέτρους. Εδώ το πιο σημαντικό είναι να επιλέξετε τις ίδιες παραμέτρους που θα πρέπει να έχετε στο τηλέφωνό σας. Μεταξύ των κύριων ιδιοτήτων των τηλεφώνων της Nokia είναι οι εξής. Τύπος τηλεφώνου: ένα τηλέφωνο με μια αφή ή συμβατική οθόνη, ένα μουσικό τηλέφωνο ή ένα τηλέφωνο με κάμερα, ένα έξυπνο τηλέφωνο ή ένα κανονικό τηλέφωνο. Μορφή: κλασικό μπαρ καραμελών, τηλέφωνο slider, τηλέφωνο clamshell, quarty τηλέφωνο. Τα βασικά σύνολα λειτουργιών τηλεφώνου: η παρουσία της κάμερας, το μέγεθος της οθόνης, η παρουσία Wi-Fi και Bluetooth, υποστήριξη GPS.

4

Τα smartphones της Nokia είναι πολυλειτουργικάσυσκευές που εκτελούν πολλαπλά λειτουργικά συστήματα. Κατά κανόνα, τα συστήματα αυτά είναι είτε το Symbian είτε το Windows Phone, το οποίο είναι πιο χαρακτηριστικό για μοντέρνα μοντέλα αισθητήρων. Τα πλεονεκτήματα αυτών των συσκευών είναι η δυνατότητα εγκατάστασης νέων εφαρμογών, προγραμμάτων και παιχνιδιών (η διαθεσιμότητα δωρεάν προγραμμάτων και παιχνιδιών), η διαθεσιμότητα καλύτερων τεχνικών χαρακτηριστικών (καλή κάμερα, μεγάλοι όγκοι μνήμης RAM, μέγεθος οθόνης). Μεταξύ των αδυναμιών αυτής της σειράς μοντέλων μπορεί να αποδοθεί υψηλό επίπεδο κατανάλωσης ενέργειας και χαμηλό ποσοστό χρήσης της μπαταρίας.

Συμβουλή 3: Πώς να επιλέξετε ένα clamshell

Το clamshell είναι ένα απαραίτητο πράγμα στη χώρα καιστο σπίτι. Πιθανώς κάθε άτομο ονειρεύεται μια καυτή ημέρα που βρίσκεται στη σκιά σε μια κούνια. Το πρόβλημα προκύπτει μόνο με τη σωστή επιλογή του. Είναι απαραίτητο να προσεγγίσουμε αυτό το ζήτημα με ευθύνη.

Πώς να επιλέξετε ένα clamshell

Οδηγίες

1

Σε αντίθεση με ένα απλό κρεβάτι, clamshell μπορεί εύκολα να διπλωθεί και να καθαριστεί σε μια ντουλάπα. Επίσης, είναι πολύ φθηνότερο από οποιοδήποτε άλλο ύπνο. Ωστόσο, clamshell δεν είναι απαραίτητο για την τιμή αλλά για την ποιότητα.

2

Επί του παρόντος, το πιο προσιτόΠρόκειται για συμπαγή μοντέλα που χρησιμοποιούνται κυρίως χωρίς στρώματα. Αυτά περιλαμβάνουν clamshells που δεν έχουν στρώματα. Δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Αξίζει να σημειωθεί, η ευκολία που έχουν το πιο ελάχιστο. Χρησιμοποιούνται καλύτερα για μια σύντομη ανάπαυση.

3

Υπάρχουν clamshells από μόνο έναιστού. Το πρόβλημα είναι ότι με την πάροδο του χρόνου πέφτει, και οι ραφές αποκλίνουν. Εάν έχετε αποφασίσει να αγοράσετε ένα τέτοιο ύπνο, δώστε προσοχή στην ποιότητα των ραφών, καθώς και στο υλικό του ίδιου του υφάσματος. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων, μπορεί κανείς να σημειώσει το μικρότερο μέγεθος στην διπλωμένη μορφή και το μικρότερο βάρος. Το πλαίσιο είναι συνήθως κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Αυτό το προϊόν είναι απαραίτητο για την κινητή αναψυχή, όταν το βάρος και το μέγεθος έχουν μεγάλη σημασία.

4

Υπάρχουν πολλά κλασικά clamshells στην αγορά. Αποτελούνται από ελατήρια και ύφασμα. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό το clamshell γίνεται επίσης άχρηστο. Αυτό συμβαίνει εάν ο κατασκευαστής χρησιμοποιεί υλικά χαμηλής ποιότητας για την κατασκευή ελατηρίων. Το ελατήριο θα τεντωθεί και το ύφασμα θα χαλαρώσει.

5

Κλειδαριές, οι βάσεις των οποίων είναι χάλυβαςlamellas, μπορεί να αποδοθεί στην επιλογή του προϋπολογισμού. Είναι φθηνές. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το clamshell δεν θα είναι σε θέση να παρέχει επαρκή ακαμψία. Με την πάροδο του χρόνου, θα υπάρξει μια κρεμάστρα. Για μεγάλες διακοπές είναι καλύτερο να αγοράσετε clamshell με ξύλινες σχάρες. Είναι καλύτερο αν πρόκειται για μια συνδυασμένη έκδοση - τεντωμένη στο ύφασμα των ελατηρίων και στις ξύλινες σανίδες. Έχουν καλή ακαμψία της βάσης. Εάν χρησιμοποιείτε επίσης ένα υψηλό στρώμα, μπορείτε να απολαύσετε όλες τις γοητείες μιας άνετης διαμονής.

Συμβουλή 4: Πώς να αποσυναρμολογήσετε ένα τηλέφωνο clamshell

Η δημοτικότητα του σύγχρονου πτυσσόμενου κυττάρου τηλεφώνων εξηγείται από ένα πλεονεκτικό συνδυασμό της κομψότητας των μορφών και της πλούσιας λειτουργικότητας. Αυτά τα τηλέφωνα έχουν συγκεκριμένες ανεπάρκειες, για την αυτο-εξάλειψη των οποίων πρέπει να ξέρετε πώς να αποσυναρμολογήσετε σωστά

Πώς να αποσυναρμολογήσετε ένα τηλέφωνο clamshell

Θα χρειαστείτε

  • κινητό τηλέφωνο-κούνια.
  • - κατσαβίδι TORX T-5.
  • - Επίπεδο κατσαβίδι.
  • - λεπτό προστατευτικό φιλμ για την οθόνη.

Οδηγίες

1

Περιστρέψτε το τηλέφωνο -clamshell για να έχετε πρόσβαση στην μπαταρίαδιαμέρισμα. Μετακινήστε προσεκτικά το κάλυμμα για να αφαιρέσετε την μπαταρία. Εάν δεν ανοίξετε αμέσως το διαμέρισμα, μην πιέζετε πάρα πολύ. Σκουπίστε το πίσω μέρος του τηλεφώνου με ένα υγρό πανί, αφαιρέστε τη σκόνη και τη βρωμιά από την υποδοχή μεταξύ του καλύμματος της μπαταρίας και του περιβλήματος. Χρησιμοποιήστε μια συνηθισμένη ξύλινη οδοντογλυφίδα ως μικρό μοχλό και προσπαθήστε ξανά να τραβήξετε την μπαταρία από το τηλέφωνο. Η χρήση της οδοντογλυφίδας σε αυτή την περίπτωση οφείλεται στο γεγονός ότι η αιχμηρή ακμή της δεν μπορεί να γρατσουνίσει το σώμα του κινητού τηλεφώνου. Εάν εργάζεστε με βελόνα ή με πείρο, δεν μπορεί να αποφευχθεί η γρατζουνιά. Αντί για μια οδοντογλυφίδα, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να ανοίξετε το καπάκι με γωνία παλιάς πιστωτικής κάρτας.

2

Αφού η μπαταρία είναι με ασφάλειααποσυνδεθείτε, προχωρήστε στην ανάλυση του τηλεφώνου. Αφαιρέστε τις τέσσερις γωνιακές βίδες. Είναι καλύτερα να δουλέψετε με ένα μαγνητικό κατσαβίδι για να αποφύγετε να χάσετε τους συνδετήρες και να το φέρετε μέσα στο τηλέφωνο. Συγκεντρώστε μια μικρή τσάντα ή κουτί για otkruchennyh γρανάζια, το μέγεθός τους είναι τόσο μικρό, ώστε η απρόσεκτη στάση για να χάσει τα άνευ αξίας. Η αγορά νέων συνδετήρων μπορεί να διαρκέσει αρκετό χρόνο.

3

Τώρα γυρίστε το τηλέφωνο -clamshell πληκτρολογήστε επάνω και βρείτε τα πόδια από καουτσούκ που καλύπτουν μερικά ακόμα γρανάζια. Πιάστε τα πόδια με το νύχι σας και απενεργοποιήστε το συνδετήρα, που βρίσκεται στο κάτω μέρος του μπροστινού μέρους του τηλεφώνου, κάτω από το πληκτρολόγιο.

4

Για να ανοίξετε τη θήκη, χρησιμοποιήστε το διαμεσολαβητήή μια παλιά πιστωτική κάρτα. Περάστε απαλά το επιλεγμένο εργαλείο και από τις δύο πλευρές της θήκης για να απελευθερώσετε τα μάνδαλα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην τοποθέτηση της θήκης στο μεντεσέ, η οποία είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία του καλύμματος του τηλεφώνου. Το μάνδαλο σε αυτό το μέρος είναι πολύ εύθραυστο, επίσης υπό σταθερό φορτίο. Εργαστείτε πολύ προσεκτικά, μην βιαστείτε, αφού το σπασμένο μάνδαλο θα κάνει όλη τη δουλειά να μην έχει νόημα.

5

Καταργήστε τη διάταξη πληκτρολογίου καιαρκετές στάσεις από καουτσούκ. Σηκώστε την κύρια κάρτα τηλεφώνου ελαφρώς προς τα αριστερά και επάνω για να ανιχνεύσετε τη γλώσσα που την ασφαλίζει. Αποσυνδέστε την πλακέτα τραβώντας τη γλωττίδα και τοποθετήστε τη σε ξεχωριστή θήκη ή κιβώτιο για να διατηρήσετε τα μέρη ανέπαφα.

6

Κατά την αποσυναρμολόγηση της οθόνης, κόψτε τοφιλμ, ώστε να μην καταστραφεί η διαφάνεια και να μη γρατσουνιστεί. Να είστε πολύ προσεκτικοί κατά την αφαίρεση της ελαστικής ταινίας. Εάν σπάσει, τότε όταν συλλέγετε το τηλέφωνο, η ελαστική ταινία θα πρέπει να τοποθετηθεί στην κόλλα. Και αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα αποσυναρμολόγησης της οθόνης του τηλεφώνου.

Συμβουλή 5: Πώς να επιλέξετε το σωστό τηλέφωνο για τον εαυτό σας

Σήμερα κυτταρική τηλεφωνικού αριθμού έχει γίνει μια απαραίτητη συσκευή για σχεδόν κάθε άνθρωπο. Στη σημερινή αγορά υπάρχει μια τεράστια ποικιλία κινητών μοντέλων τηλεφωνικού αριθμούs, ξεκινώντας με στοιχειώδεις συσκευές (για παράδειγμα, για τη γιαγιά σας) και τελειώνοντας με μοντέλα με άπειρες δυνατότητες. Για την επιλογή του κινητού τηλεφωνικού αριθμούαλλά είναι απαραίτητο να προσεγγίσουμε με τη μέγιστη προσοχή, επειδή δεν μπορούν όλοι να έχουν την πολυτέλεια να αλλάξουν την κυτταρική τηλεφωνικού αριθμούs. Έτσι, για να κάνετε τη σωστή αγορά, πρέπει να γνωρίζετε τα παρακάτω χαρακτηριστικά.

Πώς να επιλέξετε το σωστό τηλέφωνο για τον εαυτό σας

Οδηγίες

1

Form factor.Today, τα πιο δημοφιλή σχέδια της κυτταρικής τηλεφωνικού αριθμούΤα παρακάτω είναι τυποποιημένα μονοκόμματα, "clamshell" και ένα ρυθμιστικό. • Monoblock - η πιο γνωστή μορφή τηλεφωνικού αριθμούΈχει μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο. Αν επιλέξετε ένα τέτοιο μοντέλο, τότε δεν πρέπει να κυνηγήσετε το ελάχιστο μέγεθος τηλεφωνικού αριθμούa, δεδομένου ότι πρέπει να εφαρμόζετε συνεχώς τηλεφωνικού αριθμού Στο αυτί για να ακούσει τον συνομιλητή, ή στο στόμα, να του απαντήσει. Επίσης, αυτές οι κινητές συσκευές δεν έχουν προστασία οθόνης τηλεφωνικού αριθμού • Όλα τα προβλήματα monobloc που επιλύθηκαν στο τηλεφωνικού αριθμούah-cots. Σε αυτά τα μοντέλα, το μικρόφωνο και το ηχείο βρίσκονται στη βέλτιστη απόσταση, οπότε δεν χρειάζεται να σκίσετε ανάμεσα στην επιθυμία να ακούσετε ή να απαντήσετε στον συνομιλητή. Για μέγιστη ευκολία, επιλέξτε το "clamshell", το οποίο διαθέτει μια εξωτερική οθόνη, πάνω του μπορείτε να δείτε τον αριθμό του καλούντος. Το μόνο μειονέκτημα τέτοιων μοντέλων είναι ότι το σχέδιο τηλεφωνικού αριθμούαλλά υπολογίζεται μόνο σε ένα ορισμένο ποσό• Ο ρυθμιστής είναι μια συσκευή στην οποία η οθόνη και το πληκτρολόγιο τοποθετούνται σε διαφορετικά μέρη. Στο ρυθμιστικό, μόνο το πληκτρολόγιο είναι προστατευμένο, έτσι τηλεφωνικού αριθμούΘα πρέπει επίσης να το αποθηκεύσετε στην περίπτωση.

2

Η ποιότητα της εικόνας που βλέπετε στην οθόνη τηλεφωνικού αριθμούα, εξαρτάται από πολλά χαρακτηριστικά: τον τύπο, το μέγεθος και την ανάλυση της οθόνης. Κύριοι τύποι απεικονίσεων τηλεφωνικού αριθμούs είναι οθόνες UFB, STN, TFT και OLED. Οι δύο πρώτες χρησιμοποιούνται σε φθηνά μοντέλα και υπάρχουν οθόνες OLED και TFT τηλεφωνικού αριθμούah πάνω από τη μεσαία τάξη. Το μέγεθος της οθόνης θα πρέπει να επιλέγεται ανάλογα με τις ανάγκες σας. Αν πρόκειται να παρακολουθείτε συχνά βίντεο ή φωτογραφίες, αξίζει να αγοράσετε τηλεφωνικού αριθμού με μεγάλη οθόνη.

3

Ο τύπος και η χωρητικότητα της μπαταρίας. Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες επιλογής τηλεφωνικού αριθμούαλλά η διάρκεια της λειτουργίας του εξαρτάται από τον τύπο και την χωρητικότητα της μπαταρίας. Τώρα στο κινητό τηλεφωνικού αριθμούΥπάρχουν δύο τύποι μπαταριών που χρησιμοποιούνται: Ιόντων λιθίου και πολυμερούς λιθίου. Τα τηλέφωνα που είναι εξοπλισμένα με μπαταρίες ιόντων λιθίου δεν χρειάζονται επαναφόρτιση μέχρι να αποφορτιστούν πλήρως. Αλλά οι μπαταρίες λιθίου-πολυμερούς χαρακτηρίζονται από υψηλή ενέργεια και μεγάλη διάρκεια ζωής τηλεφωνικού αριθμούΟι χρήσεις με ένα συνηθισμένο σύνολο λειτουργιών χρησιμοποιούνται μπαταρίες χωρητικότητας 600-800 mAh, και για επικοινωνίες - 1000-1500 mAh.

4

Memory.If χρειάζεστε τηλεφωνικού αριθμού με προηγμένες λειτουργίες πολυμέσων, στη συνέχειαΘα πρέπει να επιλέξετε ένα μοντέλο με τη δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικών καρτών μνήμης. Διαφορετικά, μπορεί να διαπιστώσετε ότι, έχοντας ένα εξαιρετικό mp3 player, δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε ακόμη και μια ντουζίνα διαφορετικά τραγούδια.