Πού μπορώ να πάω μετά από το κολλέγιο;

Πού μπορώ να πάω μετά από το κολλέγιο;Όσοι, μετά την ένατη τάξη, αποφάσισαν να συνεχίσουνη κατάρτιση δεν είναι σε ένα ολοκληρωμένο σχολείο, αλλά σε ένα κολλέγιο ή μια τεχνική σχολή, γίνονται ειδικοί πολύ νωρίτερα από τους συμμαθητές τους. Ωστόσο, πέρα ​​από το κατώφλι του σχολείου, οι απόφοιτοι συχνά αναρωτιούνται τι θα ακολουθήσει;

http: 1376358018 //dtsftds8zh9s83s.sludfront.net/vordpress_itages/itages/produtstion/939/original/Nov-to-studiy-for-the-LSAT-vnile-fully-emploed.zhpg;

Η γνώση που αποκτήσατε στο κολλέγιο,θα είναι σίγουρα χρήσιμο σε εσάς στο μέλλον. Σε αντίθεση με τους χθεσινούς μαθητές, που έχουν σπουδάσει το πρόγραμμα σπουδών της σχολής για δέκα χρόνια, αλλά δεν έχουν αποφασίσει για τη μελλοντική τους ειδικότητα, έχετε ήδη επαγγελματικές δεξιότητες, έχετε κάποια εμπειρία. Επιπλέον, το πλεονέκτημά σας είναι ο χρόνος και η ελευθερία επιλογής.

Ακόμη και αν καταλάβετε ότι δεν έχετε λάβει εκπαίδευσηαρκετά στην περιοχή στην οποία θέλετε να αναπτυχθούν επαγγελματικά, θα εξακολουθούν να έχουν αρκετό χρόνο για να αλλάξει ριζικά την κατεύθυνση της καριέρας του. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα και ένα ή δύο χρόνια για να εργαστούν στην ειδικότητα που έχουν ήδη λάβει, και στη συνέχεια, όταν παίρνετε αυτό ή την απόφαση, να πάει στο κολέγιο ή σε άλλο κολέγιο. Ειδικά, για να αποκτήσετε μια δεύτερη επαγγελματική εκπαίδευση θα είναι πιο εύκολο, καθώς η μελέτη γενικό πρόγραμμα εκπαίδευσης θα απαιτηθεί μια δεύτερη φορά.

Εάν η επιλεγμένη πορεία εργασίας αποδειχθεί ότι είναιψυχή, μπορείτε να αρχίσετε αμέσως να εργάζεστε στην ειδικότητα, κερδίζοντας έτσι ένα πλεονέκτημα έναντι των πανεπιστημιακών πτυχιούχων στην εργασιακή εμπειρία. Ίσως, για την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας, θα χρειαστείτε ένα δίπλωμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο μέλλον, αλλά θα είναι δυνατό να το αποκτήσετε ερήμην, πρακτικά χωρίς διακοπή από την εργασία. Ωστόσο, ο χώρος εργασίας θα πρέπει να επιλέγεται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει προοπτική ανάπτυξης σταδιοδρομίας στο μέλλον, διότι ακόμη και το υψηλότερο αμειβόμενο επάγγελμα χωρίς τη δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης είναι ένας τρόπος πουθενά.

Σε περίπτωση που σας άρεσε να σπουδάσετε, και εσείςεπιθυμείτε να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας για ένα πιο πολύτιμο δίπλωμα, το κολλέγιο θα σας κάνει επίσης μια χάρη, αφού πολλά πανεπιστήμια δέχονται αποφοίτους με δευτεροβάθμια ειδική εκπαίδευση με προτιμησιακούς όρους. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να φτάσετε στο δεύτερο μάθημα ταυτόχρονα, εξακολουθείτε να μελετάτε το πρώτο έτος θα σας φανεί αρκετά απλό, επειδή τα περισσότερα από τα θέματα που έχετε ήδη περάσει.

Κατά κανόνα, οι άνθρωποι πηγαίνουν στο κολέγιοένα μικρό χρονικό διάστημα για να κυριαρχήσει το επάγγελμα, χάρη στο οποίο μπορείτε να παρέχετε μια ανεξάρτητη ζωή και ακόμη και να βοηθήσετε τους γονείς σας. Σε κάθε περίπτωση, μετά το τέλος της δευτεροβάθμιας ειδικές εκπαιδευτικές ίδρυμα θα πρέπει να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε αυτό το έγγραφο: στείλετε το βιογραφικό, καλέστε διαφημίσεις, οι οποίες συχνά δημοσιεύτηκε στα διοικητικά συμβούλια των πληροφοριών των κολεγίων και των τεχνικών σχολών, για να μελετήσει τις εφημερίδες και ιστοσελίδες με τις κενές θέσεις. Ξεκινήστε μια αναζήτηση εργασίας καλύτερα λίγο πριν αποφοιτήσετε από το κολέγιο για να προσφέρετε στον εαυτό σας ένα μικρό πλεονέκτημα έναντι άλλων αποφοίτων.