Καλύτερες διαδραστικές σφαίρες

Καλύτερες διαδραστικές σφαίρεςΠώς να κάνει ένα παιδί να ενδιαφέρεται για τη γεωγραφία - αυτόπολλοί γονείς κάνουν μια ερώτηση. Και ένας διαδραστικός κόσμος μπορεί να βοηθήσει, θα είναι ενδιαφέρον τόσο για τους νεότερους φοιτητές όσο και για τους ενήλικες. Οι παραγωγοί προσφέρουν διάφορα μοντέλα, επιλέγουν το καλύτερο διαδραστικό σφαιρίδιο που χρειάζεστε για να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις για αυτό.

Διαδραστική σφαίρα

Τι είναι διαδραστική σφαίρα

Ο διαδραστικός κόσμος είναι αμια συσκευή παρόμοια με την κλασική σφαίρα. Ωστόσο, στη βάση υπάρχει ένας πραγματικός υπολογιστής με προγραμματισμένους τρόπους λειτουργίας και η επιφάνεια της σφαίρας είναι διαμορφωμένη κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις πόλεις και τις χώρες επισημαίνοντάς τις με ένα στυλό.

Σήμερα τα πιο δημοφιλή είναι δύομοντέλα διαδραστικών εκπαιδευτικών σφαιρών. Αυτό είναι το Smart Globe 3 από το Oregon Scientific και το Intelliglobe από την Replogle Globes. Και οι δύο είναι Russified, δηλαδή "μιλούν" στα ρωσικά, και οι δύο έχουν τρόπους εκπαίδευσης και προγραμματισμένα παιχνίδια. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές διαφορές που μπορούν να επηρεάσουν την επιλογή του μοντέλου.

Διαδραστική Globe Globe

Πρόκειται για μια μικρή σφαίρα, η διάμετρος της οποίας είναι 26 cm (σεδιαφορά από την Oregon Scientific με τα 30 cm). Η ίδια η μπάλα μοιάζει με δύο μονολιθικά ημίσεα, που συνδέονται με ένα θεαματικό στεφάνι στην περιοχή του ισημερινού, η επιφάνεια εντοπίζεται πολύ ποιοτικά. Μια ειδική στυλό σάς επιτρέπει να λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με τον τόπο ενδιαφέροντος στο χάρτη.

Η λεπτομερής περιγραφή των χαρτών λαμβάνει υπόψη τις ιδιαιτερότητες της περιοχής,δηλαδή η Ρωσία και τα γύρω εδάφη περιγράφονται λεπτομερώς. Υπάρχουν κράτη όπως η Νότια Οσετία, τα οποία αναγνωρίζονται από τη Ρωσία και δεν αναγνωρίζονται από πολλές άλλες χώρες. Επιπλέον, παρακάτω υπάρχει ένας ξεχωριστός χάρτης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, που δείχνει τα θέματα και τις μεγάλες πόλεις, και μπορείτε να μάθετε για αυτά διαφορετικές λεπτομέρειες.

Η διαδραστική σφαίρα Smart Globe προσφέρει διάφορες επιλογές παιχνιδιού, με ποικίλα επίπεδα δυσκολίας και την ικανότητα να υπονοούν. Επιπλέον, μπορείτε να αναπτύξετε ανεξάρτητα σενάρια για παιχνίδια.

Interactive Globe Intelliglobe

Η επιφάνεια της μπάλας διαφέρει σημαντικά από την SmartGlobe, είναι κατασκευασμένο από χαρτί με αξιοσημείωτο, αν και όχι πολύ, ανακουφιστικό αποτέλεσμα. Αυτό επιτρέπει στα παιδιά να φανταστούν το ύψος των βουνών και το βάθος των θαλασσών, αλλά η παρουσία αρκετών θραυσμάτων χαρτιού έχει οδηγήσει στο γεγονός ότι οι παραλληλίες και τα σύνορα των κρατών δεν συγκλίνουν παντού.

Ο διαδραστικός χάρτης του Oregon σχετικά με τον πλανήτηΕπιστημονική αισθητά αμερικανοποίηση. Ενδείκνυται μόνο μεγάλες πόλεις της Ρωσίας, καθώς και μη αναγνωρισμένες χώρες που δεν κάνουν στο χάρτη. Πληροφορίες σχετικά με τη Ρωσία, η οποία παρέχει διαδραστικές πένα δεν είναι πάντα κατάλληλα (που δείχνουν προς τα νότια Ουράλια, είναι δυνατόν να αποκτήσει δεδομένα σχετικά με τον Αρκτικό Ωκεανό) - προφανώς, απλά μεταφράζεται από άλλες γλώσσες και να προσαρμοστούν στη χώρα.

Τα παιχνίδια σε αυτό το μοντέλο υπάρχουν επίσης, αλλά είναι περισσότερο για ενήλικα παιδιά, χωρίς επιλογή επιπέδου και συμβουλές. Για να κερδίσετε σε κάποια από αυτά, πρέπει να καταλάβετε καλά τη γεωγραφία.

Ποια διαδραστική σφαίρα επιλέξτε

Έτσι, όταν επιλέγετε μια διαδραστική πλατφόρμα εκπαίδευσης, πρέπει να εξετάσετε τις απαιτήσεις για αυτό.

  • Το παιδί χρειάζεται πληροφορίες για τη Ρωσία ή καλύτερη εστίαση στον υπόλοιπο κόσμο.
  • Είναι απαραίτητο να ενδιαφέρεστε το παιδί με τα παιχνίδια ή αρκεί να λάβετε πληροφορίες σχετικά με γεωγραφικά αντικείμενα.
  • Οι πρόσθετες πληροφορίες έχουν σημασία. Αν το διαδραστικό κόσμο Smart Globe έμφαση σε ζώα, εθνικά πιάτα, τα μνημεία, η Intelliglobe πει περισσότερα για τα αξιοθέατα, τα θρυλικά διαδρομές του ταξιδιού, την οικολογία, τη δημογραφία.