Τι είναι ο οπτικοποιητής;

Τι είναι ο οπτικοποιητής;Ο σύγχρονος δάσκαλος χρησιμοποιεί μέσα τουλειτουργούν πολλές χρήσιμες συσκευές που συμβάλλουν στην απλοποίηση της διαδικασίας εκμάθησης και την αποτελεσματικότητά της. Σε τέτοιες συσκευές είναι δυνατή η μεταφορά κάμερας εγγράφων, με τη βοήθεια της οποίας είναι δυνατή η δημιουργία μιας εικόνας οποιουδήποτε αντικειμένου σε πραγματικό χρόνο.

Κάμερα εγγράφου εφαρμογής
Η κάμερα εγγράφων είναι ηλεκτρονικήΜια συσκευή με την οποία εμφανίζεται οποιοδήποτε αντικείμενο σε μεγέθυνση. Μπορεί να συνδεθεί με οθόνη υπολογιστή, τηλεόραση ή βιντεοπροβολέα - σε αυτή την περίπτωση, η προβολή είναι δυνατή ακόμη και σε έναν κοινό τοίχο.

Πώς να επιλέξετε κάμερα εγγράφων

Κατά την επιλογή μιας συσκευής, πρέπει να λάβετε υπόψη τα διάφορα χαρακτηριστικά, στα οποία εξαρτάται η ποιότητα και η ευκολία της εργασίας.

  • Διαστάσεις. Μαζί με φορητές κάμερες εγγράφων βάρους 2-3 κιλών, υπάρχουν επιτραπέζια μοντέλα με ενσωματωμένη φωτεινή πλάκα.
  • Το τρίποδο μπορεί να είναι εύκαμπτο ή μηχανικό. Το πρώτο είναι πολύ πιο βολικό, διότι σας επιτρέπει να στοχεύσετε την κάμερα με μεγαλύτερη ακρίβεια.
  • Είδος παραγωγής. Η κάμερα μπορεί να είναι εξοπλισμένη με έξοδο USB για σύνδεση σε υπολογιστή, με υποδοχές VGA / TV / DVI για σύνδεση με προβολέα ή τηλεόραση.
  • Η οπτική καθορίζει πόσο και ποιοτικά θα μεγεθυνθεί η εικόνα. Εάν το οπτικό ζουμ αυξάνει πραγματικά την ανάλυση, τότε το ψηφιακό πλησιάζει μόνο οπτικά.

Εφαρμογή του Visualizer

Οι περισσότερες φορές οι κάμερες εγγράφων χρησιμοποιούνται στα σχολεία,πανεπιστήμια, κολέγια. Για να ενδιαφερθούν οι σπουδαστές και οι σπουδαστές, οι εκπαιδευτικοί προσπαθούν να κάνουν τα μαθήματα ενδιαφέροντα και διαδραστικά, και η εργασία με την κάμερα εγγράφων συμβάλλει σε αυτό. Ακόμα και η ανάλυση της τελευταίας δοκιμαστικής εργασίας θα προσελκύσει την προσοχή των μαθητών, αν όλα συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη της οθόνης.

Η εφαρμογή του Visualizerθέματα. Ο δάσκαλος ή η παρουσίαση μπορεί να παρουσιάσει σε μεγάλο ακροατήριο οποιοδήποτε κείμενο, διαφάνεια, θέμα. Αυτό μπορεί να είναι ένα πολύπλοκο φυσικό ή χημικό πείραμα, το οποίο γίνεται καλύτερα σε ασφαλή απόσταση ή σε μεγέθυνση ενός οπτικού μικροσκοπίου.

Προετοιμασία για μια παρουσίαση ή ένα μάθημα σημαντικάαπλουστευμένη. Αρκεί να αντιγράψετε τα επιθυμητά μοτίβα από το βιβλίο, σχεδιάστε ένα διάγραμμα σε ένα φύλλο Α4 - και θα είναι διαθέσιμο για προβολή σε όλη την κοινότητα. κάμερα εγγράφων στην τάξη γίνεται ένα απαραίτητο εναλλακτική λύση για αφίσες και πολύπλοκες οφέλη.