Συμβουλή 1: Καλύτεροι έξυπνοι διαδραστικοί πίνακες

Συμβουλή 1: Καλύτεροι έξυπνοι διαδραστικοί πίνακεςΟι διαδραστικοί πίνακες γίνονται όλο και περισσότεροαναντικατάστατη στη διαδικασία μάθησης. Χωρίς αυτούς είναι αδιανόητο στερεά σεμινάρια και παρουσιάσεις, είναι πλέον κοινός τόπος στους φορείς σχεδιασμού, επιχειρήσεις, πανεπιστήμια, κολέγια και ακόμη και τα γενικά σχολεία. Ένα από τα καλύτερα στην ποιότητα, τη συναρμολόγηση και το λογισμικό είναι οι διαδραστικοί πίνακες Smart.

Διαδραστικοί έξυπνοι πίνακες

Πλεονεκτήματα Έξυπνοι διαδραστικοί πίνακες

Το Smart θεωρείται ο παγκόσμιος ηγέτης στηνπαραγωγή διαδραστικών λευκών πλακών. Ήταν εκείνη που το 1986 ανέπτυξε την έννοια της οθόνης αφής, και το 1991 κυκλοφόρησε το πρώτο συμβούλιο για τους καταναλωτές. Από τότε έχουν αναπτυχθεί διάφορες γραμμές απλών και βολικών λύσεων, οι οποίες επιτρέπουν τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της κατάρτισης και τη βελτίωση της ποιότητας της ομαδικής εργασίας.

Διαδραστική συμβούλιο του σκάφους είναι αΜια οθόνη που προβάλλεται στον προβολέα χρησιμοποιώντας έναν προβολέα. Ο προβολέας διαβάζει τις πληροφορίες και τις μεταφέρει στον υπολογιστή. Χάρη σε ένα ειδικά σχεδιασμένο διαισθητικό έλεγχο, μπορείτε να εργαστείτε όχι μόνο με ειδικά σήματα, αλλά και με το δάχτυλό σας, τον αγκώνα, την παλάμη, το μολύβι και άλλες μεθόδους.

Στις καλύτερες διαδραστικές πλακέτες πίνακα εγκατεστημένεςΛογισμικό Smart Notebook - μπορείτε να εργαστείτε με οποιοδήποτε κείμενο, αντικείμενα, ηχογραφήσεις, βίντεο, πόρους του παγκόσμιου δικτύου. Η πλατφόρμα σας επιτρέπει να εγγράφετε απευθείας πάνω από τα ανοιχτά έγγραφα και να αποθηκεύετε πληροφορίες και τα ανοιχτά έγγραφα θα είναι τα ίδια προγράμματα.

Μοντέλα δημοφιλή διαδραστικοί πίνακες Smart Board

Το διαδραστικό πίνακα SMART Board 480 εξετάζεταιτην καλύτερη σχέση τιμής-ποιότητας. Η διαχείριση των γραφικών μπορεί να χρησιμοποιεί ξηρό δείκτη, δάχτυλα ή φοίνικα, ενώ είναι δυνατή η σύζευξη. Το μικρό μέγεθος οθόνης (μέγιστο 77 ίντσες) περιορίζει το πεδίο εφαρμογής, είναι πιο κατάλληλο για μικρές τάξεις ή εταιρείες, είναι ένα διαδραστικό παιδικό συμβούλιο.

Ένα πολύ πιο λειτουργικό μοντέλο είναιSMART Board 680. Είναι συμβατό με Windows, Mac και Linux, εύκολο στη διαχείριση χάρη σε ένα ειδικά σχεδιασμένο πάνελ ECP. Τα μαθήματα με το interactive whiteboard γίνονται πολύ πιο συναρπαστικά και πλουσιότερα χάρη σε νέα χαρακτηριστικά.

Ο διαδραστικός πίνακας SMART Board X880 συνδυάζειακόμα περισσότερες καινοτομίες και λειτουργίες. Στην όγδοη σειρά υλοποιείται η τεχνολογία DviT, χάρη στην οποία πολλοί άνθρωποι μπορούν να εργάζονται ταυτόχρονα σε διαφορετικά άκρα του πίνακα. Με απλές χειρονομίες μπορείτε να περιστρέψετε, να μετακινήσετε αντικείμενα, να αλλάξετε την κλίμακα των εικόνων.


Συμβουλή 2: Πώς να εγκαταστήσετε σενάριαΣε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό, αλλά σχεδόν κάθε site χρησιμοποιεί στις εργασίες της σεναρίων. Ακόμη και ιστότοποι που δεν παρέχουν στους επισκέπτες διαδραστικές λειτουργίες και δεν έχουν οπτικά ή ηχητικά εφέ στις σελίδες που χρησιμοποιούν σεναρίων Στο στάδιο της συγκέντρωσης των ίδιων των σελίδων στο διακομιστή. Επομένως, όταν υπάρχει ανάγκη να γίνουν κάποιες λειτουργικές αλλαγές στον ιστότοπό σας, συχνά πρέπει να ασχοληθείτε με σενάρια. Ας δούμε πώς να εγκαταστήσετε σεναρίων στην τοποθεσία.

Εγκαθιστώντας δέσμες ενεργειών στον ιστότοπο
Οδηγίες

1


Κατά κανόνα, σεναρίων διανέμονται σε αρχειοθετημένη μορφή. Υπάρχει μια τεχνική δυνατότητα αποσυμπίεσης αρχείων απευθείας στο διακομιστή όπου βρίσκεται ο ιστότοπός σας, αλλά είναι καλύτερα να το κάνετε στον υπολογιστή σας. Τα αρχεία με σενάρια συνήθως περιέχουν όχι μόνο τα αρχεία που απαιτούνται για την εργασία τους, αλλά και οδηγίες, και όχι σπάνια, και απλά διαφημίζουν υλικά που δεν χρειάζονται απολύτως στον server σας. Τα αρχεία δέσμης ενεργειών, προφανώς, θα έχουν επέκταση του js ή php - άλλες γλώσσες δέσμης ενεργειών σπάνια βρίσκονται σήμερα. Για τη δουλειά τους και τη σωστή εμφάνισή τους, απαιτούνται μερικές φορές αρχεία βιβλιοθηκών, cascading styles, εικόνες κ.λπ. Οι οδηγίες εγκατάστασης και διαμόρφωσης περιέχονται συνήθως σε ένα αρχείο κειμένου. Φροντίστε να το διαβάσετε - μόνο ο δημιουργός μπορεί να δώσει τη σωστή σειρά εγκατάστασης και τα χαρακτηριστικά χρήσης των προϊόντων του.

2


Αποσυσκευασμένα και καθαρισμένα από άχρηστα αρχείαθα πρέπει να μετακινηθείτε στο διακομιστή του ιστότοπού σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας ένα ειδικό πρόγραμμα που μεταφέρει αρχεία μέσω πρωτοκόλλου FTP (File Transfer Protocol). Εάν δεν το έχετε εγκαταστήσει, τότε μπορείτε να το κατεβάσετε ηλεκτρονικά - υπάρχουν πολλά από αυτά, τόσο πληρωμένα όσο και δωρεάν. Καλούνται οι πελάτες FTP, για παράδειγμα, FlashFXP, FileZilla, Cute FTP, WS FTP, Smart FTP, κ.λπ. Αλλά, βεβαίως, η εγκατάσταση, η διαμόρφωση και ο έλεγχος του προγράμματος απαιτεί χρόνο, όσο εύκολη και αν είναι η χρήση του. Υπάρχει μια άλλη δυνατότητα - στον πίνακα ελέγχου του ιστότοπου στη φιλοξενία σας, πιθανότατα υπάρχει ένας ενσωματωμένος διαχειριστής αρχείων. Σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία απευθείας μέσω του προγράμματος περιήγησης. Αν δεν έχετε τη δική σας φιλοξενία, αλλά χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε σύστημα διαχείρισης ιστότοπου, τότε θα πρέπει να υπάρχει ένας τέτοιος διαχειριστής αρχείων. Μένει μόνο να βρείτε πού είναι στο σύστημά σας, είναι - στον πίνακα ελέγχου, δυστυχώς, δεν υπάρχει ενιαία standarta.Esli μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διαχειριστή αρχείων, στη συνέχεια, κατά κανόνα, καμία πρόσθετη ενέργεια από τα αρχεία μετά τη λήψη δεν είναι απαραίτητη. Και κατά τη λήψη μέσω του προγράμματος-πελάτη FTP, ίσως χρειαστεί να "καθορίσετε επιπλέον δικαιώματα χρήστη". Αν έχετε εγκαταστήσει το σενάριο θα πρέπει να αλλάξει κάτι σε αρχεία στο διακομιστή, τα αρχεία πρέπει να διαβαστούν για να ορίσετε το χαρακτηριστικό = 777, και εκτελέσιμα σενάρια = 755 ή 644. Χαρακτηριστικά μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις ρυθμίσεις του διακομιστή σας - αυτά τα στοιχεία τοποθετούνται συνήθως στο «Συχνές Ερωτήσεις» ενότητα (FAQ), θα πρέπει να τα βρείτε εκεί, ή στην τεχνική υποστήριξη για τη φιλοξενία σας. Σε διάφορες FTP χαρακτηριστικά αρχείου πελάτη να αλλάξει τη λειτουργία υλοποιείται με διάφορους τρόπους - ίσως στο πρόγραμμά σας, η λειτουργία αυτή θα ονομάζεται CHMOD (συντομογραφία του αλλάξετε τη λειτουργία).

3


Μεταφορτώθηκε στο διακομιστή σεναρίων πρέπει να συνδεθείτε στον ιστότοπό σας. Οι ενέργειες που απαιτούνται για τη σύνδεση κάθε συγκεκριμένου σεναρίου ποικίλουν πολύ - εδώ δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς οδηγίες. Η καλύτερη επιλογή είναι αν ο κατασκευαστής δέσμης ενεργειών παρέχει μια αυτόματη εγκατάσταση του ληφθέντος συνόλου. Σε αυτή την περίπτωση, απλά πρέπει να πληκτρολογήσετε στο πρόγραμμα περιήγησης τη διεύθυνση του αρχείου του οποίου το όνομα καθορίζεται στην εντολή και να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα εκδώσει αυτό το αρχείο δέσμης ενεργειών. Εάν δεν υπάρχει εντολή, τότε μπορείτε να αναζητήσετε τον εαυτό σας στο αρχείο εγκατάστασης - συνήθως ονομάζονται install.php ή setup.php. Αλλά αν δεν υπάρχουν οδηγίες σε άγνωστα σενάρια, είναι καλύτερο να βρεθεί ένας αντικαταστάτης γι 'αυτούς.