Σύνθεση σχετικά με την Ενιαία Κρατική Εξέταση 2015: τι να εξετάσει

Σύνθεση σχετικά με την Ενιαία Κρατική Εξέταση 2015: τι να εξετάσειΤώρα έχει γίνει φανερό ότι κατά την Ενιαία Κρατική Εξέταση το 2015έτος, η σύνθεση επιστρέφεται, η οποία κάποτε ήταν υποχρεωτικό μέρος της τελικής εξετάσεως στη ρωσική γλώσσα στην 11η τάξη. Για ορισμένους μαθητές αυτές οι ειδήσεις έχουν γίνει δυσάρεστες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν ξέρουν πώς να προετοιμαστούν για αυτό το είδος εργασίας.

Σύνθεση σχετικά με την Ενιαία Κρατική Εξέταση 2015: τι να εξετάσει

Δεν είναι μυστικό ότι θα γραφτεί το δοκίμιο για τη ΧΡΗΣΗλογοτεχνικό υλικό. Για να αντιμετωπίσει κανείς επιτυχώς το έργο, είναι απαραίτητο να διαβάσει τα λογοτεχνικά έργα, τα οποία ορίζονται από τον καθηγητή στο σπίτι. Σε ακραίες περιπτώσεις - τουλάχιστον να εξοικειωθείτε με το σύντομο περιεχόμενό τους στο Διαδίκτυο, αν δεν προσποιείτε το υψηλότερο επίπεδο. Η λογοτεχνική αξιοπιστία είναι το πρώτο κριτήριο της επικείμενης εργασίας. Παρεμπιπτόντως, η δοκιμή της σύνθεσης των ρωσικών αποφοίτων του 2015 είναι ήδη στα μέσα Δεκεμβρίου, δηλαδή δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου χρόνος για προετοιμασία.

Η συνέπεια είναι διαφορετικήαπαίτηση γραπτής εργασίας. Για να το διατηρήσετε, θα πρέπει να εκπαιδεύετε καθημερινά σε εργασίες γραφής, τουλάχιστον σε μικρό ποσό. Διαβάστε την ιστορία, την ιστορία, τελείωσε το μυθιστόρημα, αμέσως είναι απαραίτητο να απαντήσετε σε κάποιο προβληματικό ζήτημα, το οποίο άγγιξε ο συγγραφέας. Σε αυτή την περίπτωση, βεβαιωθείτε ότι οι λέξεις "μην περάσετε" τα λόγια του λεγόμενου λεξιλογίου, μειωμένου λεξιλογίου ή, αντίθετα, πολύ βιβλιογραφικά ("zelo", "για" κ.ο.κ.). Έτσι, θα εκπαιδεύσετε τη λογοτεχνική αυθεντικότητα και την στυλιστική ενότητα.

Το μερίδιο του λέοντος από τα λάθη στα σχολικά δοκίμιααποτελούν λογικά λάθη, δηλαδή ασυνέπεια και ασαφή παρουσίαση. Όταν γράφετε το έργο, ακολουθήστε την ακολουθία της παρουσίασης, μην πηδήξετε από τη μια σκέψη στην άλλη. Αυτό θα βοηθηθεί τέλεια από ένα καλά σχεδιασμένο σχέδιο, το οποίο παρέχει σχεδόν το ήμισυ της επιτυχίας της μελλοντικής εργασίας.

Πριν από την κατάρτιση ενός σχεδίου,εργασίας στο μέλλον. Στη συνέχεια, στα σημεία, είναι απαραίτητο να καταγράψουμε τα μακρο-θέματα της μελλοντικής εργασίας. Είναι επιθυμητό κάθε μακρο-θέμα να χωρίζεται σε μικρο-θέματα. Θα κάνουν υποψίες του σχεδίου.

Όταν γράφετε ένα έργο, μην ξεχάσετε να το χρησιμοποιήσετεεκφραστικά μέσα: επιθέματα, μεταφορές, συγκρίσεις. Και επίσης να θυμάστε ότι η σύνθεση είναι ένα δημιουργικό είδος εργασίας, οπότε μην φοβάστε να πειραματιστείτε.