Συμβουλή 1: Πώς μοιάζει η Leshy;

Συμβουλή 1: Πώς μοιάζει η Leshy;


Leshiy, όπως οι περισσότεροι εκπρόσωποι των ακάθαρτωνδύναμη, είναι μέρος των αρχαίων παγανιστικών πεποιθήσεων. Μέχρι τώρα, η εικόνα του έχει διατηρηθεί από ρωσικές λαϊκές ιστορίες, οπότε δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς την εμφάνιση αυτού του πλάσματος.Πώς ένα σκυλί


Το Leshiy είναι το πνεύμα και ο ιδιοκτήτης του δάσους και τουπολλούς κατοίκους. Αν και το γκόμπλιν του βρίσκεται σε κάθε δάσος, του αποδίδεται μια ιδιαίτερη αγάπη για ερυθρελάτη. Συχνά, ένα γκόμπλιν είναι ντυμένο σαν άντρας, μόνο το αριστερό δάπεδο του καφτάν του είναι πνιγμένο πίσω από το δεξί του, και όχι το αντίστροφο, όπως φορούν οι άνθρωποι. Είναι περιφραγμένο από ένα δάσος dandy με ένα κόκκινο φύλλο. Τα παπούτσια του είναι συγκεχυμένα: το δεξί πόδι τοποθετείται στο αριστερό πόδι και το αριστερό είναι στο δεξί πόδι. Τα μάτια του είναι πράσινα και καίγονται με μια φωτεινή φλόγα.

Αν και ο γκόμπλιν προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο να κρύψει τονΗ "ακάθαρτη" προέλευση, δεν είναι τόσο εύκολο να το κάνει. Το πράγμα είναι ότι έχει μπλε αίμα και αν τον κοιτάξεις μέσα από το δεξί αυτί του αλόγου, το δέρμα του αποκτά ένα μπλε χρώμα. Δεν βλέπει τα φρύδια και τις βλεφαρίδες, χτένια τα μαλλιά στο κεφάλι του προς τα αριστερά. Αν το leshchi περπατήσει μέσα από τα δάση του, τότε η ανάπτυξή του είναι ίση με τα ψηλότερα δέντρα. Αλλά όταν το δασικό πνεύμα βγαίνει για μια βόλτα στην άκρη, μοιάζει με ένα μικρό χορτάρι και μπορεί να κρυφτεί κάτω από ένα φύλλο μούρων. Στο δάσος, το leshy βάζει σαν τρελός, χάνοντας συνεχώς το καπέλο του.

Εάν ένα άτομο πηγαίνει στο δάσος για μανιτάρια ήμούρα και παρασυρθεί, να περιπλανηθεί μέσα στο άλσος, ο διάβολος μπορεί να τον απελευθερώσουν στα μάτια της ομίχλης ότι θα είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στον κύκλο του αεροδρομίου στα μονοπάτια αναζήτηση για την ίδια θέση. Ενημερούμενοι άνθρωποι συμβουλεύουν το strayer να καθίσει στο κούτσουρο, να απομακρύνεται από τον εαυτό του και να γυρίσει προς τα έξω τα ρούχα και στη συνέχεια να το ξανακάνετε. Επιπλέον, πρέπει πάντα να ανταλλάσσετε τα παπούτσια αποσκευών. Αν τυχαίνει να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του ιδιοκτήτη του δάσους, θα πρέπει να τον πλησιάσει και να φωνάζουν ασφάλεια: «Πρόβατα κούπα, δέρας» Τότε ο διάβολος θα εξαφανιστούν, και αυτοτραυματισμούς ομίχλη θα διαλυθεί αμέσως, σαν να μην ήταν.Συμβουλή 2: Όπου ζει το Snow Maiden


Εάν είναι σαφές ότι ο Άγιος Βασίλης ζει στο δάσος κοντά στο Veliky Ustyug, τότε είναι ενδιαφέρον για πολλούς, αλλά πού είναι το Snow Maiden;Στον υψηλό πύργο. Μεγάλη Ustyug


Κατά τη διανομή κατοικιών, τις αρχέςαποφάσισε να ζήσει όπου γεννήθηκε - στην ένδοξη πόλη της Κωστόμακας. Η επιλογή του έπεσε, για τον απλό και καλό λόγο που γεννήθηκε στην Κοστρομά, από την εικόνα που δημιούργησε ο Ρώσος συγγραφέας και θεατρικός συγγραφέας Ν. Οστρόβσκι. Στη συνέχεια, στις σκηνές των πιο διάσημων μπαλέτων, το ίδιο μπαλέτο ονομαζόταν για τη μουσική του Π.Ι. Τσαϊκόφσκι. Το παιχνίδι που προβλήθηκε κέρδισε τις καρδιές εκατομμυρίων παιδιών και ενηλίκων.

Αποφασίστηκε να μην στείλει ένα αστέρι στο δάσος, αλλά να του δώσει ένα παλάτι στο κέντρο της πόλης. Φυσικά, ο πύργος της Σνεγκούρτσκα είναι πιο συγκρατημένος από τον Άγιο Βασίλη, αλλά τελικά είναι παλαιότερος και πιο σταθερός.

Σε αντίθεση με τον παππού του Άγιου Βασίλη, όπου περισσότερολέει για τους μήνες στο σπίτι του Snow Maiden εκεί ζωντανό παραμύθι ήρωες - Kikimora, Leshiy, Domovoi, Cat Bajun. Οι θεοί των αρχαίων Σλάβων είναι επίσης ενδιαφέροντες. Πολλοί ενδιαφέροντες και απροσδόκητοι επισκέπτες περιμένουν τους επισκέπτες. Νιώστε πού το Snow Maiden είναι πιο άνετο στο δωμάτιο πάγου, όπου και ποτά σερβίρονται σε συσκευασίες πάγου και γυαλιά.

Μια χαρούμενη παράσταση διαφοροποιεί την περιήγηση γύρω από το σπίτι του Snow Maiden. Και, φυσικά, φωτογραφίες με την ερωμένη του πύργου και τους παραμυθένους ήρωες, αναμνηστικά για μνήμη.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το Snow Maiden οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου, αλλά μόνο ο χειμώνας μπορεί να μεταδώσει την όλη αίσθηση του παραμυθιού και της πραγματικότητας ταυτόχρονα.
Συμβουλή 3: Γιατί χρειαζόμαστε δικηγόρους


Οι ιστορικοί αποδίδουν την εμφάνιση των πρώτων δικηγόρωντρίτο αιώνα π.Χ. Ο σχηματισμός αυτού του επαγγέλματος συνδέεται με τη μετάβαση των νομικών σχέσεων σε υψηλότερο επίπεδο. Τότε βγήκε το ρωμαϊκό δίκαιο και οι άνθρωποι χρειάζονταν γνώση του πεδίου.Γιατί χρειαζόμαστε δικηγόρους


Ο όρος "δικηγόρος" με την ευρύτερη έννοια νοείται ως ειδικός στον τομέα της νομολογίας. Στην πράξη δικηγόρους έχουν στενότερη εξειδίκευση. Μπορεί να διακριθούν νομικοί που εργάζονται στον τομέα του ποινικού δικαίου, αστικού δικαίου, δικηγόρους, συμβολαιογράφους και τους άλλους. Η ύπαρξη ενός μεγάλου αριθμού νομικών ειδικοτήτων λόγω της παρουσίας μεγάλου όγκου του υλικού σε κάθε ένα από τους τομείς prava.Funktsii δικηγόροι προσδιορίζεται σύμφωνα με την εξειδίκευσή τους. Δικηγόρος που εργάζονται στην επιβολή του νόμου, μπορεί να λειτουργήσει ως εισαγγελέας και ο δικηγόρος του Επιμελητηρίου εισαγγελείς προστασία των πολιτών στη δικαστική διαδικασία. Συμβολαιογράφου που ασχολούνται με την καταγραφή των διαφόρων τύπων των εγγράφων, τη σύνταξη διαθηκών και πληρεξούσια, επικυρωμένα αντίγραφα των εγγράφων και t.d.Yuristy πάντα λειτούργησαν ως μεσάζοντες μεταξύ ενός πολύπλοκου νομικού συστήματος και της κοινωνίας των πολιτών. Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού δεν έχει τη νομική παιδεία και να επιδιώξει αποσαφήνιση των δικαιωμάτων τους με τους δικηγόρους. Ενεργώντας ως ένα είδος εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι του επαγγέλματος κρατήσει ανοιχτή εργαστήρια για την πολιτική, την εργασία, την οικογένεια και άλλα είδη δικαιωμάτων. Σε παρόμοια επαγγέλματα δικηγόρους εξηγεί πώς μπορεί να προστατεύσει ένας πολίτηςσυμφέροντά τους, για την επίτευξη αυτών ή άλλων παροχών, για να μην γίνει θύμα των γραφειοκρατικών βοήθεια proizvola.Yuridicheskaya είναι απαραίτητη για τον σύγχρονο άνθρωπο, όχι μόνο στο ακίνητο ή επιχειρηματικά θέματα, αλλά και στην αντιμετώπιση πολλές καθημερινές εργασίες. Κάνοντας μια σημαντική αγορά που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της ινστιτούτα αισθητικής, γυμναστήρια συχνά οι άνθρωποι πολύ συχνά αντιμέτωποι με ανευθυνότητα, αμέλεια και η απληστία. Βοήθεια για την επίλυση αυτών των συγκρούσεων μπορεί να είναι μόνο ένας ειδικός για την προστασία των δικαιωμάτων των μέσων ενημέρωσης potrebiteley.Sovremennye έντονα ανταποκριθεί στη νομική κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία και συχνά καλείται δικηγόρους σε διάφορες ρόλους στη μετάδοση των εμπειρογνωμόνων, η οποία είναι σε θέση να αξιολογήσει από την άποψη των δικαιωμάτων των μελών πράξεων και συμβουλές για την αντιμετώπιση των σημερινών προβλημάτων .