Τι αργίες ονομάζεται Michael Day

Τι αργίες ονομάζεται Michael Day


Στη ρωσική λαϊκή παράδοση, υπάρχουν πολλοίδιάφορες διακοπές, πολλές από τις οποίες έχουν αρχαία ιστορία. Ένα από αυτά είναι η Ημέρα του Μιχαήλ, μια γιορτή στην οποία είναι συνηθισμένο να συγχαρούμε τους άντρες που φέρουν το όνομα Μιχαήλ.Τι αργίες ονομάζεται Michael Day


Θα πρέπει να σημειωθεί ειδικά ότι η γιορτή της Αγίας Μιχαήλ Ημέραςέχει χριστιανικές ρίζες. Αυτή η γιορτή γιορτάζεται στις 21 Νοεμβρίου με νέο στυλ. Την ημέρα αυτή η Ορθόδοξη Εκκλησία θυμάται τη μνήμη των Arhangela Mihaila και όλα τα ουράνια ασώματος δυνάμεις. Μπορούμε να πούμε ότι η μνήμη όλων των ουράνιες δυνάμεις, υπό την ηγεσία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, και ο ίδιος ο Michaelmas, καθαρά χριστιανική διακοπές.

Ωστόσο, αξίζει να αναγνωρίσουμε ότι στο εικοστόΝοεμβρίου στη Ρωσία, πριν από την έκδοση του Χριστιανισμού, πραγματοποιήθηκε διακοπές που σχετίζονται με το τέλος της σεζόν του γάμου. Με τον ερχομό του χριστιανισμού στην Ρωσία την ημέρα αυτή είχε οριστεί χρονικός περιορισμός στη μνήμη Arhangela Mihaila (εξ ου και το όνομα «Michaelmas») και όλα τα άλλα αρχαγγέλους και τους αγγέλους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο χριστιανικό πολιτισμό δεν είναι να σταματήσει η παράδοση του γάμου μετά από εκείνη την ημέρα. Στην Ορθοδοξία Γάμου απαγορεύεται από την αρχή του Advent (28η Νοεμβρίου).

Επί του παρόντος, τα γενέθλια του Mikhailov συγχαρητήριαόλοι ο Μιχαήλ. Αυτό οφείλεται στη χριστιανική κουλτούρα. Η Ορθοδοξία μαρτυρεί ότι κάθε βαφτισμένος έχει τον δικό του φύλακα άγγελο και ιερό ουράνιο προστάτη. Ως εκ τούτου, Mikhailov, φέρει ένα όνομα προς τιμή του μεγάλου αρχάγγελου, και συγχαρητήρια στη Ρωσία. Επιπλέον, Ημέρα του Μιχαήλ είναι η μέρα ένας άγγελος και κάθε ορθόδοξη πρόσωπο, επειδή 21η Νοεμβρίου Εκκλησία τιμά ιδιαίτερα όλη την αγγελική υποδοχής, και μαζί με αυτό, και κάθε φύλακα άγγελο.

Στις ορθόδοξες εκκλησίες την ημέρα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ πραγματοποιούνται θεμιτές θεϊκές υπηρεσίες και οι πιστοί φιλοδοξούν να ενταχθούν στην ιερή κοινωνία.