Σε ποιες χώρες επιτρέπεται η αιμομιξία;

Σε ποιες χώρες επιτρέπεται η αιμομιξία;


Τα εγκλήματα που συνδέονται με τη σεξουαλική αταξία γίνονται όλο και πιο συνηθισμένα. Σε ποιες χώρες επιτρέπεται η αιμομιξία; Νομοθετικά, δεν απαγορεύεται σε πολλά πολιτισμένα κράτη.Σε ποιες χώρες επιτρέπεται η αιμομιξία;


Οδηγίες


1


Ρωσία. Αυτό θα φανεί περίεργο, αλλά σύμφωνα με το νόμο η αιμομιξία στη Ρωσία δεν απαγορεύεται. Δεν μπορείτε να παντρευτείτε συγγενείς σε μια ευθεία γραμμή, για παράδειγμα, έναν πατέρα με μια κόρη ή μια γιαγιά με έναν εγγονό. Αυτό ισχύει για τους υιοθετούμενους γονείς με υιοθετημένα παιδιά. Ο αδελφός και η αδελφή επίσης δεν μπορούν να έρθουν σε επαφή. Αλλά κανείς δεν αναφέρει για τους θείους και τις ανιψές, όπως για ξαδέρφια και ξαδέλφια. Επομένως, αυτό επιτρέπεται.


2


Ολλανδία. Αυτή η χώρα συχνά αναφέρεται ως η πιο ελεύθερη στους νόμους. Η νομιμοποίηση των γάμων μεταξύ ομοφυλοφίλων, την προστασία των δικαιωμάτων τους, η πώληση μαλακών ναρκωτικών - όλα αυτά είναι στάνταρ για το Άμστερνταμ. Ο αιματηρός στην Ολλανδία δεν επιτρέπεται μόνο. Ακόμη και εδώ οι γάμοι μεταξύ αδελφών αναγνωρίζονται ως νόμιμοι. Η μόνη προϋπόθεση για την επίσημη εξασφάλιση της επικοινωνίας είναι η ηλικία των εραστών. Η διαφορά δεν πρέπει να υπερβαίνει τα οκτώ έτη.


3


Ελβετία. Μια χώρα που έχει επιλύσει πρόσφατα την αιμομιξία. Από το 2010, σε αυτό το προηγμένο κράτος με το υψηλότερο βιοτικό επίπεδο, οι νόμοι έχουν αλλάξει. Το άρθρο σχετικά με την ποινική ευθύνη για αυτή την πράξη ξαφνικά εξαφανίστηκε από τον κώδικα, που οδήγησε το κοινό σε αγανάκτηση.


4


Γαλλία. Το αν η αιμομιξία επιτρέπεται σε αυτή τη χώρα είναι ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα. Ο αστικός κώδικας απαγορεύει τους γάμους μεταξύ στενών συγγενών από τον 19ο αιώνα. Αλλά δεν υπάρχει κανένα σημάδι στο νόμο για την είσοδο σε σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ ενηλίκων που είναι συγγενείς αίματος. Κατά συνέπεια, αυτό θεωρείται ένα προσωπικό θέμα των ίδιων των ζευγαριών.


5


Βέλγιο. Σε αυτήν την ευρωπαϊκή χώρα απαγορεύονται οι καταναγκαστικοί γάμοι, ο βίαιος παράγοντας αποκλείεται εκ των προτέρων. Αλλά η αιμομιξία εδώ θεωρείται γεγονός καθημερινής ζωής.


6


Ινδία. Ως αναπτυσσόμενη χώρα, η Ινδία δεν απαγορεύει την αιμομιξία ως μορφή σχέσης. Επιπλέον, δεν λαμβάνεται υπόψη η ηλικία της πλειοψηφίας, όπως συνηθίζεται στις πολιτισμένες πολιτείες.


7


Αζερμπαϊτζάν. Είναι δυνατόν να ξεχωρίσουμε αυτή τη χώρα ως την πλησιέστερη προς τη Ρωσία. Η αιμομιξία επιτρέπεται όχι μόνο εδώ, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες της Ανατολής. Ιδιαίτερα αφορά την κατάσταση στο χωριό. Οι παραδόσεις έχουν προτεραιότητα και ο γάμος μεταξύ των ξαδέρφων και των αδελφών γίνεται ο κανόνας. Γάμοι πραγματοποιούνται επίσημα. Η τελετουργία της επίδειξης ενός φύλλου μετά τη νύχτα του γάμου για όλους τους συγγενείς είναι κοινή.