Ποια είναι η σειρά "House with lilies"

Ποια είναι η σειρά "House with lilies"


Η νέα τηλεοπτική σειρά είναι ένα οικογενειακό έπος για τη ζωή του αρχαίου ήρωα Μιχαήλ Γκοβόροφ και της οικογένειάς του. Η ταινία αναφέρει την ιστορία αρκετών γενεών σοβιετικού λαού από το τέλος του πολέμου μέχρι σήμερα.Ποια είναι η σειρά "House with lilies"


Το οικόπεδο

Ο σκηνοθέτης της εικόνας είναι ο Βλαντιμίρ Κρασνοπούλσκι.
Το 1946, μετά τη νίκη επί των φασιστών,ο ήρωας-πρώτης γραμμής εργάτης Mikhail Govorov επιστρέφει σε μια ειρηνική ζωή. Αλλά ο τρόπος του δεν βρίσκεται με τη σύζυγό του. Michael έμαθε ότι Tasya - μια γυναίκα που συνάντησε στο δρόμο του πολέμου και αγάπησε, γέννησε μια κόρη, αλλά πέθανε στη βομβιστική επίθεση του τρένου. Η μικρή κόρη είναι η κόρη του Μιχαήλ. Το βρίσκει στο ορφανοτροφείο. Μαζί με τον Govorov της, τελικά, έρχεται στην οικογένεια. Η εμφάνιση της νόθα κόρη είναι μια δυσάρεστη έκπληξη για την οικογένεια του Μιχαήλ, η σύζυγός του και ο νεαρός γιος Κότσι (Κωνσταντίνου). Η σύζυγός του δεν μπορούσε να αναρρώσει από αυτό το χτύπημα Δεν συγχωρούσε τον άντρα της και δεν δέχτηκε το "αίμα" του. Ένας στενός φίλος του Mikhail, Dementy Shulgin, τον καλεί να αναλάβει μια υπεύθυνη θέση. Μετά από αυτό, η οικογένεια Govorov μετακινείται σε ένα παλιό αρχοντικό έξω από την πόλη. Η δημοφιλής πεποίθηση το έχει κηρύξει «το Σπίτι με τα κρίνα». Περιλαμβάνει το μύθο της άτυχης γυναίκας, βάλτε μια κατάρα για το σπίτι και τους κατοίκους της. Και παρόλο που αυτό συνέβη τον δέκατο ένατο αιώνα, το σπίτι είναι ακόμα εχθρικό στους επισκέπτες του. «Θα υπάρξει ευτυχία σε εκείνους που ζουν εκεί εκατό χρόνια» - μια κατάρα φοβίζει μακριά τους ανθρώπους. Αλλά οι Govorovs, που δεν γνωρίζουν τίποτα γι 'αυτόν, γίνονται νέοι κύριοι του σπιτιού. Κατά την πρώτη, τη ζωή τους πήγαιναν καλά, αλλά σύντομα αρχίζουν να συνεχίσει δυστυχία φορά ξέγνοιαστες Μιχαήλ. Ο γιος πεθαίνει και η σύζυγος βυθίζει το βουνό στο κρασί. Και τότε γίνεται γνωστό ότι η Τάσια, η μητέρα της Λίλης, επέζησε και ψάχνει για την κόρη της. Έτσι ξεδιπλώνεται η ιστορία μιας οικογένειας. Τα παιδιά μεγαλώνουν, οι γονείς γερνούν. Αλλά όλοι τους συνεχίζουν να ζουν κάτω από την οροφή του σπιτιού με κρίνους που έχουν γίνει συγγενείς τους. Και αυτό το έπος δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Πρωταγωνιστές ηθοποιούς

Οι ρόλοι παίζονται από τους δύο Ρώσους και Ουκρανούς ηθοποιοί: Σεργκέι βολάν, Darya Moroz, Νικολάι Dobrynin, Olesya Sudzilovskaya, Evgeny Knyazev, Βίκτορ Rakov και άλλα.
Σεργκέι Makhovikov - ένας δημοφιλής ρώσος ηθοποιόςτο θέατρο και τον κινηματογράφο, ο σκηνοθέτης, ο εκτελεστής των δικών του τραγουδιών. Γεννήθηκε το 1963. Αστέρι των περιοδικών: "Blind", "Secret Guard", "Blind-2", "Gromovs", "Saboteur-2." Η Daria Moroz είναι ρωσική ηθοποιός θεάτρου και κινηματογράφου. Γεννήθηκε το 1983. Οι γονείς είναι η διάσημη ηθοποιός Marina Levotova και ο σκηνοθέτης Yuri Moroz. Άρχισα να γυρίζω στον κινηματογράφο από 3 μήνες. Συνολικά έπαιξε σε 53 ταινίες και σε περιοδικά. Το 2009 απονεμήθηκε το βραβείο "Nika" για τον καλύτερο γυναικείο ρόλο (η ταινία "Live and Remember"). Olesya Sudzilovskaya είναι μια σοβιετική και ρωσική ηθοποιός θεάτρου και κινηματογράφου. Αστέρι των ταινιών "Μαμά, Μην θλίβετε", "Lily of the Valley Valley". Έχει πρωταγωνιστήσει σε 56 ταινίες.

Σχετικά με την εκπομπή

Κοινή παραγωγή του ρωσικού κινηματογραφικού στούντιο"Favorit Film" και Ουκρανικά Film.UA. Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαρτίου 2014. Η περίοδος 1 παρουσιάστηκε. Συνολικά, αφαιρούνται 24 σειρές. Η διάρκεια κάθε σειράς είναι περίπου 45 λεπτά.