Πρόγραμμα περιήγησης του μέλλοντος από την Yandex

Πρόγραμμα περιήγησης του μέλλοντος από την Yandex


Η διάσημη εταιρεία Yandex παρουσίασε μια άλφα έκδοση του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο, η οποία έχει λακωνικό και διαφανή σχεδιασμό χωρίς να εφαρμόζει όρια γύρω από το παράθυρο.Πρόγραμμα περιήγησης του μέλλοντος από την Yandex


Εφαρμογή, όπως οι δημιουργοί λένε, «παίρνει το χρώμα ιστοσελίδας, το οποίο είναι ανοιχτό σε ένα πρόγραμμα περιήγησης, για το λόγο αυτό, η διάκριση ανάμεσα σε ένα πρόγραμμα και ένα παγκόσμιο δίκτυο έχει χαθεί. Που συγχωνεύονται σε μια ενιαία οντότητα»

Απολύτως όλες οι καρτέλες στην έκδοση alpha του προγράμματος περιήγησηςYandex που βρίσκεται κάτω, είναι παρόμοιο με το εικονίδιο της εφαρμογής στην windose ή OS X. Οι καρτέλες βαμμένα στο χρώμα, το οποίο κυριαρχείται από μια ανοιχτή ιστοσελίδα. Για το Twitter, αυτό θα είναι ένα φωτεινό μπλε χρώμα, για το Facebook - σκούρο μπλε. Εάν ξεκινήσουν ταυτόχρονα πολλές καρτέλες από τον ίδιο ιστότοπο, το πρόγραμμα θα τις συνδυάσει σε μία.

Όλες οι πληροφορίες βοήθειας σχετικά με τις ιστοσελίδεςεμφανίζεται σε ξεχωριστή οθόνη, η οποία θα ξεκινήσει όταν κάνετε κλικ στον τίτλο. Περιέχει όλες τις συνήθεις επιλογές του προγράμματος περιήγησης Yandex: "Πίνακας αποτελεσμάτων" με τους αγαπημένους σας ιστότοπους, λειτουργία οικονομίας "Turbo", "έξυπνη" γραμμή, προβολή εγγράφων, εκτύπωση κ.λπ.

Η έκδοση alpha του προγράμματος είναι "δείγμαInternet browser - το όραμά μας για το πώς μπορεί να είναι στο μέλλον μας », λένε οι προγραμματιστές. Σε περίπτωση που ορισμένες λειτουργίες ή λύσεις στην εμφάνιση της διεπαφής θα ευχαριστήσουν τους χρήστες, θα μεταφερθούν στην κύρια έκδοση της εφαρμογής.

Δίκη Yandex Browser είναι διαθέσιμη για 2 λειτουργικά συστήματα - Windows και OS X. Κατεβάστε το δυνατόν στην ιστοσελίδα της εταιρείας.