Πώς να ενεργοποιήσετε την κάμερα web σε φορητό υπολογιστή: λεπτομερείς εξηγήσεις

Πώς να ενεργοποιήσετε την κάμερα web σε φορητό υπολογιστή: λεπτομερείς εξηγήσεις


Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ένα μοντέρνο φορητό υπολογιστή χωρίςwebcams. Με τη βοήθειά του μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες, να πραγματοποιήσετε βιντεοκλήσεις, να οργανώσετε συνέδρια στο διαδίκτυο. Στην πραγματικότητα, η κάμερα ενεργοποιείται πάντα όταν ο φορητός υπολογιστής είναι ενεργοποιημένος και τροφοδοτείται με ενέργεια. Ωστόσο, για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την κάμερα, αυτό δεν αρκεί.Πώς να ενεργοποιήσετε την κάμερα web σε φορητό υπολογιστή: λεπτομερείς εξηγήσεις


Θα χρειαστείτε  • - Φορητός υπολογιστής
  • - κάμερα web


Οδηγίες


1


Πρώτον, θα πρέπει να ελέγξετε αν τοτον οδηγό της κάμερας. Εάν ο φορητός υπολογιστής είναι καινούργιος και το λειτουργικό σύστημα και τα μεγάλα προγράμματα εγκαθίστανται από κατασκευαστές ή προμηθευτές, οι οδηγοί θα έχουν ήδη εγκατασταθεί. Εάν τα Windows εγκαταστάθηκαν μόνοι τους, οι οδηγοί θα πρέπει επίσης να εγκατασταθούν μόνοι τους.


2


Για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και τη διαθεσιμότηταπρέπει να μεταβείτε στον Πίνακα Ελέγχου, να επιλέξετε το μενού "Σύστημα" και σε αυτό - "Device Manager". Στη λίστα του εξοπλισμού, βρείτε το στοιχείο "Συσκευές επεξεργασίας εικόνας" και αναπτύξτε το. Θα εμφανιστεί το όνομα της κάμερας web και το εικονίδιο που δείχνει την κατάσταση λειτουργίας ή μη λειτουργίας. Αν ένα ερωτηματικό ή ένα θαυμαστικό είναι δίπλα στο όνομα της κάμερας web, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης. Μπορείτε να τα κατεβάσετε από τον ιστότοπο του κατασκευαστή του φορητού υπολογιστή.


3


Εάν ο διαχειριστής συσκευής λέει ότι η κάμεραάρτιο και οικοδομήσιμο, μπορείτε να ξεκινήσετε τη δοκιμή του. Δυστυχώς, τα λειτουργικά συστήματα Windows δεν έχουν στη σύνθεσή τους των ειδικών εφαρμογών να συνεργαστεί με μια κάμερα, αλλά οι κατασκευαστές των φορητών υπολογιστών που συνήθως παρέχεται με ένα σύστημα ιδιόκτητου λογισμικού, για παράδειγμα, η HP είναι «MediaSmart», στο Acer - «Acer Κρίσταλ Eye Webcam» . Εάν ο φορητός υπολογιστής είναι νέα από τον κατασκευαστή, η εφαρμογή είναι πιθανό να βρεθεί. Εάν η αίτηση δεν το κάνει, θα πρέπει να εγκαταστήσετε μόνοι σας.


4


Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις δημοφιλείς εφαρμογές,για παράδειγμα, "WebcamMax". Αυτό το πρόγραμμα διαθέτει μια ευρεία λίστα ρυθμίσεων, σας επιτρέπει να εργαστείτε με εφέ βίντεο, προσθέτοντάς τα στη φωτογραφία και στο βίντεο. Το "WebcamMax" μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με εφαρμογές ICQ, MSN, Paltalk, Camfrog, AIM, Skype, Yahoo, Stickam. Μπορείτε να ρυθμίσετε την κάμερα ώστε να περιλαμβάνει εγγραφή βίντεο όταν ανιχνεύεται κίνηση. Ο χρήστης έχει πολλά ειδικά εφέ για αρχεία βίντεο, καθώς και επεξεργασία φωτογραφιών. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας το "WebcamMax" μπορείτε να εργάζεστε ταυτόχρονα με ένα βίντεο σε πολλές εφαρμογές.


5


Είναι πολύ εύκολο να εργαστείτε με το πρόγραμμα, ανοίγειδύο παράθυρα: το αριστερό θα προεπισκόπηση του βίντεο, και στα δεξιά - επιλέξτε τα εφέ και άλλες ενέργειες. Χρησιμοποιώντας τα κουμπιά κάτω από το παράθυρο προεπισκόπησης, μπορείτε να τραβήξετε ένα screenshot, να ξεκινήσετε και να σταματήσετε την εγγραφή.


6


Ένα άλλο δημοφιλές πρόγραμμα για συνεργασίακάμερα - «ManyCam». Αυτή η εφαρμογή καθιστά επίσης δυνατή τη χρήση μιας κάμερας σε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα και επίσης να προσθέσετε κείμενο και ειδικά εφέ στο αρχείο βίντεο. Ακόμα υπάρχει μια ισχυρή εφαρμογή "Webcam 7", που επιτρέπει την καταγραφή και επεξεργασία βίντεο, εκτός από εύκολο στην προσαρμογή.


7


Επιλέγοντας την εφαρμογή που θα είναι πιο βολική, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε μια φορητή κάμερα web για την επικοινωνία και την εγγραφή βίντεο.