Πώς να προσθέσετε μια ψηφιακή υπογραφή σε pdf

Πώς να προσθέσετε μια ψηφιακή υπογραφή σε pdf


Είναι πολύ βολικό να προσθέσετε ηλεκτρονικά ψηφιακάΣυνδεθείτε σε αρχεία pdf χρησιμοποιώντας το Adobe Acrobat XI. Εδώ μπορείτε να υπογράψετε το έγγραφο ακόμα και με ένα γραφικό αρχείο οποιασδήποτε μορφής. Ωστόσο, για όλη την απλότητα, θα πρέπει να εγκαταστήσετε επιπλέον λογισμικό για να δημιουργήσετε και να επαληθεύσετε την ηλεκτρονική υπογραφή.Πώς να προσθέσετε μια ψηφιακή υπογραφή σε pdf


Θα χρειαστείτε  • - Adobe Acrobat XI.
  • - εφαρμογή PDF CryptoPro,
  • - φυσικό μεταφορέα του EDS ·
  • - Αρχείο γραφικής υπογραφής οποιασδήποτε μορφής (προαιρετικό).


Οδηγίες


1


Κάντε λήψη του προγράμματος εγκατάστασης εφαρμογών CryptoPro από τοεπίσημος ιστότοπος (δοκιμαστική έκδοση). Εκτελέστε τον οδηγό εγκατάστασης και ακολουθήστε τις οδηγίες του εγκαταστάτη. Μπορείτε να εισάγετε τον αύξοντα αριθμό του προϊόντος αργότερα κατά την αγορά του λογισμικού. Επιλέξτε την πλήρη εγκατάσταση, και στη συνέχεια η εφαρμογή θα λειτουργήσει τόσο με το Acrobat όσο και με το Reader.


2


Τώρα πρέπει να ορίσετε λεζάντες στο Acrobat. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το κενό παράθυρο προγράμματος, μεταβείτε στο "Επεξεργασία" -> "Ρυθμίσεις", στην ενότητα "Κατηγορίες", ανοίξτε το μενού "Υπογραφές". Στην ομάδα "Δημιουργία και Σχεδίαση", κάντε κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες".


3


Στο παράθυρο που ανοίγει, επιλέξτε τη μέθοδο υπογραφήςCryptoPro PDF, η προεπιλεγμένη μορφή υπογραφής είναι "PKCS # 7 - Αποσύνδεση". Επιλέξτε τα πλαίσια ελέγχου στα πεδία "Υπογραφή" που θα αντικατοπτρίζουν πληροφορίες σχετικά με τις ιδιότητες υπογραφής. Επιλέξτε τις συνθήκες για την προβολή προειδοποιήσεων, ορίστε την τιμή απαγόρευσης για να υπογράψετε "ποτέ".


4


Στην ενότητα "Σχεδίαση", κάντε κλικ στην επιλογή "Δημιουργία". Στο ανοιχτό παράθυρο, εισάγετε τον τίτλο της υπογραφής - έτσι η νέα υπογραφή θα εμφανιστεί στη γενική λίστα. Επιλέξτε τις ρυθμίσεις γραφικών: εάν θέλετε να προσθέσετε μια προσωπική γραφική υπογραφή, επιλέξτε το διακόπτη Εισαγωγή γραφικών και πατήστε Αρχείο. Στο παράθυρο "Επιλογή φωτογραφίας" που εμφανίζεται, κάντε κλικ στην επιλογή "Αναζήτηση". Στο παράθυρο "Άνοιγμα", επιλέξτε πρώτα τη μορφή αρχείου στην οποία αποθηκεύεται η υπογραφή γραφικών, εντοπίστε τον στον υπολογιστή σας και ανοίξτε το. Στο παράθυρο προεπισκόπησης θα δείτε το χειρόγραφό σας - θα προστεθεί στο πιστοποιητικό EDS.


5


Στην ενότητα "Ρυθμίσεις κειμένου", επιλέξτε τοτα χαρακτηριστικά του πιστοποιητικού που θα εμφανίζονται στην εκτύπωση. Κάντε κλικ στο κουμπί OK δύο φορές. Οι ιδιότητες υπογραφής ρυθμίζονται και μπορείτε να υπογράψετε το απαιτούμενο έγγραφο.


6


Συνδέστε το μέσο EDS στον υπολογιστή. Για να προσθέσετε μια ψηφιακή υπογραφή που δημιουργήθηκε το pdf αρχείο, ανοίξτε το στο Acrobat, στην επάνω γραμμή εργαλείων, κάντε κλικ στο κουμπί «Υπογραφή» καρτέλα «Πρέπει να εισάγετε μια υπογραφή,» επιλέξτε «Προσθήκη υπογραφής» και σύρετε το δείκτη του ποντικιού στο σύμβολο περιοχή στο σωστό μέρος του εγγράφου. Ανοίγει το παράθυρο επιλογής πιστοποιητικού. Ανοίξτε το πιστοποιητικό και κάντε κλικ στο OK. Στο παράθυρο που εμφανίζεται, επιλέξτε τη διάταξη της λεζάντα του μενού, που το αντίστοιχο πλαίσιο ελέγχου, εάν μετά την υπογραφή της ανάγκης να κλειδώσετε το έγγραφο. Κάντε κλικ στο κουμπί «Sign», πληκτρολογήστε το νέο όνομα της υπογεγραμμένης αρχείου, περιμένετε μέχρι η κρυπτογραφική υπηρεσία θεωρείται ένας φορέας με ηλεκτρονική υπογραφή, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης. Το αρχείο pdf σας υπογράφεται.