Κανόνες για την επιλογή αναδυόμενων περιπτέρων με ζωφόρο ανάλογα με τις λειτουργίες τους

Κανόνες για την επιλογή αναδυόμενων περιπτέρων με ζωφόρο ανάλογα με τις λειτουργίες τους

Καινοτόμες αναδυόμενες στάμπες με ζωφόρο είναιΗ ιδανική λύση για την αρχική παρουσίαση των προϊόντων. Αυτός ο εμπορικός και διαφημιστικός εξοπλισμός έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τα στάνταρ περίπτερα λόγω του ύψους του και της δυνατότητας τοποθέτησης ενός ασύμμετρου σχήματος.

Κανόνες για την επιλογή αναδυόμενων περιπτέρων με ζωφόρο ανάλογα με τις λειτουργίες τους

Αν τα εμπορεύματα πρέπει να είναι ορατά από μακριά,συνιστάται να προτιμάτε ένα αναδυόμενο περίπτερο με ζωφόρο που αυξάνει σημαντικά το εύρος ορατότητας και, κατά συνέπεια, την ορατότητα των προϊόντων που εμφανίζονται.

Για παρουσίαση με το φως μακριά, είναι καλύτεροκατάλληλο διαφημιστικό εξοπλισμό, εξοπλισμένο με εξωτερικό και εσωτερικό φωτισμό με τη μορφή λαμπτήρων αλογόνου. Εάν θέλετε να διορθώσετε πρόσθετους πίνακες φωτογραφιών ή countertops, τα κινητά αναδυόμενα παράθυρα με ένα βολικό κουτί-tribune από πλαστικό στο οποίο το επιθυμητό στοιχείο θα συνδεθεί θα είναι μια εξαιρετική λύση.

Για μια κερδοφόρα παρουσίαση του πρωτότυπου και φωτεινούτα προϊόντα θα πρέπει να επιλέγουν περιστρεφόμενα αναδυόμενα περίπτερα με ζωφόρο, που έχουν την εμφάνιση κύβου ή πυλώνα. Η εκπομπή βίντεο στο περίπτερο θα επιτρέψει τη συγκράτηση εξοπλισμού για διαφημιστική παραγωγή με πίνακα υγρών κρυστάλλων στην επιφάνεια του.

Για να δώσετε στα προϊόντα σας μια ζωντανή εμφάνιση,είναι δυνατό να δοθεί προτίμηση στα αναδυόμενα περίπτερα με δυναμικό φωτισμό LED που προσομοιώνει την παλμική αναλαμπή ή την περιστροφή. Για την επιλογή της διαφήμισης, τα pop-up stands είναι επίσης εξαιρετικά, δίνοντας το λογότυπο ή το κείμενο τρισδιάστατο με πρόσθετο φωτισμό.