Συμβουλή 1: Οι παραγωγοί προϊόντων φρούτων και λαχανικών της περιοχής Αστραχάν αυξάνουν την παραγωγική ικανότητα

Συμβουλή 1: Οι παραγωγοί προϊόντων φρούτων και λαχανικών της περιοχής Αστραχάν αυξάνουν την παραγωγική ικανότητα

Ο μεγαλύτερος επεξεργαστής φρούτων στην περιοχή,λαχανικών και άλλων τροφίμων - «Αστραχάν Canning Company» - προκειμένου να αυξηθεί ο όγκος της αποδοχής πρώτων υλών από το 2009 εφαρμόζει ένα πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των δικών του εγκαταστάσεων.

Οι παραγωγοί προϊόντων φρούτων και λαχανικών της περιοχής Αστραχάν αυξάνουν τις παραγωγικές τους ικανότητες

Η εκστρατεία τεχνικής ανακατασκευής έχει ήδη δώσει τη δική τηςτα πρώτα φρούτα - η προσφερόμενη ποικιλία κονσερβοποιημένων τροφίμων έχει αυξηθεί και, κατά συνέπεια, ο όγκος της απελευθέρωσής τους κάτω από τα εμπορικά σήματα "Εταιρεία κονσερβοποίησης Astrakhan". Έτσι, η εταιρεία σχεδιάζει να καταλάβει μια κενή θέση στη ρωσική αγορά, η οποία παρέμεινε αφότου οι ρωσικές αρχές εισήγαγαν την απαγόρευση εισαγωγής τροφίμων από αρκετές χώρες.

Τον Νοέμβριο του 2014 παραγωγική ικανότητα«Αστραχάν εταιρεία κονσερβοποίησης» επισκέφθηκε Σεργκέι Krzhanovsky, Υπουργός Βιομηχανίας, Μεταφορών και Φυσικών Πόρων της περιοχής Αστραχάν, ο οποίος εξέτασε και αξιολόγησε τις δυνατότητες της επιχείρησης και τις δυνατότητές τους. Με τη σειρά του, Βλαντιμίρ Aksenov, επικεφαλής της εταιρείας, δήλωσε ότι η συνεχής συμμετοχή των περιφερειακών και ομοσπονδιακών αρχών για την τύχη του εκπροσωπούμενου εταιρείας.

Έτσι, η κυβέρνηση της περιοχής ΑστραχάνΈχει αναπτύξει και συνεχίζει να εφαρμόσουν αποτελεσματικούς μηχανισμούς για την ενθάρρυνση της μεταποιητικής βιομηχανίας στην περιοχή. Το 2014, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Αστραχάν εταιρεία κονσερβοποίησης» τέθηκε σε λειτουργία ένα σύγχρονο εξοπλισμένο εργαστήριο, που ειδικεύεται στην παραγωγή των λαχανικών κατάψυξης (περίπου 100 χιλιάδες τόνους μιας πιθανής αποδοχής των πρώτων υλών μόνο για μία ημέρα), καθώς και ψυκτικοί θάλαμοι αποθήκευσης με χωρητικότητα για την αποθήκευση τρεις χιλιάδες τόνους κατεψυγμένου προϊόντα.

Αλλά η εταιρεία δεν σταμάτησε εκεί: Η εταιρεία Astrakhan Cannery Company έχει αγοράσει εξοπλισμό για τον εξοπλισμό του τμήματος επεξεργασίας και άλεσης πιπεριών διαφόρων λαχανικών με λειτουργία λεύκανσης. Έτσι, η εταιρεία έχει ήδη επεκτείνει το φάσμα των παραγόμενων τουρσιά και μαρινάδες.

"Το νοικοκυριό μου είναι ακόμα μικρό. Προμηθεύω φρέσκα φρούτα και λαχανικά στην αγορά, δεν υπάρχει αρκετός όγκος για την επεξεργασία των όγκων. Αλλά ελπίζω πολύ να αυξήσω την απόδοση μέχρι το 2020 και να στηρίξω πάρα πολύ την υποστήριξη του κράτους. Μετά από αυτό, είναι πολύ πιθανό, θα αρχίσω να συνεργάζεται με μεγάλους μεταποιητές, όπως η εταιρεία Astrakhan Cannery ", - δήλωσε ο Ivan Mikhailov, ένας ιδιωτικός αγροτικός Astrakhan.

Συμβουλή 2: Πώς ξεκίνησε το "Poplar"

Στις 8 Ιουνίου 2012, στο χώρο δοκιμών Kapustin Yar,Astrakhan περιοχή, μια άλλη δοκιμαστική εκτόξευση του διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου "Topol" πραγματοποιήθηκε. Το τμήμα στρατιωτικής εκπαιδεύσεως του πυραύλου έπληξε επιτυχώς έναν συμβατικό στόχο στην περιοχή δοκιμών του Καζακστάν Sary-Shagan.

Πώς ήταν το λανσάρισμα του "Poplar"
Διπολιγματικό βαλλιστικό βλήμα "Topol"είναι η βάση της ομαδοποίησης των Στρατιωτικών Δυνάμεων Πυραύλων. Η ανάπτυξη του πυραύλου ξεκίνησε το 1975, μετά από δέκα χρόνια το νέο συγκρότημα ανέλαβε το καθήκον του πολέμου. Είναι εξοπλισμένο με μέσα για να ξεπεράσει την πυραυλική άμυνα, ο έλεγχος πτήσης πραγματοποιείται με τη βοήθεια αεριωθουμένων και αεροδυναμικών χειριστηρίων. Η συνολική μάζα της αναβαθμισμένης έκδοσης του πυραύλου είναι 51 τόνοι, η μέγιστη εμβέλεια είναι 9500 χλμ. Η στρατιωτική μονάδα είναι πυρηνική, μονοπώλιο. Η όλη διάρκεια ζωής του πυραύλου αποθηκεύεται σε ένα σφραγισμένο δοχείο εκτόξευσης, στο οποίο διατηρείται η απαραίτητη θερμοκρασία και υγρασία. Η περίοδος αποθήκευσης ήταν αρχικά 10 χρόνια, κατόπιν αυξήθηκε σε 21 χρόνια. Για να ελέγξει την αξιοπιστία του συγκροτήματος, ο στρατός πρέπει να διεξάγει δοκιμές από καιρό σε καιρό, με την εκτόξευση ρουκετών με μέγιστη διάρκεια ζωής. Η έναρξη του "Topol" τη νύχτα της 8ης Ιουνίου 2012 ήταν επιτυχής και επιβεβαίωσε πλήρως τα τακτικά και τεχνικά χαρακτηριστικά του συγκροτήματος. Η πραγματική δοκιμή του πυραύλου δεν ήταν χωρίς κάποιες περιέργειας. Δεδομένου ότι το πολυγωνικό Sary-Shagan βρίσκεται στο Καζακστάν, η τροχιά της πτήσης του πυραύλου μπορεί να παρατηρηθεί σε πολλές χώρες της Μέσης Ανατολής, συγκεκριμένα στο Ισραήλ και στο Λίβανο. Η εκτόξευση θα μπορούσε να γίνει και στην Τουρκία, τη Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν και την Αρμενία. Πολλοί κάτοικοι αυτών των χωρών έχουν υιοθετήσει ένα πυραύλλιο για ΑΤΙΑ, το οποίο διευκολύνθηκε από μια αλλαγή στην τροχιά της πτήσης του, πιθανότατα σε σχέση με την εφαρμογή αντι-πυραυλικών ελιγμών. Οι ειδικοί, οι οποίοι έδειξαν βίντεο της εγκατάστασης, δήλωσαν κατηγορηματικά ότι οι αυτόπτες μάρτυρες παρακολούθησαν την εκτόξευση του πυραύλου. Οι χώρες του "Topol" που βρίσκονται σε λειτουργία σταδιακά βγαίνουν εκτός λειτουργίας. Αντικαταστάθηκαν από τους βλήτους Topol-M που δημιουργήθηκαν στη βάση τους, ικανά να χτυπήσουν στόχους σε απόσταση έως και 11.000 χιλιομέτρων και να φέρουν ένα θερμοπυρηνικό μπλοκ χωρητικότητας 550 κιλοτόν. Χρησιμοποιούνται επίσης τα σύμπλοκα "Yars" με διαχωριστική κεφαλή που φέρει τρεις θερμοπυρηνικές μονάδες ατομικής καθοδήγησης.

Συμβουλή 3: Πώς να προσδιορίσετε την ελαστικότητα της προσφοράς

Η αγορά είναι πολύ ευαίσθητη στις αλλαγές σε διάφορεςπαράγοντες: τιμές, επίπεδα εισοδήματος ή κόστος. Ο βαθμός της ευαισθησίας εκφράζεται μέσω της ελαστικότητας. Για τον προσδιορισμό του συντελεστή της ελαστικότητας μπορεί να προσφέρει μέσω των κατ 'όγκο αναλογία προσφέρονται εμπορευμάτων με την αξία του συντελεστή προσαύξησης που αναλύθηκαν.

Πώς να προσδιορίσετε την ελαστικότητα της προσφοράς

Οδηγίες

1

Νόμος που εκφράζει την εξάρτηση μιας καταδίκηςζήτηση, είναι βασικό στις επιχειρήσεις. Η ανάλυση των δύο αυτών αξιών κατέχει κεντρική θέση στην αξιολόγηση της οικονομικής αποδοτικότητας της επιλεγείσας στρατηγικής παραγωγής. Η επιχείρηση δεν μπορεί να σταθεί ακόμα, πρέπει να αναπτύξει, να αυξήσει και να βελτιώσει την παραγωγή, να αυξήσει τα κέρδη της.

2

Για τον προσδιορισμό του συντελεστή ελαστικότηταςπρόταση, πρέπει να υπολογίσετε την ποσοτική μεταβολή του όγκου της, ανάλογα με την αύξηση ή τη μείωση ορισμένων παραγόντων, για παράδειγμα, την τιμή. Το Δρ είναι η αύξηση της συνάρτησης όγκου, Δd είναι η προσαύξηση του καθοριστικού παράγοντα (τιμή, επίπεδο εισοδήματος, κόστος, κλπ.).

3

Προχωρώντας από το γεγονός ότι δίνεται η καμπύλη προσφοράςκαι η αναλογία των αυξήσεων δεν είναι τίποτα περισσότερο από τη λήψη ενός παραγώγου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο dot για να βρείτε τον συντελεστή ελαστικότητας. Συνίσταται στην διαφοροποίηση της συνάρτησης και στη συνέχεια πολλαπλασιασμό του αποτελέσματος με τη σχέση μεταξύ του argument και της αρχικής συνάρτησης: Epr = Q '(d) * (d / Q (d)), όπου Q (d)

4

Η ελαστικότητα της προσφοράς επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Αυτά περιλαμβάνουν το χρονικό διάστημα των υπολογισμών, την κατεύθυνση της παραγωγής, τη διάρκεια ζωής των τελικών προϊόντων κ.λπ. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη η μέγιστη χωρητικότητα που μπορεί να χρησιμοποιήσει η επιχείρηση.

5

Με το χρονικό διάστημα, οι τιμέςσυντελεστή για τη λεγόμενη στιγμιαία περίοδο, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Στην παρούσα περίοδο, αναλύεται πολύ μικρό κενό, για το οποίο ο κατασκευαστής απλώς δεν είναι σε θέση να επηρεάσει την κατάσταση. Μια τέτοια πρόταση θεωρείται ανελαστική.

6

Βραχυπρόθεσμα, η επιχείρησημπορεί να προσαρμοστεί στους νέους δείκτες ζήτησης, αλλά οι ενέργειές του παραμένουν περιορισμένες. Με μια μακροπρόθεσμη περίοδο ευκαιριών, έχει περισσότερα, η προσφορά γίνεται ελαστική.