Ποια έγγραφα χρειάζονται για να ανοίξετε μια μπύρα μπύρας

Ποια έγγραφα χρειάζονται για να ανοίξετε μια μπύρα μπύρας

Το μπαρ μπύρας είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εγκαταστάσεις. Προκειμένου να ανοίξετε τη δική σας, θα πρέπει να προετοιμαστείτε καλά: επιλέξτε ένα κατάλληλο μέρος και συλλέξτε τον απαραίτητο κατάλογο εγγράφων.

Ποια έγγραφα χρειάζονται για να ανοίξετε μια μπύρα μπύρας

Οργανωτική και νομική μορφή

Πριν ανοίξετε τη δική σας μπύρα μπύρας,είναι απαραίτητο να μελετηθεί προσεκτικά το νομοθετικό πλαίσιο που ρυθμίζει το λιανικό εμπόριο οινοπνευματωδών ποτών. Ο νόμος καθορίζει ποιος και πού μπορεί να πουλήσει μπύρα. Για παράδειγμα, για να πωλούν τα απαγορεύεται αυστηρά στις ιατρικές και εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, εγκαταστάσεις μεταφορών, στάσεις λεωφορείων, αγορές και vokzalah.Sleduet να δώσουν προσοχή, πώς να επιλέγουν τη νομική μορφή της επιχειρηματικής δραστηριότητας αλκοολούχων ποτών. LLC είναι η βέλτιστη επιλογή, αφού για αυτόν τον οργανισμό το φορολογικό σύστημα απλουστεύεται. Αυτό σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε φόρους επί των κερδών και των περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης και του ΦΠΑ. Κατά την προετοιμασία των εγγράφων, πρέπει να λάβετε υπόψη τις απαιτήσεις για την τοποθέτηση της ράβδου. Η έκταση πρέπει να είναι τουλάχιστον 180 τετραγωνικά μέτρα. Το μπαρ δεν πρέπει να βρίσκεται σε κτίριο διαμερισμάτων. Πιθανότατα, το δωμάτιο πρέπει να επισκευαστεί. Επίσης, μετά την καταχώριση όλων των εγγράφων που απαιτούνται για την αγορά εξοπλισμού, όπως φούρνοι μικροκυμάτων, πλάκα, μπαρ, ντουλάπια, έπιπλα για το δωμάτιο, ταμειακή μηχανή, βιτρίνα, ψυγείο, καφετιέρα, μια γεννήτρια και ο πάγος θραυστήρα, μια ενότητα για βρύσες μπύρα εγκατάσταση, δονητές, πιάτα και αξεσουάρ μπαρ. Εκτός από την εγγυημένη ποιότητα της μπύρας που πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη το κύριο μενού. Μπορεί να αποτελείται όχι μόνο από μια ποικιλία από σνακ μπίρα, όπως τοστ, λουκάνικο, κλπ, αλλά περιλαμβάνουν και πλήρη γεύματα.

Εγγραφή επιχείρησης

Για να ξεκινήσει η εγγραφή των εγγράφων είναι απαραίτητη από την εγγραφήεταιρεία περιορισμένης ευθύνης. Θα κοστίσει από 1000 έως 5000 ρούβλια. Η τιμή εξαρτάται από το εάν θα χρησιμοποιηθούν οι επιχειρήσεις νομικής συνδρομής, καθώς και από την πιστοποίηση προϊόντων και την άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών. Η τιμή της άδειας για μια περίοδο πέντε ετών θα κοστίσει περίπου 40.000 ρούβλια. Στη συνέχεια, πρέπει να συνάψετε μίσθωση ή αγορά / πώληση των χώρων όπου θα βρίσκεται ο φραγμός. Το μίσθωμα των χώρων θα κοστίσει περίπου 80 000 ρούβλια, είναι απαραίτητο να εγγραφεί ένα ταμείο και να συνάψει σύμβαση για τη συντήρησή του, μετά από αυτό - να πάρει άδεια για να ανοίξει ένα μπαρ στις εγκαταστάσεις του SES και της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Είναι πολύ σημαντικό να συναφθεί συμφωνία σχετικά με τον συστηματικό καθαρισμό των συστημάτων εξαερισμού και κλιματισμού. Και, τελικά, για να αποκτήσετε το δικαίωμα να ξεκινήσετε το μπαρ, χρειάζεστε μια κρατική άδεια από την Rospotrebnadzor.