Πώς να καθαρίσετε μια κοιλιά μπύρας, εξαλείφοντας πολλά προϊόντα

Πώς να καθαρίσετε μια κοιλιά μπύρας, εξαλείφοντας πολλά προϊόντα


Η εμφάνιση μιας κοιλιάς μπύρας με κατανάλωση μπύραςδεν σχετίζεται άμεσα, αλλά η ποσότητα του μεθυσμένου εξακολουθεί να οδηγεί σε μια αργή ανάπτυξη της κοιλιακής κοιλότητας. Πρώτον, αυξάνοντας τους όγκους της μπύρας που χύνεται στον εαυτό σας, τεντώνετε τους τοίχους. Δεύτερον, με την μπύρα διεγείρετε την όρεξη, η οποία οδηγεί στην υπερκατανάλωση τροφής.Πώς να καθαρίσετε μια κοιλιά μπύρας, εξαλείφοντας πολλά προϊόντα


Οδηγίες


1


Για να αφαιρέσετε την κοιλιά της μπύρας, είναι απαραίτητο να αποκλείσετε τουλάχιστονένα σημαντικό βλαβερό προϊόν είναι η μπύρα. Πίσω από αυτόν, μπορείτε τουλάχιστον προσωρινά να εγκαταλείψετε οποιοδήποτε άλλο οινόπνευμα. Έχοντας συνηθίσει σε ένα αφρώδες ποτό, προσπαθήστε να επιστρέψετε στην κατανάλωσή του όχι συχνότερα από 2 φορές το μήνα. Διαφορετικά, να απαλλαγούμε από την κοιλιά της μπύρας για πάντα δεν θα πετύχει.


2


Εάν σκεφτείτε σοβαρά την εμφάνισή σας, καιΗ κοιλιά της μπύρας σας ενοχλεί περισσότερο, ξεκινήστε να απορρίπτετε το λίπος και τα πικάντικα τρόφιμα. Τα λουκάνικα μπύρας, τα καπνιστά τυριά, τα τηγανητά τσιπς και η μαγιονέζα - όλα αυτά με επιτυχία συνδυάστηκαν με μπύρα, εναποτίθενται στο στομάχι σας, μετατρέποντάς τα σε βαρέλι μπύρας. Δώστε ορεκτικά μπύρας. Δεν έχει σημασία πόσο σωστή διατροφή δεν αποκρούετε, αλλά μόνο αυτή η προσέγγιση θα σας σώσει από την κοιλιά της μπύρας. Το λευκό ψωμί μπορεί να αντικατασταθεί με προϊόντα αλεύρου από ολικής αλέσεως, το ψημένο κρέας θα αντικατασταθεί από βρασμένο. Μην υπερκατανάλωση.


3


Στην αρχή, η κοιλιά της μπύρας σας θα είναι "αναστατωμένη" και"Προσβεβλημένος", θα αρχίσει να "εκδικείται", δείχνοντας μια έντονη όρεξη και προκαλώντας την επιθυμία να τρώτε περισσότερα. Τραβήξτε τον με την τακτική ρίψη λαχανικών στο τεντωμένο στομάχι: μήλα, μπανάνες, καρότα, λάχανο, ντομάτες και αγγούρια. Φυσικές φυτικές ίνες είναι τώρα ο φίλος σας. Η πείνα θα πρέπει να αγνοηθεί, έως ότου το στομάχι της μπύρας, που προκαλείται από τη διάταση του στομάχου, δεν συρρικνώνεται στο κατάλληλο μέγεθος. Το πράσινο τσάι είναι καλά τσιγαρισμένο από την περισπασμό.


4


Η διατροφή δεν είναι σε θέση να απαλλαγεί εντελώς από την μπύραστομάχι. Η μέτρηση θερμίδων είναι καλή, αλλά δεν είναι πανάκεια. Χρησιμοποιήστε περισσότερες θερμίδες από όσες καταναλώνετε. Αντικαταστήστε το ταξίδι στο μετρό με τα πόδια, πάρτε ένα κρύο ντους τα πρωινά, αγοράστε ένα ποδήλατο, τελικά. Μην αρνούνται να χαλαρώσουν στον καθαρό αέρα και τα ενεργά παιχνίδια με φίλους. Ο αθλητισμός θα επιστρέψει σε σας την αρμονία και την υγεία.