Συμβουλή 1: Πώς να ζωγραφίσετε ένα μηδέν στον προφυλακτήρα

Συμβουλή 1: Πώς να ζωγραφίσετε ένα μηδέν στον προφυλακτήρα

Ο προφυλακτήρας είναι το τμήμα της μηχανής που είναι περισσότερο ευαίσθητο σε διάφορες ζημιές κατά τη λειτουργία. Σχεδόν κάθε οδηγός είχε κάποτε προβλήματα με ανεπιτυχή στάθμευση, με αποτέλεσμα προφυλακτήρα υπήρχαν γρατσουνιές. Για να απαλλαγείτε από αυτό το πρόβλημα, δεν είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία. Αλλά μπορείτε να το διαχειριστείτε μόνοι σας.

Πώς να ζωγραφίσετε μια γρατσουνιά στον προφυλακτήρα

Θα χρειαστείτε

 • - ένα κουβά νερό,
 • - Σαμπουάν αυτοκινήτου.
 • - ένα μαλακό σφουγγάρι για το πλύσιμο.
 • - γυαλόχαρτο με τα διαμετρήματα 1200, 1300 και 1500,
 • - διαλύτης.
 • - ένα ειδικό σετ για ζωγραφική γρατζουνιές.
 • - δοχείο ψεκασμού με βερνίκι,
 • - γυάλισμα.

Οδηγίες

1

Πρώτον, επιθεωρήστε τον κατεστραμμένο προφυλακτήρα και αξιολογήστε τη φύση της βλάβης και την κλίμακα της. Πάρτε έναν κουβά με νερό, σαμπουάν αυτοκινήτου και με ένα σφουγγάρι, αρχίστε να το πλένετε από τη βρωμιά. Αν το προφυλακτήρα υπάρχουν ίχνη από καουτσούκ, σκουπίστε τα μακριά, χρησιμοποιώντας ένα διαλύτη.

2

Όταν η επιφάνεια του προφυλακτήρα καθαριστεί τελείωςαπό τη βρωμιά, παίρνετε γυαλόχαρτο διαμέτρου 1200 - 1300 και με τη βοήθεια της εξομαλύνετε τις γρατζουνιές. Βεβαιωθείτε ότι το κάνετε αυτό με νερό. Όταν η κατεστραμμένη λάκα αφαιρεθεί και η επιφάνεια γίνει πιο ομαλή, μπορείτε να προχωρήσετε στη ζωγραφική.

3

Αν το προφυλακτήρα υπάρχουν βαθιές γρατζουνιές, είναι απαραίτητο zashpatlevatτο λεπτό στρώμα και μετά το στεγανωτικό στόκο, ευθυγραμμίστε αυτό το μέρος με γυαλόχαρτο. Πάρτε την οδοντογλυφίδα που έρχεται στο ειδικό σετ χρωμάτων και χρωματίστε προσεκτικά αυτό το έμπλαστρο. Αφήστε το μπογιά να στεγνώσει και στη συνέχεια περπατήστε ξανά μέσα από το γυαλισμένο χώρο με γυαλόχαρτο. Εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορείτε να το αντικαταστήσετε με αντιρρυπαντική ή στιλβωτική.

4

Μετά από αυτό, πάρτε ένα μπαλόνι με ένα άχρωμο βερνίκι. Πριν την εφαρμογή του στον προφυλακτήρα, ασκείστε σε κάποιο άλλο αντικείμενο. Στη συνέχεια ξεκινήστε να ψεκάζετε το βερνίκι στο βαμμένο τμήμα του προφυλακτήρα, φροντίζοντας να μην υπάρχει λίπος και σκόνη γύρω του.

5

Κατά κανόνα, μετά τον ψεκασμό της επιφάνειας του προφυλακτήραγίνεται ανομοιογενής. Για να διορθώσετε αυτό, πάρτε ένα αδιάβροχο γυαλόχαρτο διαμετρήματος 1300 - 1500 και προσεκτικά, κρατώντας το σε γωνία 45 μοιρών, εξομαλύνει το χρωματιστό μέρος. Μην χάσετε την στιγμή που θα πρέπει να πάρετε ένα βερνίκι, και στο τέλος της διαδικασίας να σταματήσει το χρόνο, αλλιώς μπορείτε να διαγράψετε όλα και να αποφευχθεί η ζωγραφική δεν θα λειτουργήσει.

Συμβουλή 2: Πώς να αφαιρέσετε μια γρατσουνιά στον προφυλακτήρα

Γρατσουνιές στο αυτοκίνητο, ειδικά στο προφυλακτήρα - ένα φαινόμενο αρκετά συχνό και δυσάρεστο γιακάθε λάτρης των αυτοκινήτων. Και φυσικά, κάθε ιδιοκτήτης μηχανής προσπαθεί να απαλλαγεί από αυτές τις γρατζουνιές όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η μόνη επιπλοκή είναι ότι ο προφυλακτήρας είναι συνήθως ένα κομμάτι από πλαστικό, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιο δύσκολο να αποκατασταθεί η ζημιά.

Πώς να αφαιρέσετε μια γρατσουνιά στον προφυλακτήρα

Θα χρειαστείτε

 • - ειδικά μέσα για τη στίλβωση ·
 • - χαρτί λείανσης ·
 • - στόκος ·
 • - αυτόματη βαφή.

Οδηγίες

1

Η ζημιά στο αυτοκίνητο μπορεί να είναι έντονηεκφράζεται όταν το μηδέν είναι βαθιά και δεν είναι πολύ αισθητή, όταν ο προφυλακτήρας είναι λίγο φθαρμένο. Εάν οι γρατσουνιές είναι σχεδόν δυσδιάκριτες, κάντε τα εξής: πρώτον, να διαγράψει τα απομεινάρια των ιχνών του διαλύτη χρώματος (αν το εμπόδιο ήταν ένα μικρό φράχτη αυλή ή άλλα αυτοκίνητα προφυλακτήρα), στη συνέχεια προσεκτικά μπογιά πάνω τον τόπο με ζημιά στην βαφή ταυτόσημη με την χρώμα βαφής εργοστάσιο.

2

Αν η γρατσουνιά είναι βαθιά, τότε περισσότεροπαγκόσμια εργασία. Τοποθετήστε το μηδέν πρέπει να είναι στόκος. Στη συνέχεια, αφού στεγνώσει το στόκο, τοποθετήστε προσεκτικά τη ζημιά στην άμμο και στη συνέχεια χρωματίστε το.

3

Μια άλλη επιλογή είναι να αφαιρέσετε τις γρατζουνιές από το προφυλακτήρα - με τη βοήθεια του χρώματος. Ο προφυλακτήρας αφαιρείται εντελώς και τοποθετείται έτσι ώστε η επιφάνεια του να είναι παράλληλη με το δάπεδο. Στη συνέχεια, πρέπει να πάρετε το χρώμα στο χρώμα του αμαξώματος και να αρχίσετε να το ρίχνετε στις ρωγμές. Όταν η βαφή φτάσει στα άκρα των γρατσουνιών, μπορείτε να σταματήσετε, να κόψετε όλα τα μέρη και αφήστε το χρώμα να στεγνώσει.

4

Από τις ρηχές γρατσουνιές μπορεί ακόμα να ξεφορτωθείγυαλιστικό βοήθημα. Αυτό συμβαίνει με τη βοήθεια χαρτιού λείανσης. Shlifovalku μουλιάσει σε ζεστό νερό, και στη συνέχεια το υγρό χαρτί σε γωνία 45 μοιρών και βγάζει ενεργητικός αλλά ακριβή κινήσεις για να ευθυγραμμίσει την επιφάνεια του προφυλακτήρα. Μετά την ανάγκη να στεγνώσει η επιφάνεια και καλύψτε το με βερνίκι. Ξυστό θα είναι σχεδόν δυσδιάκριτη.

Συμβουλή 3: Πώς να αφαιρέσετε τις γρατζουνιές από τον προφυλακτήρα

Σχεδόν κάθε ιδιοκτήτης αυτοκινήτου τουλάχιστον μία φορά σε μια ζωήπου αντιμετωπίζουν ένα τέτοιο πρόβλημα όπως μια γρατσουνιά στον προφυλακτήρα. Πολλοί δεν θέλουν να πάνε στην υπηρεσία αυτοκινήτων και να πληρώσουν τρελά χρήματα για την αποκατάσταση, και έχουν δίκιο με τον δικό τους τρόπο. Αφαιρέστε γρατσουνιές με το προφυλακτήρα Δεν είναι δύσκολο, έχοντας όλα όσα χρειάζεστε μαζί σας.

Πώς να αφαιρέσετε τις γρατζουνιές από τον προφυλακτήρα

Θα χρειαστείτε

 • - γυάλισμα ·
 • - μηχανή στίλβωσης ·
 • - ένα πανί για την αφαίρεση των λεκέδων.
 • - χρώμα για το χρώμα του προφυλακτήρα,
 • - Ένα κομμάτι της εφημερίδας.

Οδηγίες

1

Αρχικά φροντίστε να αγοράσετε γυαλιστικάμηχανές. Οι τιμές κυμαίνονται από 10 έως 30 χιλιάδες ρούβλια. Μην νομίζετε ότι αυτό είναι πάρα πολύ για ένα τέτοιο πράγμα. Θα χαράζετε το προφυλακτήρα πολλές φορές και σχεδόν κάθε φορά που θα πάτε στην υπηρεσία αυτοκινήτων.

2

Αγοράστε ένα βερνίκι. Το όφελος της σύγχρονης κατασκευαστές προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα των προϊόντων αυτών, και να βρουν τους κατάλληλους δεν είναι δύσκολο. Επιλέγοντας ένα στιλβωτικό με βάση το υλικό από το οποίο έκανε τον προφυλακτήρα, σε ένα μηχάνημα λείανσης και, φυσικά, τους στόχους που presleduete.Potom Πάρτε ένα ειδικό ύφασμα που αφαιρεί τους λεκέδες από γυάλινες επιφάνειες. Είναι το πιο εύκολο να το βρεις στην οπτική.

3

Επιλέξτε ένα χρώμα για το χρώμα προφυλακτήρα. Κάθε μάρκα αυτοκινήτου με κάποιο τρόποδείχνει το χρώμα των εξαρτημάτων αυτοκινήτου. Για αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επίσημη αντιπροσωπεία της εταιρείας αυτοκινήτων ή να αναζητήσετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε στο διαδίκτυο. Κατά κανόνα, στα περισσότερα φόρουμ υπάρχουν τέτοιες πληροφορίες.

4

Προχωρήστε στη διαδικασία αφαίρεσης γρατσουνιών. Εδώ είναι απαραίτητο να καθοδηγείται από την αρχή "Πάμε ήσυχα, θα συνεχίσεις". Πάρτε το χρόνο σας, η επιχείρηση είναι πολύ λεπτή και απαιτεί μεγάλη προσοχή. Μην εφαρμόζετε πολύ γυαλιστερό. Αν το παρακάνετε, το χρώμα βαφής γίνεται λιγότερο κορεσμένο και η επιφάνεια είναι ματ. Όταν γυαλίζετε, μην χρησιμοποιείτε υπερβολική δύναμη ή πιέζετε το μηχάνημα στίλβωσης. Όταν ολοκληρωθεί η στίλβωση, κόψτε ένα κομμάτι εφημερίδας μεγέθους A4. Μην αποθηκεύσετε και να καλύψετε την εφημερίδα όχι μόνο γρατζουνισμένο μέρος. Όταν η εφημερίδα έπεσε πυκνά στην επιφάνεια προφυλακτήρα, εφαρμόστε χρώμα πάνω του και κρατήστε τον προφυλακτήρα για 10-15 λεπτά.

5

Περιμένετε μέχρι να στεγνώσει το χρώμα και σκουπίστε ολόκληρο τον προφυλακτήρα με ένα κουρέλι για να αφαιρέσετε τους λεκέδες. Λοιπόν αυτό είναι όλο, ο προφυλακτήρας έχει αποκατασταθεί πλήρως!