Συμβουλή 1: Πώς να οργανώσετε μια αυτόματη κούρσα

Συμβουλή 1: Πώς να οργανώσετε μια αυτόματη κούρσα

Πρόσφατα, μια μεγάλη δημοτικότητα μεταξύτα μαζικά γεγονότα χρησιμοποιούν αυτόματες συγκεντρώσεις. Με τη βοήθεια αυτής της μεθόδου, μπορείτε να γιορτάσετε τις διακοπές σας. Το Auto Rally είναι μια θεαματική δραστηριότητα, στην οποία συνήθως συμμετέχουν πολλοί άνθρωποι και αυτοκίνητα. Για να διοργανώσετε σωστά ένα τέτοιο γεγονός μεγάλης κλίμακας, πρέπει να γνωρίζετε μερικούς βασικούς κανόνες.

Πώς να οργανώσετε μια αυτόματη κούρσα

Θα χρειαστείτε

  • - χάρτης της πόλης ·
  • - κινητά τηλέφωνα με ακουστικά,
  • - φορητά φορητά ραδιόφωνα ·
  • - ιδιότητες ·
  • κατάλογο συμμετεχόντων.

Οδηγίες

1

Προσπαθήστε να μάθετε τον αριθμό των συμμετεχόντωνμελλοντικό ράλι κινητήρα. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να εξετάσετε τον αριθμό των οδηγών. Συνήθως είναι σχεδόν αδύνατο να γνωρίζετε τον ακριβή αριθμό, αλλά είναι απαραίτητο να κάνετε τουλάχιστον μια κατά προσέγγιση λίστα. Σε αυτό, προσδιορίστε το όνομα και το επώνυμο του οδηγού, το εμπορικό σήμα του αυτοκινήτου, την πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, καθώς και τον τηλεφωνικό αριθμό επικοινωνίας του συμμετέχοντα.

2

Σκεφτείτε τις ιδιότητες του αγώνα σας. Για να γίνει αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα, μπαλόνια, σημαίες ή άλλες πινακίδες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα πολλούς τύπους χαρακτηριστικών. Όλα τα αυτοκίνητα πρέπει να είναι διακοσμημένα με το ίδιο στυλ, έτσι ώστε η στήλη να ξεχωρίζει μεταξύ της συνολικής ροής.

3

Σημειώστε τη διαδρομή της στήλης. Εδώ είναι απαραίτητο να λάβουμε υπόψη πολλούς παράγοντες ταυτόχρονα. Μην οδηγείτε πάρα πολύ μια στήλη σε μικρούς και κοντινούς δρόμους με πολλές διασταυρώσεις, καθώς όλα τα αυτοκίνητα απλά δεν θα έχουν χρόνο να περάσουν στο πράσινο σήμα ενός φανάρι. Επίσης, πρέπει να επιλέξετε τη σωστή λωρίδα στην οποία θα ακολουθήσει η στήλη. Μην ξεχάσετε να προειδοποιήσετε όλους τους συμμετέχοντες ότι κατά την ανακατασκευή του πρώτου ελιγμού πραγματοποιείται από το τελευταίο μέλος της στήλης.

4

Συλλέξτε όλους τους οδηγούς και δώστε οδηγίες. Εκτυπώστε τα φύλλα με την εκτυπωμένη διαδρομή. Εξηγήστε τους κανόνες κίνησης στη στήλη. Επιλέξτε δύο αυτοκίνητα που θα πάνε στην αρχή και στο τέλος της στήλης.

5

Φροντίστε για τη διαθεσιμότητα ασύρματου δικτύουκάθε μέλος της στήλης. Το καλύτερο για αυτό το σκοπό μπορεί να πάει σε walkie-talkie. Μπορείτε να πάρετε τον ραδιοεξοπλισμό προς ενοικίαση κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης. Επίσης, η σύνδεση μεταξύ των μηχανών υλοποιείται εύκολα χρησιμοποιώντας κινητά τηλέφωνα με ακουστικά.

6

Συμφωνείτε την εκδήλωσή σας με τη διοίκησηπόλη ή νομό. Είναι απαραίτητο να αποκτήσετε επίσημη άδεια για τη διεξαγωγή μαζικού αγώνα. Είναι επίσης απαραίτητο να μεριμνήσουμε για τη συνοδεία της στήλης από την τροχαία. Σε αυτή την περίπτωση, η διέλευση της στήλης μέσω της πόλης θα είναι πολύ απλούστερη.

Συμβουλή 2: Πώς να οργανώσετε μια μαζική εκδήλωση

Οργάνωση μαζικής εκδήλωσης, είτεένα αθλητικό τουρνουά ή μια ημέρα πόλης, απαιτεί προσεκτική προετοιμασία. Ένας μεγάλος αριθμός επισκεπτών και η κλίμακα της επιχείρησης δεν επιτρέπουν ούτε την παραμικρή επίβλεψη. Λαμβάνετε υπόψη τις κύριες στιγμές των διακοπών και, στη συνέχεια, κάντε τις λεπτομέρειες.

Πώς να οργανώσετε μια μαζική εκδήλωση

Οδηγίες

1

Προετοιμάστε ένα σχέδιο εκδηλώσεων. Αν είναι χρονομετρημένη σε ένα σημαντικό γεγονός, φροντίστε να συμπεριλάβετε τα συγχαρητήρια και την παρουσίαση των ανθρώπων που έχουν μια αξέχαστη ημερομηνία στην αξέχαστη ημερομηνία. Σχεδιάστε τους διαγωνισμούς, τα στάδια ανταμείβωσης και τη σύνθεση των συμμετεχόντων.

2

Επιλέξτε τον τόπο της γιορτής. Βασίζεται πρώτα και κύρια στην ευκολία των θεατών και των συμμετεχόντων. Αν το δραστηριότητα δεν είναι απαραίτητο να το κανονίσετε στο έδαφος της επιχείρησης. Τους καλοκαιρινούς μήνες, δίνουν το προβάδισμα σε πάρκα και πλατείες του χειμώνα είναι καλύτερα να αφαιρέσετε ένα μεγάλο δωμάτιο, για παράδειγμα, στο Σπίτι του Πολιτισμού.

3

Συμφωνείτε με τις τοπικές αρχές σχετικά με τη συμπεριφορά τουδραστηριότητες. Ζητήστε να χρησιμοποιήσετε το πάρκο ή την τουριστική περιοχή εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε διακοπές στο έδαφος του κράτους. Αν σκοπεύετε να πουλήσετε αλκοόλ κατά τη διάρκεια των διακοπών, λάβετε άδεια από τους ιδιοκτήτες γης.

4

Βρείτε χορηγούς. Συζητήστε με τις κορυφαίες εταιρείες στην πόλη σας και προσπαθήστε να εξηγήσετε όσο πιο πειστικά είναι δυνατό γιατί η εκδήλωση πρέπει να δαπανήσει χρήματα. Ενδιαφέρεστε για διαφημιστικούς επιχειρηματίες, προσφέρετε μια προώθηση, τη διανομή του λογότυπου της εταιρείας σε μπλουζάκια και αναμνηστικά κατά τη διάρκεια των διακοπών.

5

Φροντίστε για την ασφάλεια των προσκεκλημένων γιαδιακοπές των ανθρώπων. Οργανώστε το κορδόνι της περιοχής, εάν είναι δυνατόν, εγκαταστήστε turnstiles. Προσπαθήστε να εξασφαλίσετε τη μεταφορά των επισκεπτών στο χώρο του εορτασμού. Επιλέξτε το προσωπικό που θα προετοιμάσει τις διακοπές και θα εξυπηρετήσει τους προσκεκλημένους επισκέπτες. Μίσθωση οδηγών, σερβιτόρων και DJ.

6

Φροντίστε να οργανώσετε ένα λαμπρό τελικό της εκδήλωσης. Παραγγείλετε μια παράσταση από έναν δημοφιλή καλλιτέχνη, οργανώστε πυροτεχνήματα, συγχαρητήρια στους νικητές, εάν διεξάγονται διαγωνισμοί και προφέρετε την τελική ομιλία.

Συμβουλή 3: Πώς να οργανώσετε τους ανθρώπους

Στην επιχείρηση, το κύριο πράγμα δεν είναι μόνο να θέτουμε στόχους καινα τα εκτελέσει. Καθώς εργάζεστε σε αυτά τα καθήκοντα όχι μόνο, είναι πολύ σημαντικό να οργανώσετε ανθρώπους που είναι υπό την εξουσία σας. Για αυτό πρέπει να ενδιαφέρεστε για όλα τα διαθέσιμα μέσα.

Πώς να οργανώσετε τους ανθρώπους

Οδηγίες

1

Λίγοι θα θέλουν ένα σοκ και αφοσίωσηεργασία, συνειδητοποιώντας ότι εργάζεται για κάποιον άλλο. Το πρώτο καθήκον του διαχειριστή είναι να συνδέσει την ευημερία της εταιρείας, το επίπεδο των εσόδων της, με την ευημερία και τους μισθούς των υπαλλήλων της. Σε αυτή την περίπτωση, όταν το υλικό κίνητρο και η σταδιοδρομία εξαρτάται άμεσα από την ποιότητα της εργασίας και τη συνειδητή απόδοση των καθηκόντων, οι εργαζόμενοί σας θα επιθυμούν να δουλέψουν όλο και καλύτερα.

2

Για να οργανώσετε μια ομάδα, μην εξαλείψετεεργαζομένων από την επίλυση των διευθυντικών καθηκόντων. Φυσικά, οι τελικές αποφάσεις θα γίνουν από εσάς, και μόνο εσείς θα αναλάβετε την πλήρη ευθύνη γι 'αυτούς, συμπεριλαμβανομένης της υλικής. Συμπεριλάβετε όμως ειδικούς, διεξάγετε συναντήσεις παραγωγής, ακούστε τη γνώμη όλων όσων έχουν κάτι να πουν. Όταν οι εργαζόμενοι γνωρίζουν ότι ακούγονται και λαμβάνονται υπόψη κατά τη λήψη αποφάσεων, θα αυξήσουν την αυτοεκτίμησή τους και θα αισθάνονται επίσης την ευθύνη τους για την εκτέλεση κοινών καθηκόντων.

3

Εξηγήστε στο προσωπικό, με βάση αυτό που ήταναυτή ή αυτή η απόφαση λαμβάνεται. Όταν κατανοούν και κατανοούν την οικονομική στρατηγική της εταιρείας, θα πραγματοποιούν συνειδητά τα καθήκοντα που τους ανατίθενται. Βλέποντας το συγκεκριμένο στόχο και την πορεία για την επίτευξη του, θα δουλέψουν με ευχαρίστηση και ενθουσιασμό.

4

Επικοινωνήστε με τους υπαλλήλους. Διεξάγετε "φυλλάδια" και προγραμματίζετε συναντήσεις, συντονίζετε το έργο σας, ακούτε αναφορές, συνοψίζετε, αναλύετε τα λάθη. Κάθε εργαζόμενος πρέπει να δει μια σαφή εικόνα της απόδοσης του έργου. Και βεβαιωθείτε ότι έχετε τον έλεγχο όλων. Τίποτα δεν οργανώνει τόσο πολύ όσο η ανάγκη αναφοράς, επομένως είναι απαραίτητο να διεξάγονται αυτές οι συναντήσεις όσο το δυνατόν συχνότερα.

5

Ο μηχανισμός παροχής κινήτρων θα επιτρέψει την οργάνωση καιΣυλλέξτε οποιαδήποτε ομάδα. Χρησιμοποιήστε τις μεθόδους ενθάρρυνσης του υλικού και τονώστε όσους το αξίζουν πραγματικά. Αν εργαστήκατε μόνος σας και δόθηκε ένα μεγάλο βραβείο σε κάποιον που επαινεί το αφεντικό, κινδυνεύετε να αποθαρρύνετε τους εργάτες να δουλεύουν καλά. Να είστε δίκαιοι στη διανομή ανταμοιβών και χρηματικών βραβείων.

Συμβουλή 4: Τα κινητά τηλέφωνα ως walkie-talkie

Χρησιμοποιώντας ένα κινητό τηλέφωνο ως έναραδιόφωνα - αυτό δεν είναι ένα βήμα πίσω από την άποψη της τεχνολογικής ανάπτυξης, αλλά ένας πολύ καλός τρόπος για να αποθηκεύσετε την αγορά ενός walkie-talkie. Όλο και περισσότερο επειδή οι εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας είναι σχεδόν δωρεάν, αλλά οι τιμές για φορητούς υπολογιστές έχουν αυξηθεί δραματικά τελευταία.

Κινητό τηλέφωνο ως φορητό ραδιοτηλέφωνο
Δημιουργήστε ένα ραδιόφωνο από το κινητό σας τηλέφωνοχάρη στην εφαρμογή Zello-radio, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο Google Play Market. Η εφαρμογή δεν απαιτεί σοβαρούς πόρους υλικού της κινητής συσκευής και θα λειτουργήσει ακόμη και σε φθηνές κινητές συσκευές. Επιπλέον, οι προγραμματιστές εφαρμογών φροντίζουν για τη διατήρηση του ραδιοφώνου Zello για όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες κινητής τηλεφωνίας και υπάρχει επίσης μια έκδοση του προγράμματος για σταθερούς υπολογιστές.

Πώς να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το κινητό σας τηλέφωνο ως φορητό ραδιοτηλέφωνο;

Προηγουμένως, η κινητή εφαρμογή Zello έχει ήδη αναφερθεί. Έτσι, θα πρέπει να το βρείτε και να το εγκαταστήσετε στην κινητή συσκευή σας. Η λήψη της εφαρμογής μπορεί να γίνει στην επίσημη ιστοσελίδα του Zello, όπου παρουσιάζονται οι εκδόσεις για Android, iOS, Windows, κλπ. Μετά την εγκατάσταση του ραδιοφώνου Zello σε κινητό τηλέφωνο, πρέπει να εγγραφείτε στην εφαρμογή. Οι προγραμματιστές προσπάθησαν να το απλοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο και όλος που πρέπει να κάνετε για να εγγραφείτε είναι να βρείτε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης και επίσης να εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Δεν απαιτείται ενεργοποίηση, αμέσως μετά την εγγραφή θα είναι διαθέσιμα όλα τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής. Κατόπιν αιτήματος, μετά την εγγραφή σας στο προφίλ, μπορείτε να ανεβάσετε μια φωτογραφία, να προσθέσετε πληροφορίες για τον εαυτό σας ή να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο στον ιστότοπό σας ή σε μια σελίδα στο κοινωνικό δίκτυο.

Επικοινωνία στο ραδιόφωνο Zello: από πού να ξεκινήσετε;

Επικοινωνήστε μέσω κινητού ραδιοφώνου Zello είναι δυνατόνμε οικεία και άγνωστα άτομα από όλο τον κόσμο. Και πιο συχνά στους χρήστες φορητού ραδιοφώνου σε ειδικά κανάλια. Κάθε κανάλι μπορεί να δημιουργήσει ένα τέτοιο κανάλι. Υπάρχουν δύο τύποι καναλιών στο walkie-talkie: ανοιχτά και κλειστά. Το πρώτο είναι πιο κοινό και μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ στη λίστα καναλιών και επιλέγοντας την επιλογή "join". Ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχουν επιλέξει οι διαχειριστές καναλιών, ο συνδεδεμένος χρήστης γίνεται είτε ακροατής είτε πλήρης συμμετέχων στο συνέδριο. Αλλά αξίζει να θυμόμαστε ότι ακόμη και σε ανοικτά κανάλια για την άσχημη κατάχρηση και άλλα σημάδια μη φυσιολογικής συμπεριφοράς μπορεί να μπλοκάρει. Όσον αφορά την αποκλεισμό μόνο ενός καναλιού, ο λογαριασμός χρήστη δεν εξαφανίζεται οπουδήποτε. Ο τύπος κλειστού καναλιού είναι προτιμότερος για ιδιωτικές συνομιλίες. Μετά από όλα, το ραδιόφωνο χρησιμοποιείται σπάνια για τους γνωστούς και την αδράνεια, οι φωνητικές συνομιλίες είναι πιο κατάλληλες για τέτοιες ασκήσεις. Ένα walkie-talkie μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεξαγωγή αγώνων αναζήτησης ή φορτηγών, για την επικοινωνία μιας ομάδας οδηγών μιας στήλης. Πρόσφατα, τα ιδιωτικά κανάλια, που προστατεύονται από έναν κωδικό πρόσβασης, χρησιμοποιούνται επίσης για την επικοινωνία των ατόμων σε ζώνες μάχης για συντονισμό εντός ομάδων. Για να ακούσετε το κλειστό κανάλι του φορητού ραδιοφώνου είναι σχεδόν αδύνατο.