Συμβουλή 1: Τρόπος σφιξίματος της βίδας

Συμβουλή 1: Τρόπος σφιξίματος της βίδας

Ακόμα κι αν δεν σας αρέσει να κάνετε και να κάνετε κάτι με το σπίτι σας με τα χέρια σας, θα συναντήσετε αργά ή γρήγορα την κατάσταση όταν πρέπει να στρίψετε βίδα. Μια απλή, φαίνεται, λειτουργία σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει πολλές δυσκολίες.

Πώς να σφίξετε τη βίδα

Θα χρειαστείτε

 • - κατσαβίδι ·
 • - ένα κλειδί ή ένα κλειδί ·
 • - Κατσαβίδι.
 • - ελατήριο και βραχίονα.
 • - Σωλήνας από καουτσούκ.
 • - κόλλα ή βαφή.

Οδηγίες

1

Εξετάστε το κεφάλι βίδακαι επιλέξτε το σωστό εργαλείο γιαστρίψιμο. Εάν το καπέλο έχει αποκοπή, επιλέξτε ένα σταυροκατσάβιδο ή ένα κατσαβίδι με την κατάλληλη διάμετρο. Σημειώστε ότι, αν πάρετε ένα κατσαβίδι που είναι πολύ μικρό, θα μετακινηθεί, και πάρα πολύ μπορεί να σπάσει το νήμα.

2

Αν το κεφάλι βίδααλλά γίνεται με τη μορφή εξαγώνου ή τετραγώνου, επιλέξτε ένα κατάλληλο κλειδί, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα ρυθμιζόμενο κλειδί ή, σε ακραίες περιπτώσεις, πένσες.

3

Για να στρίψετε βίδα με μία ή δύο οπές αντί για μια υποδοχή, βίδα κάτω από το κατσαβίδι σε σχήμα Υ, βίδαΤα "μυστικά", που δημιουργήθηκαν για τη δυσκολία του ξεβιδώματος, αγοράζουν ένα ειδικό εργαλείο.

4

Εάν πρέπει να βιδώσετε ένα μεγάλο ποσόστερεώστε, χρησιμοποιήστε ένα κατσαβίδι ή ένα τρυπάνι. Επιπλέον, αγοράστε διάφορα εξαρτήματα, μεταξύ άλλων για βιδώστε τους συνδετήρες σε δυσπρόσιτα μέρη.

5

Για να στρίψετε βίδα σε ένα μέρος όπου είναι αδύνατο να πλησιάσουμε,χρησιμοποιήστε ένα κατσαβίδι. Ένα τέτοιο κατσαβίδι μπορεί να κατασκευαστεί και ανεξάρτητα, για αυτό, να κόψει μια ράβδο ενός συμβατικού κατσαβιδιού σε δύο και να συγκολλήσει εκ νέου το άκρο του ελατηρίου.

6

Για να βίδα Δεν χρειάζεται να κρατάτε το χέρι σας, βάλτε ένα ελατηριωτό στήριγμα στο κατσαβίδι. Στο πλάι της λαβής, τρυπήστε μια τρύπα, βιδώστε τον πείρο μέσα σε αυτό και πιέστε το με ένα ελατήριο. Όταν βάζετε βίδα στην οπή του βραχίονα, το ελατήριο πρέπει να πιέζεται σταθερά πάνω στο άκρο του κατσαβιδιού.

7

Μπορείτε να κάνετε ακόμα πιο εύκολο - βρείτε ένα καουτσούκΈνας σωλήνας με εσωτερική διάμετρο είναι ελαφρώς μικρότερος από τη διάμετρο ενός κατσαβιδιού. Κόψτε ένα κομμάτι μήκους 3 cm και σφίξτε καλά στο άκρο εργασίας του κατσαβιδιού, τοποθετήστε την κεφαλή βίδαα. Τώρα μπορείτε να εργαστείτε σε οποιαδήποτε θέση, χωρίς τη βοήθεια του δεύτερου χεριού.

8

Για να βίδα δεν ξεκουράστηκε από τη δόνηση, πριν από την εργασίαλιπαίνετε με κόλλα ή βαφή. Εάν είναι δυνατό, πριτσίστε το άκρο του από την άλλη πλευρά του εξαρτήματος και σφίξτε το σπείρωμα (σε αυτή την περίπτωση, σημειώστε ότι η βάση δεν θα διπλωθεί).

Συμβουλή 2: Πώς να γυρίσετε την μπάλα

Το παιχνίδι του μπόουλινγκ σας επιτρέπει να διασκεδάσετε και να επιδείξετε τις ικανότητές σας, τον ακριβή υπολογισμό της κίνησης την μπάλα και ένα άμεσο χτύπημα στο στόχο. Η πιο σημαντική λεπτομέρεια είναι η περιστροφή την μπάλα, το οποίο δεν είναι τόσο εύκολο να επιτευχθεί, για το οποίο χρειάζεται χρόνος για την κατάρτιση των καρπών σας.

Πώς να γυρίσετε την μπάλα.

Θα χρειαστείτε

 • Μπάλα για μπόουλινγκ, γάντια.

Οδηγίες

1

Βάλτε στα χέρια σας γάντια με σχισμές για τα δάχτυλά σας, έτσι ήταν πιο βολικό να κρατήσει την μπάλα.

2

Μετακινηθείτε στις βούρτσες προς τα αριστερά και προς τα δεξιά για να τις τεντώσετε ελαφρά πριν ρίξετε.

3

Αφού κάνετε τρεις προσεγγίσεις, στο τελευταίο βήμα, ξεκινήστε την μπάλα πίσω, και στη συνέχεια βιδώστε το σε βολή.

4

Τη στιγμή της κύλισης, σπρώξτε την μπάλα μακριά από σας και στοχεύστε στο στόχο.

Συμβουλή 3: Πώς να επιλέξετε μια έλικα

Η αποτελεσματικότητα του κινητήρα του σκάφους καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τη σωστή επιλογή της κωπηλασίας βίδα. Εξαρτάται από την οικονομία, την ταχύτητα και την επιτάχυνση ολόκληρου του συστήματος. Πώς να επιλέξετε τη σωστή έλικα;

Πώς να επιλέξετε μια έλικα

Οδηγίες

1

Χρησιμοποιήστε την ευκολότερη μέθοδο επιλογής βίδα. Εάν υπάρχει μια τέτοια ευκαιρία, συγκρίνετε τους εργαζόμενουςτην ποιότητα δύο ή τριών βιδών με διαφορετικά σκαλοπάτια, εναλλάξ να τις τοποθετήσετε στον ίδιο κινητήρα. Προσδιορίστε ποια βίδα θα είναι πιο αποτελεσματική με μια μεγάλη φόρτωση του σκάφους (συνήθως μια βίδα με μικρότερο βήμα) και που θα εξασφαλίσει υψηλή ταχύτητα κίνησης με ελάχιστη φόρτωση του σκάφους ή του σκάφους.

2

Εκτελέστε διάφορα πειράματα, κάνοντας μετρήσεις της κατανάλωσης καυσίμου για διαφορετική φόρτωση του σκάφους. Ορίστε για όλους βίδα - βέλτιστος ρυθμός πρόσβασης στο πλάνισμα και -τη μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει ένα πλοίο. Έτσι, ο κινητήρας θα πρέπει να λειτουργεί περίπου στις 5000 στροφές σε ένα λεπτό σε πλήρως ανοιχτό κάλυμμα γκαζιού.

3

Κατά τον έλεγχο της εργασίας βίδα Δώστε προσοχή στο πόσο βράζεινερό από κάτω από τον κινητήρα. Εάν, κατά τη στιγμή της έναρξης της κίνησης, ο κινητήρας εκπέμπει έναν ήχο που μοιάζει με το overdrive ενός αυτοκινήτου και η κίνηση των μοχλών ελέγχου σπρώχνει απότομα και απότομα, απαιτείται μια βίδα με μεγάλο βήμα. Με κακή ταχύτητα και βραδύτερη έξοδο στη λειτουργία πλανίσματος απαιτείται μια έλικα με μικρότερο βήμα.

4

Όταν επιλέγετε μια έλικα για μια βάρκα, εξετάστε τις συνθήκεςπρογραμματισμένη λειτουργία του σκάφους, συμπεριλαμβανομένου του επιτρεπόμενου φορτίου. Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε με φως, τότε η βίδα, σχεδιασμένη για μέγιστο φορτίο, θα κάνει υπερβολική ταχύτητα.

5

Προσέξτε τον αριθμό των λεπίδων βίδα. Η μέγιστη μέγιστη ταχύτητα παρέχεται με βίδες μετρεις λεπίδες, αλλά παίρνουν σιγά-σιγά το πλοίο έξω στο πλάνισμα. Οι έλικες με τέσσερα πτερύγια, αντίθετα, μπαίνουν εύκολα στον τρόπο σχεδίασης, αλλά είναι κατώτερες από τις προπέλες με τρία πτερύγια στην ταχύτητα.

6

Για να εξασφαλίσετε ένα καλό κτύπημα, το σχήμα των λεπίδων βίδα. Επιλέξτε ελλειπτικές λεπίδες αν θέλετεεξασφαλίζει τη βέλτιστη αναλογία ταχύτητας και πρόσφυσης. Ορισμένες βίδες έχουν λεπίδες που κοντεύουν προς τα άκρα, γεγονός που μειώνει την τριβή, τέτοιες βίδες προτιμώνται για ταχύπλοα σκάφη. Για την κίνηση των δεξαμενών που έχουν υπερβούμε με φύκια, είναι πιο κατάλληλη μια βίδα με λεπίδες, στριμμένη προς την κατεύθυνση της περιστροφής.

7

Κατά την επιλογή του υλικού από το οποίο κατασκευάζεται η βίδα, θεωρείτε ότι οι βίδες αλουμινίου είναι προτιμότερες για εξωτερικούς κινητήρες εγκατεστημένους σε μικρά σκάφη. Είναι ελαφρύτερα και φθηνότερα από τα ορείχαλκα.

Συμβουλή 4: Πώς να σηκώσετε τη βίδα στον κινητήρα του σκάφους

Για κάθε σκάφος με κινητήρα βάρκας υπάρχει μια βέλτιστη κωπηλασία βίδα. Αλλά αν χρησιμοποιείτε το πλοίο με πολλούς τρόπους - για ψάρεμα, για περπάτημα, για ρυμούλκηση σκιέρ - θα χρειαστείτε πολλά βίδαs. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αγοράσει μια ανταλλακτική βάρκα για το σκάφος σας βίδα με ένα σύνολο συνδετήρων σε αυτό.

Πώς να επιλέξετε μια βίδα στον κινητήρα του σκάφους

Θα χρειαστείτε

 • - πλοίο.
 • - Κινητήρας σκαφών.
 • - έλικα.
 • - ταχύμετρο.

Οδηγίες

1

Καθορίστε τις βασικές παραμέτρους βίδααλλά για μια μηχανή σκαφών. Είναι η διάμετρος του βίδααλλά και το βήμα του. Από αυτές τις παραμέτρους, λαμβάνοντας υπόψη την ισχύ του κινητήρα, εξαρτάται η μέγιστη ταχύτητα του σκάφους. Απόσταση σε ίντσες βίδασε μια στροφή, υπάρχει ένα βήμα βίδααλλά μια μηχανή σκαφών.

2

Βρείτε στην ονομασία που έχει τοποθετηθεί στην πιο κωπηλασία βίδαe, διάμετρος και τιμή βήματος βίδαα. Για παράδειγμα, η επιγραφή 9,9χ13 σημαίνει ότι αυτό βίδακαι για τον κινητήρα του σκάφους O είναι 9,9 ίντσες με βήμα 13 ίντσες.

3

Κοιτάξτε στις οδηγίες στο σκάφος κινητήρα, ποια μέγιστη στροφή μπορεί να αναπτύξει"Πλήρες αέριο", με ανοικτή βαλβίδα στραγγαλισμού. Επιταχύνετε το σκάφος στη μέγιστη ταχύτητα. Με στροφόμετρο, μετρήστε την ταχύτητα του άξονα του κινητήρα, συνήθως δεν υπερβαίνει τις 5500 σ.α.λ.

4

Σημειώστε την ταχύτητα του άξονα στοτο μέγιστο ανοικτό πτερύγιο. Αν είναι μικρότερη από τη συνιστώμενη μέγιστη ταχύτητα, διαβάστε τις αναγνώσεις του ταχομέτρου ως τη μέγιστη ταχύτητα αυτού του τύπου κωπηλασίας βίδαα.

5

Υπολογίστε το βήμα βίδααλλά μια μηχανή σκαφών. Βήμα μίας ίντσας βίδατο α είναι περίπου 200 rpm. Βρείτε τη διαφορά μεταξύ των μετρήσεων του ταχομέτρου και της ονομαστικής μέγιστης ταχύτητας, διαιρέστε την κατά 200. Διαχωρίστε την τιμή που αποκτήσατε στη σχέση μετάδοσης του μειωτήρα του κινητήρα του σκάφους. Αν παίρνετε τελικά τον αριθμό 2, επομένως, για αυτό το μοτέρ σκαφών, είναι πιο κατάλληλο να χρησιμοποιήσετε μια άλλη κωπηλασία βίδα, έχοντας ένα βήμα 2 ίντσες λιγότερο. Με τη νέα βίδατο πλοίο σας θα επιτύχει την προγραμματισμένη μέγιστη ταχύτητα.

6

Αν επιλέξετε βίδααλλά στη βάρκα κινητήρα συμμορφωθείτε με κάποιον κανόνα. Οι έλικες με μεγάλο βήμα χρησιμοποιούνται για ταχύπλοα σκάφη και με μικρότερα βήματα για αργά και βαρκά σκάφη. Βήμα αλλαγής βίδακαι ο κινητήρας του σκάφους είναι ο μόνος τρόπος για να συμφιλιωθούμε βίδα με κινητήρα και με βάρκα.

Συμβουλή 5: Πώς να επισκευάσετε τη βίδα

Τα περισσότερα προβλήματα που σχετίζονται με δυσλειτουργίεςο σκληρός δίσκος επιλύεται με πλήρη μορφοποίηση του και δημιουργία νέων διαμερισμάτων. Δυστυχώς, αυτή η μέθοδος οδηγεί σε απώλεια σημαντικών πληροφοριών, οι οποίες είναι πολύ κρίσιμες για τους χρήστες.

Πώς να επαναφέρετε τη βίδα

Θα χρειαστείτε

 • - Οδήγηση "n" Drive?
 • - Ανανέωση σκληρού δίσκου.

Οδηγίες

1

Εάν ο δίσκος του συστήματος σας είναι κατεστραμμένος, δοκιμάστε να συνδέσετε τη μονάδα δίσκου σε άλλον υπολογιστή. Στη συνέχεια, ελέγξτε τη λειτουργικότητα των υπόλοιπων τοπικών δίσκων. Εάν όλα λειτουργούν κανονικά, απλά αντιγράψτε τα σημαντικά αρχεία από τη δισκέτα συστήματος.

2

Σε μια κατάσταση όπου δεν μπορείτε να πάρετεπρόσβαση στο επιθυμητό διαμέρισμα του σκληρού δίσκου και πρέπει να αποθηκεύσετε ορισμένες πληροφορίες, χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα Mount'n'Drive. Κάντε λήψη των αρχείων εγκατάστασης του βοηθητικού προγράμματος. Εκτελέστε το πρόγραμμα εγκατάστασης.

3

Ανοίξτε το κύριο μενού της εγκατεστημένης εφαρμογής. Περιμένετε λίγο μέχρι να αναγνωριστούν οι διαθέσιμοι σκληροί δίσκοι και τα διαμερίσματά τους. Επιλέξτε το τοπικό δίσκο που θέλετε να επαναφέρετε με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού.

4

Κάντε κλικ στο κουμπί "Τοποθετήστε". Αφού ανοίξετε ένα νέο παράθυρο διαλόγου, επιλέξτε το γράμμα μονάδας δίσκου του νέου δίσκου και καθορίστε το σύστημα αρχείων προτεραιότητας. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε τον τύπο με τον οποίο λειτουργούσε αρχικά το κατεστραμμένο διαμέρισμα.

5

Περιμένετε έως ότου δημιουργηθεί ο νέος τοπικός δίσκος. Ανοίξτε το μενού "Ο υπολογιστής μου". Μεταβείτε στο περιεχόμενο της τοποθετημένης μονάδας δίσκου. Αντιγράψτε τα σημαντικά αρχεία χρησιμοποιώντας τον οικείο διαχειριστή.

6

Αφού μεταφέρετε τα απαραίτητα αρχεία, κλείστε το πρόγραμμαMount'n'Drive. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βοηθητικά προγράμματα σχεδιασμένα για να αποκαταστήσετε την ακεραιότητα των τοπικών δίσκων, για παράδειγμα, HDD Regenerator. Αυτή η προσέγγιση θα σας εξοικονομήσει από την πιθανή απώλεια σημαντικών αρχείων, επιτρέποντάς σας να κάνετε οποιαδήποτε χειραγώγηση του σκληρού δίσκου.

7

Αξίζει να σημειωθεί ότι μερικές φορές είναι ευκολότερο να επανεγκατασταθούνλειτουργικό σύστημα και να εκτελέσετε ένα πρόγραμμα που προσδιορίζει τους τομείς που επηρεάζονται. Χρησιμοποιήστε αυτήν την επιλογή εάν δεν χρειάζεται να αποθηκεύσετε τη δομή ενός υπάρχοντος διαμερίσματος.