Πώς να σφραγίσει έναν προφυλακτήρα

Πώς να σφραγίσει έναν προφυλακτήρα

Ο προφυλακτήρας μπορεί να σπάσει όταν το αυτοκίνητο χτυπάστο ατύχημα. Επιπλέον, αυτό το μέρος του αυτοκινήτου είναι συχνά κατεστραμμένο από τα υψηλά κράσπεδα. Έχοντας σφραγίσει τον προφυλακτήρα με τα χέρια σας, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις υπηρεσίες των ειδικών του κέντρου εξυπηρέτησης.

Πώς να σφραγίσει έναν προφυλακτήρα

Θα χρειαστείτε

  • - εποξειδική γενική κόλλα ·
  • - Στόκος.
  • - βερνίκι,
  • - Χοντρό γυαλόχαρτο.
  • - λευκό αέριο ή διαλύτης ·
  • - Καθαρίστε τα κουρέλια.
  • - σελιδοδείκτη από ίνες γυαλιού ·
  • - βαφή.
  • - αστάρι για πλαστικό (ενισχυτής πρόσφυσης).

Οδηγίες

1

Μια ρωγμή στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου μπορεί είτε να κολληθεί,ή ετοιμάζω. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε την πρώτη επιλογή, καθώς για την εργασία με μια μηχανή συγκόλλησης απαιτείται να διαθέτει συγκεκριμένες γνώσεις και ειδικές δεξιότητες.

2

Η σύνδεση του ραγισμένου προφυλακτήρα πραγματοποιείται μεχρησιμοποιώντας μια γενική κόλλα. Τέτοια κόλλα πρέπει απαραίτητα να έχουν την ικανότητα να αλληλεπιδρούν με διάφορους τύπους πλαστικών. Επιπλέον, για την επισκευή του προφυλακτήρα θα χρειαστούν υψηλής ποιότητας υλικά φινιρίσματος: σοβά, βαφή, βερνίκι. Όλα αυτά τα υλικά πρέπει να έχουν υψηλή πρόσφυση στο πλαστικό.

3

Πριν προχωρήσετε στη συγκόλληση του ραγισμένουπροφυλακτήρα, η περιοχή που πρόκειται να αποκατασταθεί πρέπει να λειαίνεται προσεκτικά, να καθαρίζεται από τη σκόνη και τη βρωμιά και στη συνέχεια να απολιπανθεί. Στην επιφάνεια με λείανση θα πρέπει να εφαρμοστεί ένα στρώμα προσκόλλησης εδάφους-ενεργοποιητή. Όταν στεγνώσει αυτό το στρώμα, τοποθετούνται επάνω του κόλλα και ένα σελιδοδείκτη. Για τη συγκόλληση ενός προφυλακτήρα, προτιμάται η χρήση ενός μη υφασμένου ιστού που έχει κύτταρα μεγάλου μεγέθους.

4

Ένα έμπλαστρο κολλημένο στο σημείο διασπάσεωςαυτοκίνητο προφυλακτήρα, δεν μπορείτε να το αγγίξετε μέχρι να σκληρύνει εντελώς. Όταν το έμπλαστρο είναι σταθερό, όλα τα ανοίγματα του στο εξωτερικό θα πρέπει να γεμίζονται με γενική κόλλα. Το πλεόνασμα του τελευταίου πρέπει να απομακρυνθεί ή να προσεγγιστεί προσεκτικά στην επιφάνεια.

5

Αφού η κόλλα πολυμεριστεί πλήρως, η επιφάνεια του προφυλακτήρα καθαρίζεται πλήρως χρησιμοποιώντας χαρτί αλέσεως. Οι παρατυπίες πρέπει να σιδερώνονται με γύψο και τρίψιμο.

6

Το τελικό στάδιο της επισκευής του προφυλακτήρα θα είναι η ζωγραφική του. Εάν παράγεται με τη χρήση σμάλτου στο χρώμα του σώματος, τότε στον προφυλακτήρα πρέπει να εφαρμοστεί ένα πρόσθετο στρώμα του προωθητή πρόσφυσης πρόσφυσης.