Κριτικές για το UAZ Patriot

Κριτικές για το UAZ Patriot

Λόγω της υψηλής κατανάλωσης βενζίνης,του εξοπλισμού UAZ Patriot αερίου-κυλίνδρων, από ό, τι ήταν πολύ ευχαριστημένος! Το μπαλόνι στον πορτμπαγκάζ δεν σταματά να βάζει πολλούς εξοπλισμούς για ενεργό αναψυχή - από το μπάρμπεκιου μέχρι τη σκηνή και από μια τσάντα από καυσόξυλα. Προβλήματα με το άνοιγμα των θυρών - Λαβές λαβή, ειδικά στο πίσω μέρος. Συνολικά, είναι πολύ χαρούμενος, είναι ήδη το τρίτο μοντέλο της UAZ σε μένα.

Κριτικές για το UAZ Patriot

Το αυτοκίνητο που ήθελα.

Στέπαν Ταλλιζίν

Μεγάλη ματιά γύρω από τις αγορές, διαβάστε τις διαφημίσεις, καιαποφάσισε να παραμείνει στο εγχώριο αυτοκίνητο UAZ Patriot, σχόλια για τα οποία ήταν ως επί το πλείστον θετικά. Το τρέξιμο ήταν επιτυχές, δεν αποκαλύφθηκαν σημαντικά ελαττώματα. Έχω πατινάζ για ένα χρόνο τώρα, είμαι ευτυχής, τώρα μπορώ να πω με κυριαρχία ότι αγόρασα ένα αυτοκίνητο που ήθελα, παρά την αξιοπρεπή κατανάλωση καυσίμου.

Το νέο μου UAZ

Sanyok656

Αγόρασα το UAZ Patriot πριν από τρεις μήνες ειδικά γιαποδηλασία και κυνήγι. Αγόρασα από έναν επίσημο έμπορο, αρχικά το πρόβλημα προέκυψε με τους όρους παράδοσης ενός αυτοκινήτου στην τάξη - ήταν 1,5 μήνες. Δεν υπάρχουν παράπονα σχετικά με τη βατότητα: λακκούβες, βρωμιά, ακόμα και μικρά βέλη περνούν χωρίς δυσκολία. Τεντώνει μια μεγάλη κατανάλωση βενζίνης - μέχρι και 17 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, και αυτό είναι στην πόλη. Πιθανώς, ήταν απαραίτητο να πάρει μια μηχανή ντίζελ.

Τυχερό αυτοκίνητο

Karpovich Victor

Σε ένα καλό εισαγόμενο SUV χρήματα δεν ήταν, καιΉθελα να αγοράσω κάτι ισχυρό και μεγάλο. Φίλοι ενημέρωσε UAZ Patriot, σχόλια των οποίων έχουν μακρά και μελετηθεί προσεκτικά. Ήταν τεντωμένος από το γεγονός ότι πολλοί είναι δυσαρεστημένοι με τη συναρμολόγηση, αλλά τι μπορεί να αναμένεται από τη χειροκίνητη διαμόρφωση. Παραδόξως, το αυτοκίνητο με ευχαρίστησε ευχάριστα. Όμορφη, ισχυρή, η κατανάλωση καυσίμων σίγουρα δεν είναι μικρή, αλλά στην πραγματικότητα, και οι διαστάσεις είναι αξιοπρεπείς.

Το UAZ Patriot είναι το καλύτερο SUV

Βασικίνα

Για πολύ καιρό ήθελα να αγοράσω ένα SUV για ταξίδιαστη χώρα και ξεκούραση. Η επιλογή σταμάτησε στο UAZ Patriot. Στο αυτοκίνητο τα πάντα ταιριάζουν, ένας μεγάλος κορμός, μια ευρύχωρη, ευρύχωρη καμπίνα, καλή βατότητα. Το μηχάνημα είναι αξιόπιστο, ποτέ δεν μας podvodila.UAZ γίνεται μόνο για τους Ρώσους δρόμους. Φυσικά, οι επισκευές πρέπει να γίνουν με μικροσκοπικά. Αλλά απολύτως τέλειο αυτοκίνητο, νομίζω ότι δεν είναι. UAZ Patriot ζεστό και άνετο όχημα για μια μεγάλη οικογένεια. Είναι βολικό να ταξιδεύετε μεγάλες αποστάσεις.

Είμαι ικανοποιημένος με το αυτοκίνητο

Alex

Είμαι ψαράς και κυνηγός, πρέπει να ταξιδεύω διαφορετικάδρόμους, και συχνά αρκετά εκτός δρόμου. Για το λόγο αυτό, η επιλογή μου έπεσε ακριβώς στην UAZ Patriot, οι κριτικές συνέβαλαν επίσης σε αυτό. Το αυτοκίνητο δικαιολογείται πλήρως. Επιτρέψτε μου να έχω κάποιες μικρές ατέλειες, αλλά για μένα το κύριο πράγμα είναι καλή ικανότητα cross-country. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος και δεν λυπάμαι για την αγορά μου και για τα χρήματα που ξοδεύτηκα.

Ισχυρό αυτοκίνητο

Μιχαήλ Τροφιμόφ

Ζούμε σε ένα μέρος όπου δεν υπάρχουν πολύ καλά δρόμοι,έτσι αγόρασαν το UAZ Patriot, σχόλια για τα οποία έχουν ακούσει διαφορετικά, μερικές φορές καθόλου κολακευτικά. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι το αυτοκίνητο μας απογοητεύει. Μειονεκτήματα βέβαια υπάρχει, καταρχάς, αυτή είναι η ποιότητα της συνέλευσης, αλλά η απόκτηση ενός εγχώριου αυτοκινήτου, πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι 'αυτό. Και σε γενικές γραμμές, το αυτοκίνητο είναι φυσιολογικό, ισχυρό και με μια καλή passableness.

UAZ - SUV

φως

Μου αρέσει η ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία, ανεπιτήδευτη καιεύκολο στη χρήση. Το Patriot έχει μια υψηλή προσγείωση, εξαιρετική ορατότητα, μια ευρύχωρη καμπίνα, μπορείτε να ταξιδέψετε σε αυτό με μια μεγάλη οικογένεια και για ξεκούραση και περιπέτεια εκτός δρόμου. Το UAZ Patriot είναι η επιλογή πολλών Ρώσων ανθρώπων που τους αρέσει να οδηγούν και το χειμώνα με snowdrifts και το φθινόπωρο με λάσπη και λάσπη. UAZ ποιότητα αυτοκινήτου και σε τιμή για πολλούς αποδεκτή. UAZ Patriot και η πόλη είναι πολύ προχωρημένη, δεν κατέχει κανέναν.

Ο πατριώτης του Oise

BYDAtm

Νομίζω ότι το UAZ είναι ένα μηχάνημα με χαρακτήρα. Χρειάζεται μια ειδική προσέγγιση. Παρά τα μειονεκτήματα αυτού του αυτοκινήτου, όπως η γρήγορη θραύση ή η φθορά των εξαρτημάτων, ακόμη και η κακή ποιότητα του πλαστικού από το οποίο κατασκευάζεται το εσωτερικό. Πλεονεκτήματα αρκετά. Μηχανή για μεγάλους ανθρώπους, πολύ άνετη προσγείωση και μεγάλο σαλόνι. Με μια ικανή προσέγγιση, εννοώ, οι ικανότητες του οδηγού, ξεπερνά τα αδύνατα, με την πρώτη ματιά, εμπόδια. Και όπως με την καλή λειτουργία, μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος χωρίς επισκευή.