Πόσο είναι το UAZ Patriot

Πόσο είναι το UAZ Patriot

Στη Ρωσία, όπως τα off-road οχήματα, έτσι στην αγορά μας υπάρχει ένα ευρύ φάσμα παρόμοιων μοντέλων. Αλλά η πιο προσιτή επιλογή είναι η εγχώρια UAZ Patriot.

Πόσο είναι το UAZ Patriot
Το UAZ Patriot, γνωστό και ως UAZ-3163, είναι ένα SUV με ολόσωμο πεντάθυρο σώμα, η σειρά παραγωγής του οποίου πραγματοποιήθηκε από τον Αύγουστο του 2005.

Βασικός εξοπλισμός UAZ Patriot

Στη ρωσική αγορά προσφέρεται το UAZ Patriotέξι επίπεδα τελειώματος. Κλασικό Βασικές κόστος έκδοσης από 599.990 ρούβλια, και η λίστα του εξοπλισμού της περιλαμβάνει ένα ελάχιστο σύνολο του εξοπλισμού: εξωτερικοί καθρέπτες με ηλεκτρική και θερμαινόμενα εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, υδραυλικό τιμόνι ναι πρίζα 12V. Επιλογές Comfort με ένα βενζινοκινητήρα 128-ιπποδύναμη θα κοστίσει από 649.990 ρούβλια, και τον πετρελαιοκινητήρα 114-ιπποδύναμη - από 719 950 ρούβλια. τυποποιημένο κατάλογο εξοπλισμού περιλαμβάνει επίσης ένα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, κλιματισμό, προβολείς ομίχλης και «μουσική». Περιορισμένη σύμφωνα με βενζινοκινητήρα προσφέρεται στην τιμή των 689 990 ρούβλια, ντίζελ - από 759 990 ρούβλια. Μια τέτοια «Patriot» έχει ολοκληρωθεί ήδη: κλιματισμό, υδραυλικό τιμόνι, κλείδωμα πίσω πόρτα κλειδαριές, ABS, προβολείς ομίχλης, εξωτερικοί καθρέπτες με θέρμανση και ηλεκτρικό, ηλεκτρικά παρμπρίζ θέρμανσης, σε συνδυασμό καμπίνας, εμπρός και πίσω θερμαινόμενα καθίσματα, τέσσερα ηλεκτρικά παράθυρα, πλήρους απασχόλησης ηχοσύστημα με CD, κανονικό σύστημα ακινητοποίησης, ράγες οροφής, ζάντες αλουμινίου 16 ίντσες σε διάμετρο. Και τέλος, η έκδοση Unlimited θα κοστίσει 699.950 ρούβλια. Για κάθε μία από πλήρη έναντι αμοιβής 49 990 ρούβλια διαθέσιμο προγραμματιζόμενο θέρμανσης προ της εκκίνησης.

Ειδικές εκδόσεις του UAZ Patriot

Η αποστολή διατίθεται στη Ρωσίαστην τιμή των 679 950 ρούβλια, που είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, υδραυλικό τιμόνι, φιμέ τζάμια, προβολείς ομίχλης, θερμαινόμενα και ηλεκτρικά καθρέπτες, δερμάτινο σαλόνι, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, κύκλος εξουσία, ηχοσύστημα εργοστάσιο και ζάντες 16 ιντσών. Trophy κόστος έκδοσης σε 689 950 ρούβλια στην αγορά μας. Όσο για τον εξοπλισμό, είναι σχεδόν πανομοιότυπη με εκείνη του εξοπλισμού αποστολή, με εξαίρεση το συνδυασμό του θαλάμου επιβατών αντί του δέρματος. Ρωσική SUV UAZ Patriot είναι ένα από τα πιο προσιτή και αξιόπιστη «απατεώνες» στην αγορά. Το αυτοκίνητο διαφέρει ένα ευρύχωρο εσωτερικό, ισχυρό κινητήρα και εξαιρετική ευελιξία. Για τα ίδια χρήματα μπορεί να αγοράσει εκτός από το ότι μόνο το 4x4 Λαδά, η Chevrolet Niva ή κινέζικα crossovers.