Πώς να ανοίξετε τη βαλβίδα του Majewski

Πώς να ανοίξετε τη βαλβίδα του MajewskiΒαλβίδες Majewski χρησιμοποιούνται για να είναι σε θέση νααφαιρέστε τον αέρα από το σύστημα θέρμανσης. Ο αέρας συσσωρεύεται, κατά κανόνα, κατά τη διάρκεια παρατεταμένης στασιμότητας ή κατά την αρχική εκκίνηση του νερού στο σύστημα. Μπορείτε να ανοίξετε τον εαυτό σας τη βαλβίδα του Majewski, γι 'αυτό δεν χρειάζεται να καλέσετε τους υδραυλικούς.

Πώς να ανοίξετε τη βαλβίδα του Majewski


Θα χρειαστείτε
  • - σύστημα θέρμανσης.
  • - κατσαβίδι ·
  • - ένα κλειδί ή ένα κλειδί ·
  • - πένσες ή πένσες,
  • - Δεξαμενή νερού.
Οδηγίες

1


Εξετάστε το σχέδιο του γερανού Mayevsky και επιλέξτεεργαλείο για να το ανοίξετε. Εάν η βαλβίδα είναι εφοδιασμένη με ένα εξαγωνικό παξιμάδι, εντοπίστε το κλειδί ή το ρυθμιζόμενο κλειδί. αν βλέπετε ένα κομμάτι με μια υποδοχή μπροστά σας - ετοιμάστε ένα κατσαβίδι. Επιπλέον, ο γερανός μπορεί να είναι εξοπλισμένος με ραβδωτό κεφάλι, μπορεί να ξεβιδωθεί με το χέρι ή πένσες (πένσες).

2


Ετοιμάστε ένα μικρό δοχείο του νερού (μετά τη βρύση θα μεταδοθεί ρεύμα ροή του νερού). Στρίψτε το άνοιγμα στα πιάτα, αν αυτό είναι δυνατό.

3


Γυρίστε τον κρουνό αριστερόστροφα αρκετές στροφές. Δεν είναι απαραίτητο να ξεβιδώσετε τη βίδα στο τέλος, αν και η ασφάλεια στο εσωτερικό δεν θα επιτρέψει τη ροή νερού.

4


Εάν η βίδα δεν ξεβιδώσει και υποψιάζεστε,ότι ο λόγος στη σκουριασμένη σκάλισμα, προσπαθήστε να απολαύσετε πρώτα. Πάρτε κηροζίνη, υγρό φρένων "BSK" ή WD-40 και βρεθείτε στη σύνδεση, περιμένετε λίγα λεπτά. Εισαγάγετε ένα κατσαβίδι στην υποδοχή και βάλτε το με ένα σφυρί, έτσι ώστε ο κοχλίας να περιστρέφεται. Προσπαθήστε να μην κάνετε μεγάλη προσπάθεια να μην σπάσετε το νήμα.

5


Ξεβιδώνοντας τη βίδα της βαλβίδας Majewski, περιμένετεόλος ο αέρας θα βγει. Όταν ο αέρας στο ψυγείο έχει τελειώσει, το νερό θα εισρεύσει στο υποκατάστατο δοχείο - σε αυτό το σημείο, κλείστε τη βρύση. Ο στόχος σας εκπληρώνεται - ο αέρας από το σύστημα θέρμανσης απελευθερώνεται.

6


Για να γεμίσετε το σύστημα καλοριφέρ,Πίεση όταν οι βαλβίδες τροφοδοσίας και επιστροφής είναι κλειστές, συνεχίστε ως εξής. Ανοίξτε πρώτα τη βαλβίδα Mayevsky, στη συνέχεια ομαλά (για να αποφύγετε υδραυλικό κλονισμό) ανοίξτε τη βρύση στη γραμμή επιστροφής. Όταν βγει ολόκληρος ο αέρας από το σύστημα θέρμανσης και το νερό ρέει από τη βρύση, κλείστε το και ανοίξτε τη βρύση του τροφοδότη.

7


Εάν πρέπει να γεμίσετε ένα αυτόνομο σύστημα, για παράδειγμα, ένα ιδιωτικό σπίτι ή εξοχικό σπίτι, ανοίξτε όλα γερανοί του Majewski, καθώς και γερανοί στις άνω και κάτω συνδέσεις όλων των θερμαντικών σωμάτων. Η πλήρωση πραγματοποιείται υπό πίεση μέσω της κάτω βαλβίδας. Όταν αρχίσει να εμφανίζεται νερό στις βρύσες, κλείστε το ένα κάθε φορά.